ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οδηγούν την χώρα σε εμφύλιο όσοι δεν κατανοούν πως τα παραμύθια της Αριστεράς και οι τιμές σε ανύπαρκτους αγώνες δεν αφορούν τους πολλούς

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Οδηγούν την χώρα σε εμφύλιο όσοι δεν κατανοούν πως τα παραμύθια της Αριστεράς και οι τιμές σε ανύπαρκτους αγώνες δεν αφορούν τους πολλούς



Μία με τον Κουφοντίνα, μία με τις ιδεοληψίες για "εύκολες" λύσεις που τάχα δεν τηρεί η παρούσα κυβέρνηση για την πανδημία και φυσικά οι "ψεκασμένοι" που πεινασμένοι θα γίνουν πιο επικίνδυνοι και το μέλλον της χώρας κρίνεται προβληματικό και σίγουρα δυσοίωνο.

Συναίνεση ούτε για τα αυτονόητα δεν υπάρχει και μέσα σε αυτά δεν θεωρούμε διαπραγματεύσεις με συνομιλητές που έχουν αποδείξει διαχρονικά την αναξιοπιστία τους και δεν θα οδηγήσουν πουθενά θετικά τα συμφέροντα της πατρίδας μας.

Αντιπρόταση δεν υπάρχει πλην της συνεχιζόμενης έντασης και της ενδυνάμωσης της αποτρεπτικής ικανότητας της χώρας στις διαρκείς προκλήσεις των Τούρκων.

Και βέβαια δεν σιωπάς όταν ξεκινάει κάτι που εσύ θεωρείς λάθος και εάν χρειαστεί το φτάνεις στα άκρα και με παραίτηση.

Έχει συμβεί και στο παρελθόν άλλωστε ας το δουν εκεί στην κυβέρνηση γιατί προφανώς και δεν είναι πατριωτική θέση να συνομιλείς με έναν πειρατή για να μην στεναχωρήσεις την πλέμπα της φασιστεράς.

Και φυσικά για να έχεις συμμάχους πρέπει να πολεμάς μαζί τους στα πεδία των μαχών και όχι να περιμένεις τους Τούρκους να συμμετέχουν και εσύ να το παίζεις Αρσακειάδα.

Αυτό αφορά και την κυβέρνηση Σαμαρά που προφανώς και δεν άλλαξε τίποτα στο στράτευμα και χάιδεψε αυτιά "Μακεδονομάχων" που θα πρέπει να γνωρίζουν πως τα ΟΧΙ έχουν κόστος σε ανθρώπινες ζωές εκτός από τις οικονομικές επιπτώσεις.

Ουδείς περιμένει πως η Ελλάδα θα καταφέρει ΤΙΠΟΤΑ θετικό σε έναν διάλογο με "πειρατές" και βέβαια αργά αλλά σίγουρα η υποχωρητικότητά μας θα μας οδηγήσει σε νέες τραγωδίες.

Συμμετοχή λοιπόν ενεργή από τις Ένοπλες δυνάμεις μας σε όλα τα μέτωπα που διακυβεύονται συμφέροντα του δυτικού κόσμου και όχι εκ των υστέρων γκρίνια γιατί δεν μας βοηθάνε οι φίλοι και σύμμαχοί μας.

Ουδείς θα πολεμήσει στο πλευρό μας εάν εμείς δεν πράξουμε το ίδιο και δυστυχώς μόνο στην Κορέα πήγαμε και από τότε λείπουμε από όλους τους αγώνες για έναν καλύτερο κόσμο.

Γιατί προφανώς και όταν επικαλείσαι έναν ανώτερο πολιτισμό πρέπει να μάχεσαι για αυτόν και όχι να αφήνεις τους μουσουλμάνους να το κάνουν.

Υποκριτική και επικίνδυνη η στάση της Ε.Ε , ουδέτερη η στάση των ΗΠΑ που προφανώς και βολεύονται με τα τουρκικά στρατεύματα που ήταν παντού όσο εμείς εμμένουμε στα δεν μας αφορά και και "φυλάμε" τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στα ΚΥΤ που διασκορπίστηκαν ανά την Ελλάδα.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: