ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους με υγεία και ευτυχισμένες στιγμές για εσάς και όσους αγαπάτε

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022

Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους με υγεία και ευτυχισμένες στιγμές για εσάς και όσους αγαπάτε

 


Επειδή ο χρόνος κυλάει σαν νερό ζήστε τις στιγμές μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δώστε Αγάπη και αλληλεγγύη σε όσους και αυτές τις γιορτές δεν έχουν κάποιον να τους φροντίσει. 

Στη θέση τους μπορούμε εύκολα να βρεθούμε όλοι μας αφού ουδείς γνωρίζει πως θα του τα φέρει η ζωή αφού ό,τι και εάν σας λένε δεν είναι όλα θέμα επιλογών. 

Επιλέγουμε λίγα και τα περισσότερα καλά ή κακά μας "επιλέγουν" αυτά για αυτό και επειδή το "βιβλίο" κάθε ανθρώπου κάποτε τελειώνει μην ξοδεύετε το χρόνο σας που είναι το πιο πολύτιμο πράγμα που έχετε. 

Καλά Χριστούγεννα σε όσους πιστεύουν και σίγουρα 2022 χρόνια μετά την Γέννηση Του ο κόσμος μας δεν έχει γίνει αγγελικός και όμορφος αφού ο ατελής άνθρωπος είναι γεμάτος πάθη και λάθη. 

Εάν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε όπως είναι φυσικό επιλέξτε τα λιγότερο καταστροφικά για εσάς αφού το να γίνετε "Άγιοι" και να κερδίσετε την θνητή Φύση σας ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: