ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στα δικαστήρια "σέρνει" ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δύο δημοσιογράφους ζητώντας τους 1.000.000 ευρώ!

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Στα δικαστήρια "σέρνει" ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δύο δημοσιογράφους ζητώντας τους 1.000.000 ευρώ!

 



Με δικηγόρους τους κύριους Ματζουράνη και Καμπαγιάννη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξης Τσίπρας διεκδικεί αποζημίωση ύψους 1.000.000 ευρώ επειδή ενώ  έστειλε εξώδικο στους δημοσιογράφους Κουρτάκη και Παπαχρήστο αυτοί  δεν ανακάλεσαν στο γνωστό πλέον θέμα με την μισθωμένη οικία του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα  στο Σούνιο. 

Ένας "πόλεμος" εντυπώσεων και αιχμές για κατευθυνόμενη δημοσιογραφία από τον τέως πρωθυπουργό που δεν αντιλαμβάνεται πως ο τύπος δεν δύναται να φιμωθεί με τέτοιες πρακτικές. 

Και τι δεν είχαν γράψει για τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αλλά προφανώς και εκεί υπάρχει περισσότερη ελευθερία και ουδείς διανοείται να καταφύγει στην Αμερικανική Δικαιοσύνη κατά δημοσιογράφων. 

Και βέβαια επικοινωνιακά η κίνησή του αυτή τον οδηγεί σε έξοδο από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ εάν δεν το έχει ήδη αντιληφθεί. Η σπασμωδική κίνηση του προφανώς και οδηγεί σε ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς αφού τα μέσα στα οποία δουλεύουν οι δύο δημοσιογράφοι προφανώς και δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Πλούσιο ρεπορτάζ και καταγγελτικό είναι η "λύση" σε όσους θεωρούν τους δημοσιογράφους σάκους του μποξ ή φερέφωνα επειδή κάνουν απλώς την δουλειά τους. 

Εκτός και θεωρεί κάποιος πως τα ενοίκια επί κυβέρνησης Μητσοτάκη έχουν πέσει σε εξευτελιστικές τιμές ή πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας δεινός διαπραγματευτής που μπορεί να πείσει τον οιοδήποτε. 

Εμάς πάντως δεν μας έπεισε ούτε το 2015 που θα έσχιζε τα μνημόνια και θα "απελευθέρωνε" την χώρα από τους "κακούς" δανειστές της. 

Η αποικία χρέους και τα άλλα εύηχα και αριστερά στο οπλοστάσιο ενός πολιτικού που είχε αυταπάτες και το παραδέχθηκε όσον αφορά την ρήξη με τους Τροϊκανούς και την πορεία της χώρας μας εκτός ευρωζώνης και μάλλον έχει και πάλι! 

ΥΓ: Τα χρήματα που θεωρεί πως θα του επιδικαστούν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα τα δωρίσει στον ΕΔΟΕΑΠ το ταμείο δηλαδή επικουρικής Ασφάλισης των Δημοσιογράφων θέλοντας προφανώς να καταδείξει πως δεν τα έχει με όλους αλλά μόνο με τους "κακούς". 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: