ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τις συνθήκες διαβίωσης στη δομή του Καρά Τεπέ, με φωτογραφίες από τη δομή της Μόριας το 2017

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τις συνθήκες διαβίωσης στη δομή του Καρά Τεπέ, με φωτογραφίες από τη δομή της Μόριας το 2017




Μόλις κατάλαβαν τη γκάφα άλλαξαν τη φωτογραφία.

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με έναν όψιμο ανθρωπισμό, έκανε μία ανάρτηση στα social media την Τρίτη για τους μετανάστες που ζουν στον Καρά Τεπέ στη Λέσβο και τις συνθήκες διαβίωσής τους εν μέσω κακοκαιρίας.Την παραπάνω ανάρτηση συνοδεύει 1 φωτογραφία, οι οποία όμως δεν είναι από τη δομή του Καρά Τεπέ, αλλά από τη δομή της Μόριας και μάλιστα απο το 2017 που ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ!




H επίμαχη φωτογραφία




Μία ενδεικτική ανάρτηση με την ίδια φωτογραφία το 2017, σχετικά με καταγγελίες του γερμανικού τύπου για την κατάσταση που επικρατούσε στη Μόρια.

Στο κείμενό της, η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως δεν έχουν επιτραπεί φωτογραφίες από τη δομή του Καρά Τεπέ, αλλά παραλείπει να συμπληρώσει από που είναι οι φωτογραφίες που ανεβάζει.

Αναλυτικά η ανάρτηση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ:

"Η κυβέρνηση άφησε χιλιάδες πρόσφυγες οι οποίοι διαμένουν στα ελληνικά camps θαμμένους στο χιόνι και τις λάσπες, την στιγμή που όλοι γνώριζαν ότι την τελευταία εβδομάδα θα επικρατούσαν ακραίες καιρικές συνθήκες και ψύχος. Στις σκηνές δεν υπάρχει ούτε ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε τρόπος θέρμανσης.

Εν τω μεταξύ, απαγορεύτηκε η λήψη φωτογραφιών και βίντεο από το Καρά Τεπέ στη Λέσβο, για να μην αλλοιώνεται η εικόνα της "φιλόξενης Ελλάδας".

Οι πρόσφυγες όμως δεν είναι άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας. Είναι κατατρεγμένα θύματα πολέμου, μιας κρίσης, πολεμικής, οικονομικής ή και περιβαλλοντικής.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στέκεται εμπράκτως απέναντι σε λογικές κοινωνικής απομόνωσης και διεκδικεί ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης για τους κατατρεγμένους συνανθρώπους μας.

Στις σκοτεινές εποχές που ζούμε η ανθρωπιά είναι το βασικό οχυρό απέναντι στην βαρβαρότητα."



Χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση αλλά και να αναδείξουν το λάθος που έκανε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ με τη φωτογραφία:






Κατόπιν τούτου η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε τη φωτογραφία όπως μπορείτε να διαπιστώσετε ακολούθως:



Δεν υπάρχουν σχόλια: