ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κώστας Σεφτελής: Η Τεχνική Υπηρεσία δεν έχει επαρκή αριθμό μόνιμων υπαλλήλων

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Κώστας Σεφτελής: Η Τεχνική Υπηρεσία δεν έχει επαρκή αριθμό μόνιμων υπαλλήλων

 

"Η Τεχνική Υπηρεσία δεν έχει μόνιμους υπαλλήλους και οι συμβασιούχοι δεν έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις και είναι λίγο πριν την σύνταξη μέσω ΟΑΕΔ" τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κος Κώστας Σεφτελής αποδεχόμενος το πρόβλημα που υπάρχει στο να γίνουν μελέτες σε σύντομο χρονικό διάστημα από τους δημοτικούς υπαλλήλους που υπηρετούν στην Υπηρεσία την οποία εποπτεύει. Και λέμε εποπτεύει γιατί υπάρχει και προϊστάμενος και ΣΕΔΗ και όλα αυτά που μας κρατάνε πίσω για να μην έχει και κανείς αυταπάτες για το ποιοι πραγματικά διοικούν τον δήμο μας. 

Αναμένουμε από τους παρισταμένους και κρατιστές δημοτικούς μας συμβούλους να προτείνουν κάτι διαφορετικό ( δηλαδή να δοθούν όλες οι μελέτες σε ιδιώτες) ή να αναθεματίσουν όλοι μαζί την κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν διορίζει χιλιάδες ακόμα  στο δημόσιο για να βουλιάξουμε πιο γρήγορα. 

Το δεύτερο θα πράξουν  όπως αναμένεται άλλωστε , αφού ο κρατισμός είναι διαβατήριο εισόδου σε ένα παντελώς απαξιωμένο δημοτικό συμβούλιο όπου όλες και όλοι αναζητούν περισσότερη ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 

Σε ένα χρόνο από τώρα για την αποτυχία τους να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη , θα τους φταίνε οι δημότες μας, που θα υπερψηφίσουν όπως όλα δείχνουν την νυν διοίκηση ,αφού ενναλακτική δεν υπάρχει. 

Και δεν θα υπάρξει όσο τα καφενεία της πόλης μας είναι μικτά και εκεί η ΔΙΑΠΛΟΚΗ είναι τέτοια που δύσκολα πλέον ξεχωρίζεις ποιος είναι τι και κυρίως δεν υπάρχει ουδείς που να τους πει το αυτονόητο. 

Πώς με αυτούς τους δημοτικούς υπαλλήλους και την νοοτροπία κρατισμού η πόλη θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. 

Δεν υπάρχει ενναλακτική εδώ βγήκαν οι σκουπιδιάρηδες να μας πουν πριν λίγο καιρό πως θα περάσουν πάνω από τα πτώματά τους όσοι επιχειρήσουν να ιδιωτικοποιήσουν την δομή! Μιλάμε δηλαδή για εργαζόμενους με δικαίωμα έως τον θάνατο αφού και όταν συνταξιοδοτηθούν πάλι εσύ ο μαλάκας θα τους πληρώνεις. Εσύ που δεν απαιτείς από αυτούς που ψηφίζεις να λειτουργήσει ο  δήμος μας με λιγότερο προσωπικό και με περισσότερες ιδιωτικοποιήσεις μπας και πληρώσουμε κάποτε λιγότερους φόρους. 

Τα θέλω των υπαλλήλων του δήμου μας τα διαβάζουμε σχεδόν καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι δυνατότητες τους είναι εμφανείς σε κάθε γωνιά της πόλης. 

Πάντως ο κος Σεφτελής με αυτά και με τα άλλα ,και κυρίως με τις ψήφους πολλών δημοτικών υπαλλήλων που πίνουν νερό στο όνομά του ,θα είναι και στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο πιθανότατα και πάλι σε θέση ευθύνης. 

Για να κάνει τα χατίρια όσων δουλεύουν πολύ λιγότερο από τον ίδιο αμείβονται καλύτερα από αυτόν αλλά έχουν μεγαλύτερη γλώσσα. Γιατί ο Σεφτελής τα λεφτά του τα βγάζει άλλοι δεν τα βγάζουν και εκθέτουν και αυτή όπως και τις προηγούμενες διοικήσεις. 

Και όταν βρέθηκε ο πιο μάγκας Αντιδήμαρχος να χτυπήσει ένα πλέξιγλκλας μπας και κινηθεί το πράγμα και δεν ταλαιπωρούμαστε πέσαν οι "εκδιδόμενες" να τον φάνε! Τώρα πίνουν , χορεύουν , μεθάνε και βοηθάνε τους εαυτούς τους ποντάροντας σε παντελώς ηλίθιους που τις εμπιστεύονται. 

Φοβόμαστε πως έτσι "τρομοκρατημένες" που είναι στο τέλος θα την "πατήσουν" θα καταφύγουν στην "αγκαλιά" της πρόθυμης αντιπολίτευσης και των "Κασιδιάρηδων" της πόλης και θα χάσουν τα μεροκάματά τους που τα βαπτίζουν αλληλεγγύη και εθελοντισμό.  

Άλλα επειδή ο Σεφτελής δεν έχει σχέση με αυτά και κακώς τον μπλέκουν ας τονίσουμε πως  τρέχει παντού με το μηχανάκι του και ασχολείται με κάθε δημότη μας,  που θα τον καλέσει από την λακκούβα στο δρόμο μέχρι την γάτα που ανέβηκε στο δένδρο! 

Αυτός θα την σώσει και κάποιες άλλες θα την ¨στειρώσουν" με τα δικά σου χρήματα ή επιχειρήσεων που αντί να ρίξουν τις τιμές τους για να γίνουν ανταγωνιστικές θεωρούν πως θα σωθούν παίζοντας τις  φιλόζωες! 

Έχουμε επιχειρήσεις που από την μια βρίζουν την διοίκηση επειδή δεν το κάνει πλήρως ΣΟΒΙΕΤΙΑ και από την άλλη συνδράμουν λίγο και επωφελούνται πολύ από τις δράσεις μιας διοίκησης που έχει την τύχη να έχει έναν Σταύρο στο δυναμικό της και 1-2 ακόμα που την σώζουν από την ΑΝΟΧΗ της στα τερτίπια των δημοτικών μας υπαλλήλων. 

ΥΓ: Επειδή σε προηγούμενη ανάρτησή μας είπαμε πως ο Αραμπατζής είναι μόνος του . Τελικά μαζεύτηκαν και άλλοι δύο προφανώς η βόλτα στην πόλη τελείωσε και είπαν να ασκήσουν τα καθήκοντα που τους είχατε αναθέσει 


Δεν τον "φάγαμε" τον δεύτερο εμείς , ήταν εκτός λήψης ρομποτικής κάμερας για να μην έχουμε παρεξηγήσεις όχι πως μας ενδιαφέρει κιόλας αλλά για να είμαστε σωστοί απέναντι σε αυτούς που μας εμπιστεύονται. Πόσοι είναι αυτοί θα φανεί στις κάλπες του 2023 . Άλλωστε οι δημότες ψηφίζουν όχι ότι τους λέει ο ένας και ο άλλος αλλά εάν τους υπενθυμίζεις το πόσο μ@λ@κες είναι στο τέλος δουλειά κάνεις! 

"Τα αρχεία του Μουσείου" θυμήθηκε η κα Τσατσούλη φοβούμενη μάλλον μην βραχεί το πιστοποιητικό κομμουνιστικών φρονημάτων του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα ως μέλος της ΕΠΟΝ Λευκάδας! 

Ευτυχώς που ο κος Σεφτελής είναι ευγενής και θα απαντήσει στις όποιες απορίες της με σεβασμό στους αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που βγήκε να πει για τα αντιπλημμυρικά όταν επί 12 χρόνια κομμουνιστικής δημαρχίας δεν είχαμε ούτε κάδους απορριμμάτων και βέβαια τα αντιπλημμυρικά ήταν απατηλό όνειρο. 

Άλλωστε όλα τα μεγάλα έργα στη χώρα μας έχουν γίνει από το 1980 έως σήμερα με λεφτά της Ε.Ε και εάν η κα Τσατσούλη έχει την ευχέρεια σήμερα να μας μιλάει για τα κακώς κείμενα του καπιταλισμού είναι επειδή έχει το προνόμιο να ζει σε μια τέτοια κοινωνία. 

Αναρωτήθηκε ο κος Καλαρρύτης ( Πρώτα η Ηλιούπολη) εάν έχουμε σοβαρό δημοτικό συμβούλιο. Η απάντηση ήταν και παραμένει έχουμε ό,τι μας αξίζει ως πλειοψηφία εννοούμε  αφού δεν μπήκατε εσείς οι δημοτικοί μας σύμβουλοι με ερπύστριες σε αυτό,  οι πολλοί σε εξέλεξαν. Μαζί με αυτό του Ελληνικού - Αργυρούπολης είναι σίγουρα από τα χειρότερα δημοτικά συμβούλια. Καλούμε και όσους έχουν άλλη αντίληψη να παρακολουθήσουν δημοτικά συμβούλια σε άλλους δήμους πλην των δύο αυτών και θα καταλάβουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: