ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προσφορά Αγάπης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου στην "Αγία Ταβιθά" (φωτογραφίες)

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Προσφορά Αγάπης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου στην "Αγία Ταβιθά" (φωτογραφίες)


Προσφορά τροφίμων του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.  Τάκη Θεοδωρικάκου στο γηροκομείο της Ηλιούπολης (Αγία Ταβιθά). 



Ο χώρος του γηροκομείου έχει ανακαινισθεί πρόσφατα από την διοίκηση του δήμου μας με τον πρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ κ. Κώστα Καλούδη να επιβλέπει προσωπικώς τις εργασίες στον χώρο για να γίνουν όλα στην εντέλεια. Όσοι συνέδραμαν δηλαδή Τεχνικές Υπηρεσίες ( Κώστας Σεφτελής) και φυσικά όσοι εργάστηκαν νιώθουν δικαιωμένοι από το αποτέλεσμα και εξασφάλισαν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους τρόφιμους του γηροκομείου μας. 



Αλλά πάμε να σας μιλήσουμε τώρα για την σημερινή  προσφορά σε τρόφιμα που έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος. 







Τα τρόφιμα της προσφοράς του τα  παρέδωσαν οι κυρίες Μαρία Στάμου  συνεργάτης του υπουργού & η Άννα Μαρία Σουνίου, γραμματέας Στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΔΗΜ. ΤΟ Ηλιούπολης της Νέας Δημοκρατίας. 




Τα παρέλαβε το προσωπικό του γηροκομείου "Αγία Ταβιθά" με επικεφαλής την Προϊσταμένη του τμήματος Φροντίδας και Αλληλεγγύης του Ν.Π.Δ.Δ  Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ  κ. Γόνη Διατσέντα  





Μετά την ανακαίνιση του το Δημοτικό μας γηροκομείο είναι κόσμημα αισθητικής αλλά και ανθρωπιάς με το προσωπικό του να δίνει τον καλύτερο εαυτό του παρά τις ελλείψεις. 

Εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε και κάποιες φωτογραφίες από τους ανακαινισμένους χώρους της δομής του δήμου μας. 









Δεν υπάρχουν σχόλια: