ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το έργο που διαφημίζουν ο νυν και τέως δήμαρχος της πόλης μας είναι χρηματοδοτούμενο 100% από την Ε.Ε που και οι δύο ως μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ έβριζαν όλη την δεκαετία του 1980!

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Το έργο που διαφημίζουν ο νυν και τέως δήμαρχος της πόλης μας είναι χρηματοδοτούμενο 100% από την Ε.Ε που και οι δύο ως μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ έβριζαν όλη την δεκαετία του 1980!

 


Από ενημέρωση που είχαμε από την Περιφέρεια Αττικής το έργο που διαφημίζεται (αντιπλημμυρικά έργα στην οδό Αναστάσεως) χρηματοδοτείται εξ ' ολοκλήρου από τα ΕΣΠΑ ( 2013-2020) δηλαδή σε απλά ελληνικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό. 

Άρα έργο της ΝΔ είναι αφού αυτή διαχρονικά μας έβαλε σε αυτή την τροχιά και όχι ανθρώπων που μας έλεγαν πως "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" και απειλούσαν με έξοδο από την ΕΟΚ. 

Το ό,τι στην πορεία άλλαξαν ρότα σημαίνει απλώς πως εάν δεν υπήρχαν οι δικές τους αντιδράσεις και εάν γίνονταν καλή αξιοποίηση των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων η χώρα μας θα είχε άλλο μέλλον. 

Αυτά λοιπόν για να μην έχουν αυταπάτες και όσοι αρέσκονται να καθυβρίζουν τους φίλους και συμμάχους μας και παρουσιάζουν το δικό τους έργο ως δικό τους

Μας παρέσυραν και εμάς και βέβαια για τις αστοχίες που επισημάναμε ευγενικά μας εξήγησαν πως ο κάθε δήμος κάνει τις δικές του μελέτες και όπως είναι ή μάλλον δεν είναι φυσικό επιβλέπει το έργο . 

Άρα μην πανηγυρίζουμε εκτός και φέρουμε αλλοδαπό επιστάτη γιατί ο κατασκευαστής θα είναι όπως όλες και όλοι καταλάβετε ΕΛΛΗΝΑΣ . 

Βαριέμαι και να το γράφω, όπως το γράφουν όσοι ανακάλυψαν τον πατριωτισμό στα 50 τους ενώ μέχρι τότε έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μικρύνουν την Ελλάδα . Και αφορά όλους, γιατί και με την ψήφο μας συμμετέχουμε σε αυτό. Και όσοι δεν ψηφίζουν τα λέει ο Αριστοτέλης! 

Άντε να βγούμε από την Ε.Ε όπως η Μεγάλη Βρετανία για να καταλάβουν όλες και όλοι την ποιότητα του επιστημονικού προσωπικού της χώρας γιατί προφανώς και σε περιβάλλον αρίστων δεν θα μπορούσαν ποτέ οι τάχα κακοί 300 της Βουλής να φέρουν αυτή την καταστροφή. 

Ελπίζω εάν Ε.Ε και ΝΑΤΟ συναποφασίσουν κανέναν βομβαρδισμό στα Βαλκάνια μη θυμόσουν οι σοσιαλιστές και δεν δεχθούν τα χρήματα του έργου. Αφού προφανώς και δεν μπορεί να συμμετέχεις σε αυτούς τους οργανισμούς μόνο για να παίρνεις . 

Θα δώσεις και φυσικά είσαι μεγάλος υποκριτής όταν κάνεις πορείες στην Αμερικανική Πρεσβεία ή κλαίγεσαι για την Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη ενώ είσαι παντελώς αφελής εάν νομίζεις πως μπορείς εσύ ως κράτος- παρίας να έχεις την ίδια βαρύτητα με τους μεγάλους στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. 

Αυτό βέβαια δεν ακυρώνει τους δύο δημάρχους μας αλλά ως δεξιοί εμείς δεν ξεχνάμε ( όπως και αυτοί άλλωστε) ποιος υποχώρησε από τις αρχικές του θέσεις και ποιος όχι. 

Για να μην γίνει σπέκουλα εμείς ως ιστολόγιο αντιλαμβανόμαστε ως χαλαρή οικονομική ένωση την Ε.Ε και προτιμούμε το ΝΑΤΟ ενώ ξεκάθαρα ταχθήκαμε και τότε υπέρ των βομβαρδισμών στη Σερβία. 

Πλέον οι Σέρβοι θέλουν να γίνουν μέλη στο ΝΑΤΟ ή έστω το μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού της χώρας αφού επέλεξαν στρατόπεδο μη έχοντας άλλωστε και που αλλού να πάνε! 

Υπάρχει η Κίνα και η Ρωσία θα πουν κάποιοι. Να συμπληρώσουμε εμείς το Ιράν , την Βόρεια Κορέα και τη Βενεζουέλα κ.ο.κ για να καταδείξουμε προς σε όλους την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους. 

Η Ουγγαρία θα αγοράσει το ρωσικό εμβόλιο γράφουν τα φιλορωσικά ΜΜΕ και αναρωτιέμαι πως δεν έχουν ακόμα ξεσηκωθεί όσοι επιλέγουν την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής αλλά προτιμούν να ζουν αυτοί και οι οικογένειές τους σε δυτικά κράτη. 

Παλεύουν βέβαια να φέρουν και σε αυτά την βαρβαρότητα αυτή αλλά ευτυχώς οι "δολοφόνοι" έχουν ακόμα ισχυρότερο εξοπλισμό αλλά κυρίως ανώτερες Αρχές και Αξίες να υπερασπίσουν. 

ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: