ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ανάρτηση του γιατρού και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Δημήτρη Μπέγκα για δράση της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Η ανάρτηση του γιατρού και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου κ. Δημήτρη Μπέγκα για δράση της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"



Το Σάββατο 17/12/2022 αντιπροσωπεία της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με επικεφαλής τον επόμενο δήμαρχο Ηλιούπολης Τάσο Ευσταθίου, επισκεφθήκαμε την αγορά της Αγίας Μαρίνας.
Συνομιλήσαμε με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που τους απασχολούν.


Δεσμευόμαστε για αναβάθμιση της πολύπαθης Αγίας Μαρίνας και της αγοράς της που έχει ρημάξει τα τελευταία χρόνια από τις πολιτικές των εκάστοτε δημάρχων.





Στηρίζουμε τα καταστήματα του δήμου μας και είμαστε έτοιμοι να ξαναφτιάξουμε μία πόλη υπόδειγμα για τα ελληνικά δεδομένα! Ηλιούπολη πάμε γερά! Πάμε μπροστά!




Με Τάσο Ευσταθίου Δήμαρχο!!!!

Δημήτρης Μπέγκας 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Η περιοδεία της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και αφορά την ανταλλαγή απόψεων στελεχών της παράταξης με επιχειρηματίες της πόλης συνεχίστηκε και το Σάββατο που μας πέρασε με την παρουσία μιας ακόμα νέας υποψηφιότητας δημοτικού συμβούλου για την πόλη μας του ιατρού ορθοπεδικού χειρουργού κ. Δημήτρη  Μπέγκα . Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης κύριοι Ανδρέας Τσουκαλάς, Παναγιώτης Καρανδρέας και Μιχάλης Κουρής φανταζόμαστε πως σας είναι ήδη γνωστοί , και το ίδιο ελπίζουμε για τον επίσης υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης κ. Νίκο Τηλεβερίδη. Για την οδοντίατρο κα Αγνή Γιακουμή σας έχουμε γράψει ήδη ( δες εδώ) και μάλλον η ζωή στην κεντροδεξιά συνεχίζεται κανονικά τραβώντας ο καθένας τον δρόμο του και αφήνοντας στη θεά τύχη την αναγκαιότητα της κοινής πορείας. Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών θεωρούμε πως η τύχη θα μας γυρίσει και πάλι την πλάτη! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: