ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι απάντησε ο δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης σε ανυπόγραφο άρθρο του Notia Leaks με ψευδείς ισχυρισμούς

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Τι απάντησε ο δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης σε ανυπόγραφο άρθρο του Notia Leaks με ψευδείς ισχυρισμούς

 

Στο παραπάνω κείμενο του site NotiaLeaks.com απάντησε ο δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης μέσω facebook . 

Η απάντησή του είναι η εξής: 

Το ανυπόγραφο αυτό "άρθρο" είναι κακοήθες και γελοίο, όμως για την αποκατάσταση της αλήθειας επισημαίνω:
1ον: ουδέποτε απορρίψαμε την ιδέα να δημιουργηθεί Κοιμητήριο μέσα στο πρώην αεροδρόμιο, αντιθέτως το έχουμε επανειλημμένα ζητήσει ως Δήμος. Ψεύδεται, συνεπώς, ο ανώνυμος "αρθρογράφος".
2ον: επιπλέον ζητήσαμε, και το Κράτος δέχθηκε, να χωροθετηθεί διαδημοτικό κοιμητήριο Αλίμου-Ηλιούπολης στους πρόποδες του Υμηττού, εντός των διοικητικών ορίων της Ηλιούπολης. Συμπεριλήφθηκε, μάλιστα, το Κοιμητήριο στο σχέδιο του νέου ΠΔ για τον Υμηττό. Όμως το ΣτΕ "έκοψε" την πρόβλεψη για το Κοιμητήριο.
Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει την έμπρακτη προσπάθεια για να χωροθετηθεί από το Κράτος Κοιμητήριο για την πόλη μας.
Σε αντίθεση με άλλους, που κάνουν φθηνό λαϊκισμό, πάνω σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και "θυμούνται" το Κοιμητήριο μόνο προεκλογικά...

Ανδρέας Κονδύλης 
Δήμαρχος Αλίμου 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Δεν επιθυμούμε να αναπαράγουμε το κείμενο του Notia Leaks αλλά θέλουμε απλώς να τονίσουμε πως το διαδημοτικό κοιμητήριο που προέβλεπε το νέο προεδρικό διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού θα ήταν μια καλή λύση και για το ήδη κορεσμένο κοιμητήριο του δήμου μας αλλά οι λαϊκισμοί δεν άφησαν να προχωρήσει ένα έργο που θα βοηθούσε και τους δύο δήμους. Όσο για την απόφαση του ΣτΕ να τονίσουμε πως έχει βγάλει ήδη ανάλογες αποφάσεις για το ΚΥΤ Υμηττού τις οποίες πλέον το ίδιο αναιρεί! Ο κος Κονδύλης θα κριθεί σε λίγους μήνες για όσα έχει προσφέρει στον δήμο του και είναι από τους δημάρχους που δεν κρύβονται γιατί έχει κάνει έργο. Μακάρι και εμείς να είχαμε έναν τέτοιο δήμαρχο και σίγουρα και για το Κοιμητήριο θα βρει λύση αφού και όσοι σήμερα δήμαρχοι υποκριτικά φωνάζουν τα δικά τους κοιμητήρια μέσα στον Υμηττό τα έχουν. Σίγουρα οι δημότες του Αλίμου θα πρέπει να πιέσουν περισσότερο ενόψει και των βουλευτικών εκλογών ώστε να δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα που κληρονόμησε ο κος Κονδύλης και που ίσως είναι και το μοναδικό που δεν έλυσε αφού και οδοφωτισμό τους έχει , και περισσότερο καθαρός είναι ο δήμος του από τον δικό μας και καλύτερες εκδηλώσεις προσφέρει πολλοί δικοί μας δημότες και με δική μας προτροπή καταφεύγουν στον όμορο με εμάς δήμο για να παρακολουθήσουν ποιοτικές εκδηλώσεις. Του ευχόμαστε καλές γιορτές και γερό στομάχι αφού όσο πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές τα συμφέροντα που έχει ενοχλήσει θα αναζητούν τρόπους και θα εφευρίσκουν μεθόδους σπίλωσης με λάσπη και ανακρίβειες. Ο κος Κονδύλης είναι από τους δημάρχους που απαντάει στα ΜΜΕ και δεν κρύβεται έτσι όσοι θεώρησαν πως έγραψαν κάτι και πέρασε ως θέσφατο προφανώς την πάτησαν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: