ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για ποτό στη Γλυφάδα με την "γαλάζια" γενιά ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Γιάννης Καλλιάνος

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Για ποτό στη Γλυφάδα με την "γαλάζια" γενιά ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Γιάννης Καλλιάνος

 

Πυκνώνει τις επαφές του εν όψει εκλογών ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κος Γιάννης Καλλιάνος που έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την πόλη μας αφού έχει μεγαλώσει εδώ και η σύζυγός του είναι Ηλιουπολίτισσα. 

Η φωτογραφία είναι χθεσινή από την Γλυφάδα όπου συναντήθηκε με νέες και νέους της ΟΝΝΕΔ. Πριν μερικές μέρες βρέθηκε σε μαγαζί της πόλης μας όπου έδειξε πως έχει και άλλες δεξιότητες και καλλιτεχνικές ανησυχίες αφού ερμήνευσε με επιτυχία δύσκολο τραγούδι ενός θρυλικού καλλιτέχνη. 

Επεξεργαζόμαστε το βίντεο και θα το ανεβάσουμε ανήμερα των Χριστουγέννων σε άλλη ανάρτηση μας. 

Του ευχόμαστε και εμείς μέσα από εδώ να έχει καλές γιορτές και ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά του και να μας έχει καλά νέα για τον καιρό αφού εμείς αυτόν εμπιστευόμαστε από τους τηλεοπτικούς μετεωρολόγους επειδή έχει πάντα τις καλύτερες προβλέψεις δείγμα της άριστης επαγγελματικής του κατάρτισης. 

Ο μαθηματικός και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος δεν αρέσκεται όπως άλλοι συνάδελφοί του σε πρόχειρες προβλέψεις όσον αφορά τα καιρικά φαινόμενα και μελετάει πολύ τα στοιχεία πριν βγει να ανακοινώσει μέσω του Mega την πρόβλεψή του για τον καιρό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: