ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εντάξει ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αφήστε τον κ. Αραμπατζή να "ανασάνει" μην του δημιουργείτε και άλλα προβλήματα

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Εντάξει ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αφήστε τον κ. Αραμπατζή να "ανασάνει" μην του δημιουργείτε και άλλα προβλήματα

 


Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ διαφήμιζαν το bazaar της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑ.ΣΟ.Κ Ηλιούπολης γιατί προφανέστατα και δεν είχαν άλλες ειδήσεις να βάλουν! Θα διαφημίσουν φανταζόμαστε και του ΣΥΡΙΖΑ ( εάν δεν το έχουν κάνει ήδη) και θα συνεχίσουν στη λογική πάνω από χρώματα και κόμματα να κατηγορούν την νυν διοίκηση για πολυφωνία! 

Μάλιστα θεωρούν είδηση το ποιος θα πάρει το χρίσμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ που στις εθνικές εκλογές του 2019 στον δήμο μας ( δες εικόνα κάτω)  πήρε μόλις 6,71% πίσω και από το ΚΚΕ που έλαβε το 7,80% επί των έγκυρων ψηφοδελτίων.  Και μάλλον το θεωρούν είδηση επειδή ο εκλεκτός τους κος Γαβριήλ  Αραμπατζής εξασφάλισε το 0,01% κάτι δευτεροκλασάτων οικολόγων!  Να εξασφάλιζε τουλάχιστον το 2,98 % της Ελληνικής Λύσης να πούμε εντάξει αφού το χρίσμα της ΝΔ του 35%  δεν πήγε να το διεκδικήσει για ακατανόητους σε εμάς λόγους σνόμπαρε την συνάντηση των κεντροδεξιών στελεχών της πόλης με εκπροσώπους του κόμματος. 



Όσοι πιστεύουν ακόμα στο παραμύθι του πάνω από κόμματα και χρώματα έχουν πασπαρτού διοίκηση και μια καλή επιλογή για τις δημοτικές του 2023. Άλλωστε η λογική αυτή οδήγησε πολλές φορές στην ένωση των "προοδευτικών" δυνάμενων της πόλης μας και σε μακρές κεντροαριστερές διοικήσεις που ρήμαξαν τον δήμο μας. 

Με έκπληξη λοιπόν πληροφορούμαστε πως όσοι λύσσαξαν το 2019 να πάει σπίτι του ο πρώην δήμαρχος κος Βαλασόπουλος βλέπουν εμάς που έτσι και αλλιώς έχουμε ξεκάθαρες απόψεις για όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη ως πρόβλημα στο να μην αλλάξει σελίδα ο δήμος μας! 

Εμείς που ενώ και τα 10 διαδικτυακά τοπικά ΜΜΕ διαφημίζουν τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τους στείλαμε να τις διαφημίσουν μέσω New Step της εταιρίας δηλαδή που αναλαμβάνει επί δημαρχίας Βαλασόπουλου ένα σωρό δράσεις του δήμου μας. 

Η δική μας στάση είναι τόσο ΞΕΚΑΘΑΡΗ και τόσο προβλέψιμη που την γνωρίζουν άπαντες. Εμείς δεν είχαμε Αντιδήμαρχο Οικονομικών τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη αφού διοίκηση δεν ασκήσαμε , ούτε είχαμε δημοτική παράταξη για να κατεβάσουμε υποψήφιά μας την κα Τσακογιάννη αλλά να παραπονούμαστε σήμερα πως είμαστε ΚΑΘΑΡΟΙ και ΕΝΤΙΜΟΙ. 

Εμείς προφανέστατα και δεν πληρώσαμε με χρήματα του δήμου τα οχήματα των εθελοντών πυροσβεστών του δήμου μας που όταν κάηκε ο Υμηττός επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου όπως ήταν αναμενόμενο δεν μπόρεσαν να προσφέρουν και πολλά πράγματα. 

Εμείς δεν δώσαμε στον κ. Γκογκορώση το αναψυκτήριο της πόλης για ευτελές μηνιαίο τίμημα και ούτε φυσικά συμμετείχαμε σε διοίκηση που το έπραξε και συνεχίζει να το πράττει. 

Εμείς δεν πιστέψαμε ΠΟΤΕ πως η μισή παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" σηκώθηκε και έφυγε επειδή ήθελαν καρέκλα αφού πολλοί είναι αυτοί όπως π.χ ο κος Δημητρόπουλος και ο κος Μπασούρης που δεν πήραν και ο δεύτερος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του ως δημοτικός σύμβουλος μέσα από την παράταξη του κ. Ευαγγέλου. 

Εάν το πρόβλημα της πόλης μας ήμασταν εμείς τότε το κακό θα ήταν μικρό αφού εμείς από το 2013 που διαδικτυακά υπάρχουμε δεν έχουμε εκλέξει καμία διοίκηση του δήμου επομένως ο ρόλος μας και η επιρροή μας είναι μικρή ή κάτι κάνουμε λάθος. 

Και αυτό που κάνουμε εις γνώση μας ΛΑΘΟΣ είναι πως δεν χαϊδεύουμε τα αυτιά κανενός και ασκούμε κριτική δίνοντας παράλληλα τις δικές μας προτάσεις πρώτα στα σοβαρά για εμάς ζητήματα και μετά σε όσα έτσι και αλλιώς δεν θα αλλάξουν την εικόνα. 

Σε αυτά λοιπόν έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις με τους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων αυτές που ΔΗΜΟΣΙΑ έχουν εκφράσει και για αυτές θα ψηφιστούν ή όχι από τους πολλούς. 

Έτσι εμείς δεν τρώμε κανένα ζόρι με όποιον και εάν γίνει δήμαρχος από τις υπάρχουσες υποψηφιότητες δημάρχων αφού ουδείς υιοθετεί έστω και τα πιο ανώδυνα μέτρα της δικής μας ατζέντας. 

Για εμάς λοιπόν βασικό είναι και παραμένει να αλλάξει η πόλη μας ριζικά και όχι να γίνει μια εναλλαγή δημάρχου έτσι για να λέμε πως έγινε. 

Για τον λόγο αυτό και εμείς δεν λαϊκίζουμε πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ούτε αναζητούμε τον περισσότερο "ψεκασμένο" για να λάβει καρέκλα δημάρχου για την πόλη μας , άλλωστε δεν είδαμε τον δήμο να καταστρέφεται από την νυν διοίκηση στην ίδια ρότα και με τους ίδιους ακριβώς χορηγούς βαδίζουν. 

Εάν κάνουν κάτι λοιπόν θετικό για την πόλη εάν π.χ έκαναν Νεκροταφείο στον Υμηττό εμείς θα τους επαινούσαμε. Εάν πάλι μείωναν το προσωπικό του δήμου μας που έφτασε μαζί με τους συμβασιούχους τους 900 και πάλι θα τους επαινούσαμε. 

Εάν έβαζαν οδοφωτισμό με κινέζικα led όπως ο κος Κωνσταντάτος στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης θα τους κράζαμε αλλά για τους πολλούς ακόμα και τα κινέζικα led που έχουν βάλει ένα σωρό δήμοι της Αττικής πλην όσων έχουν ικανούς δημάρχους είναι μια λύση. 

Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες πως οι δημότες μας ξύπνησαν μια μέρα με τον καημό να σώσουν την πόλη και για αυτό ασχολήθηκαν με τα κοινά και ακόμα και εάν με κάποιους αυτό συμβαίνει τους λέμε  πως εμείς ως τοπικό ΜΜΕ θέλουμε επαγγελματίες και όχι ερασιτέχνες που εάν κινούνται με βάση το συναίσθημα ελάχιστα τελικά θα προσφέρουν σε αυτή την πόλη. 

Εμείς θέλουμε ανθρώπους της κοινής λογικής και του καπιταλισμού που παράγει χρέος όχι διαχειριστές ενός κρατικού πορτοφολιού που συντηρεί πολυάριθμο προσωπικό για να εξασφαλίζει ψήφους. 

Έτσι εάν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ δεν κατανοούν πως δεν βοηθάνε όταν δεν βλέπουν τον φασισμό και οδηγούν δεκάδες συμπολίτες μας σε ψήφο διαμαρτυρίας μη προτείνοντας ΑΛΛΗ λύση. 

Δεν ξέρουμε εάν ο κος Αραμπατζής έχει αντιληφθεί ήδη την ζημιά που του κάνουν ή θα περιμένει να κλείσουν οι κάλπες για να διαπιστώσει πως το ποσοστό του θα είναι μικρότερο από αυτό του 2019. 

Φοβούμαστε πως κανένα μήνυμά μας δεν πήρε στα σοβαρά του υπόψιν και δεν ακούει και κανέναν πέρα από όσους θέλουν το κακό του. Γιατί εάν μας άκουγε μήνες πριν δεν θα είχε σήμερα στριμωχτεί και θα ήταν νικητής των δημοτικών εκλογών του 2023 έστω και εάν είχε ηττηθεί ο συνδυασμός στον οποίο θα ενσωματώνονταν! 

Τώρα επειδή 87 υποψηφίους δεν πρόκειται να βρει να κατεβάσει θα δει την πλάτη της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης που θα φάει αρκετούς ψήφους ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ πέρα από τα μόνιμα πελατάκια της που δουλεύουν στον δήμο μας ή συνταξιοδοτήθηκαν από αυτόν! 

Και καλά θα κάνουν να ψηφίσουν τους ευεργέτες τους μέσω των οποίων έχτισαν σπίτια εξοχικά και σπούδασαν τα παιδιά τους με μια δουλειά και όχι με δύο -τρεις που κάνουν κάποιοι σήμερα για να τα βγάλουν πέρα. 

Υπάρχει ακόμα ο χρόνος να διορθώσετε την κατάσταση κ. Αραμπατζή πετώντας τους 2-3 φασίστες που εμείς έχουμε εντοπίσει εκτός ψηφοδελτίων και συνεργαζόμενος με ΄τους συνοδοιπόρους σας στο κόμμα της ΝΔ. 

Τι έχετε άραγε να χωρίσετε με τον κ. Ευσταθίου; Εάν σας πέφτει μεγάλος και θέλετε να αποσυρθεί μήπως ήδη μπλέξατε με νεότερη υποψηφιότητα από την δική σας ; 

Δεν θα γράφουμε άλλα άλλωστε δεν βοηθούν ο καθένας κάνει την μ@λ@κί@ του και περιμένει να "αυτοκτονήσει" ο Χατζηδάκης αλλιώς θα φταίνε τα συστημικά τάχα ΜΜΕ! 

Αλλά ο κος Χατζηδάκης δεν έχει τάσεις αυτοκτονίας διατηρεί και αυξάνει επικίνδυνα τις δυνάμεις του την ώρα που εμείς αλληλοσκοτωνόμαστε! 

Και θα συνεχίσουμε γιατί εμείς στο παιχνίδι να φύγει κάποιος για να μας έρθει ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ είναι πολύ δύσκολο για να πείσει κάποιος να μπούμε αφού δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε κανέναν και δύσκολα θα αλλάζαμε και την τελευταία γραμμή που σας έχουμε γράψει ακόμα και για τις βαλίτσες της κα Καϊλή ή οιοδήποτε. 

Άλλωστε τι να μας φτάσει εμάς το ένα μύριο θα το χάναμε μέσα σε μερικούς μήνες στα σίγουρα! Ιδίως όταν έχεις ήδη καταστραφεί πληρώνοντας αμαρτίες άλλων! 

Βρείτε τα λοιπόν όσο είναι καιρός δεν θέλουμε να γινόμαστε κακοί και την επομένη των εκλογών να μιλάμε και πάλι για έναν κεντροαριστερό δήμαρχο. 

ΥΓ: Τι δουλειά έχει ο ΕΣΗ να χορηγεί το bazaar της τοπικής του ΠΑ.ΣΟ.Κ ρωτήστε τον πρόεδρο του και τα μέλη του Δ.Σ εμείς άκρη με δαύτους δεν πρόκειται να βγάλουμε έτσι και αλλιώς! 



Κάναμε σήμερα αυτοψία στο μαγαζί που ήταν χθες η τριάδα πάνω  και διαπιστώσαμε ( όχι πως θα μας πέρναγαν για Αμερικανάκια) πως δεξιός στην ιδιοκτησία δεν υπάρχει ούτε για δείγμα! Αλλά είπαμε μην χωρίζουμε τα μαγαζιά με χρώματα και κόμματα και τέτοιες μικρότητες. Μην ξεχνάτε επίσης πως επειδή ζείτε Ηλιούπολη ΠΡΕΠΕΙ να ψωνίζετε και να διασκεδάζετε Ηλιούπολη έτσι για το γαμώτο!😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Δεν υπάρχουν σχόλια: