ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέο παραλήρημα της Καλλιόπη Μπενά (Καλλιόπη Παπαδοπούλου) προφανώς και δεν εννοεί εμάς εκτός και μας μπερδεύει !

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Νέο παραλήρημα της Καλλιόπη Μπενά (Καλλιόπη Παπαδοπούλου) προφανώς και δεν εννοεί εμάς εκτός και μας μπερδεύει !

 


Δημόσια νέα ανάρτηση με ακαταλαβίστικα από την "συνήθη ύποπτη" . Για να το τελειώνουμε λοιπόν (λέμε τώρα) η προσέγγιση των τοπικών ΜΜΕ έγινε ένα χρόνο πριν  με πρωτοβουλία της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" , και ουδείς μπορεί να εκβιάσει ΚΑΠΟΙΟΝ που δεν έχει "σκελετούς" στην ντουλάπα του.

Δεν κατανοώ γιατί πρέπει να τα έχω καλά με μπράβους, νταβατζήδες , τρομοκράτες, ή επιχειρηματίες γραφείων κηδειών για να είμαι "σωστός" απέναντι σε μια υποκριτική κοινωνία που θα "πέσει και πάλι από τα σύννεφα" όπως πέφτει μονίμως κάθε φορά που μαζεύουν κάποιον νεκρό από τα πεζοδρόμια  οι συμπαθείς κατά τα άλλα "νεκροθάφτες" της πόλης. Με κάποιους από τους οποίους εκτός εισαγωγικών έχω ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις και δεν κατανοούν πως γίνεται να  θίγονται από όσα γράφουμε. 

Και βέβαια επειδή μάλλον διαβάζεις μόνο διαφημίσεις δεν εξηγείται αλλιώς,  όλο το καλοκαίρι είχαμε σειρά δημοσιεύσεων για την εγκληματική οργάνωση Παπαχρήστου - Μάλαμα δημοσιεύοντας μάλιστα και την τηλεφωνική συνομιλία Μάλαμα με πρώην  υπουργό που κανόνιζαν  για παρτούζα με 17χρονη! 

Σε κάθε περίπτωση το τμήμα εκβιαστών της ΓΑΔΑ είναι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπως και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος πρώην; φίλη εάν και εμείς όπως έχουμε γράψει δεν θεωρούμε εχθρό μας κανέναν. Άρα αναζήτησε αλλού εχθρούς εμείς δεν έχουμε , τουλάχιστον δεν τους γνωρίζουμε και υποθέτουμε ( μπορεί να κάνουμε και λάθος) πως δεν μπορούν να μας θίξουν. 

Δεν θεωρούμε εχθρούς ούτε καν αυτούς που επί μήνες τώρα διαδίδουν ένα σωρό ψεύδη για τον δημοσιογράφο που έδωσε πνοή σε αυτό το μέσο βάζοντας πάνω από το προσωπικό του συμφέρον ένα καλύτερο μέλλον για αυτή την πόλη. 

Και φυσικά αυτό το μέλλον δεν θα είναι καλύτερο εάν πορευτούμε με όσους κρατάνε την πόλη πίσω. Ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο όπου συγγνώμη που θα σας στεναχωρήσουμε αλλά ο  καθένας θα παίρνει ό,τι του αξίζει. 

Και βέβαια δεν είμαστε εδώ για να σώσουμε τον κόσμο ,αλλά αφήστε μας (και να θέλατε δεν θα μπορούσατε να μας το στερήσετε όντας ζωντανοί) το δικαίωμα να μην χαλάσουμε μαζί του. 

Δεν μας αφορούν καθόλου ούτε οι διαφημίσεις σας, ούτε  φυσικά οι επιχειρήσεις που σας εμπιστεύονται. Ουδέποτε άλλωστε ενοχλήσαμε κάποιον από αυτούς.  Μπορείτε απλώς να τους ρωτήσετε πριν αρχίσετε το διαδικτυακό  παραλήρημά σας. 

Και βέβαια την άποψή μας θα την λέμε και χωρίς να μας ρωτήσουν. Άλλωστε ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του ελεύθερα και άμα σας θίξαμε το μέσο μπορείτε να καταφύγετε στην Δικαιοσύνη με την γνωστή σε όλους διαδικασία. 

Αναζητάς δηλαδή μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ή μέσω της Google ( αυτή δεν θα υποκύψει στις αιτιάσεις σας) τον διαχειριστή ή τους διαχειριστές  του ιστολογίου , μετά τον ενημερώνεις εξωδίκως για τις αιτιάσεις σου  και τέλος κάνεις μια μήνυση ή αγωγή ή και τα δύο μαζί για να διεκδικήσεις το δίκιο που έχεις ή δεν έχεις. Η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποφανθεί και έτσι οι "κακοί" θα τιμωρηθούν ή θα τους κρίνει αθώους και θα συνεχίσουν το έργο τους. 

Προς το παρόν συνομίλησε με τον γνωστό υβριστή μας και άσε μας να ενημερώσουμε όσους επιλέγουν την διαφορετική και πραγματική ενημέρωση για τους δημότες μας που δικαιούνται να γνωρίζουν. 

Εσύ συνέχισε να συνομιλείς με τους υβριστές των δημοσιογράφων οι οποίοι αναδεικνύουν την σαπίλα της κοινωνίας μας διαχρονικά. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: