ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ειδικού σχολείου Ηλιούπολης ο υποψήφιος δήμαρχος κος Δημήτρης Ευαγγέλου

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Σε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ειδικού σχολείου Ηλιούπολης ο υποψήφιος δήμαρχος κος Δημήτρης Ευαγγέλου

 


Εκδήλωση του ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου Αθηνών που βρίσκεται στην πόλη μας και κάνει εδώ και χρόνια σημαντικό έργο παρακολούθησε ο υποψήφιος δήμαρχος κος Δημήτρης Ευαγγέλου θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τιμήσει την προσφορά του. 

Μαζί του και στελέχη της δημοτικής του παράταξης που οσονούπω θα αποκτήσει όνομα ανάμεσα σε αυτούς και ο δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης κος Μαρίνος Μπασούρης που εδώ και καιρό είναι ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αφού αποχώρησε από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" με την οποία είχε εκλεγεί. 

Στη φωτογραφία πάνω και ο συνδημότης μας κ. Βαγγέλης Κεφαλάς που όπως όλα δείχνουν θα είναι υποψήφιος της παράταξης του κ. Ευαγγέλου εγκαταλείποντας το ΕΝΑΚ. 

Άρα για όσους ρωτάνε με ποιους θα κατέβει ο κος Ευαγγέλου σας έχουμε ήδη δύο  ενώ γνωρίζουμε και αρκετούς άλλους που όμως εάν δεν ανακοινώσουν οι ίδιοι την υποψηφιότητά τους δεν μπορούμε εμείς να τους "εκθέσουμε". 

Είναι σημαντικό για τις δημοτικές παρατάξεις να έχουν συμπληρωμένα ψηφοδέλτια με 87 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους ! όπως προβλέπει ως ανώτερο όριο ο εκλογικός νόμος και πιστέψτε μας πολύ δύσκολο να βρεθούν αφού ουδείς θέλει να εκτεθεί ιδίως στην πόλη μας όπου το παρασκήνιο και οι τζάμπα μάγκες περισσεύουν! 

Άλλωστε από εδώ μέσα έχουμε αναδείξει περιπτώσεις υποψηφίων  που έχουν μετακινηθεί από παρατάξεις που λογικά έχουν διαφορετικό πολιτικό και ιδεολογικό προσανατολισμό. 

Άλλωστε ΜΟΝΟ τα κόμματα παράγουν πολιτική όσοι διαφωνούν με αυτό απλώς είναι ΟΦΑ και από αυτούς εμείς δεν περιμένουμε ποτέ τίποτε το θετικό για την πόλη μας ή για το κράτος μας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: