ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έκκληση σε Δικηγόρο ή Φοροτεχνικό, για παροχή βοήθειας δικονομικού χαρακτήρα

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Έκκληση σε Δικηγόρο ή Φοροτεχνικό, για παροχή βοήθειας δικονομικού χαρακτήρα



Πάμπτωχη  γνωστή Οικογένεια της Ηλιούπολης  καλείται  από την Δ.Ο.Υ. Ηλιούπολης να πληρώσει μεγάλο χρηματικό ποσό γ ι α τί  στον ασθενή -σύζυγο της οικογένειας το Γενικό  Λογιστήριο του Κράτους  το έτος 2013 υπό μορφή προσωρινής σύνταξης  κατέβαλλε το ποσόν των 2700 ευρώ
Ο. Αναξιοπαθής συμπολίτης μας...
( Εδώ.....γελάμε ) Ουδέποτε ήταν  ασφαλισμένος στο Φορέα Ασφάλισης των Δημοσίων υπαλλήλων
Η ΔΟΥ Ηλιούπολης  ενώ του έχει βεβαιώσει  το ποσό των 2700 ευρώ ως χρέος τώρα ζητάει πρόστιμο πλέον αυτού του ποσού ακόμη 1400 ευρώ. 
Η. Οικογένεια τρώει στο συσσίτιο της Αρχιεπισκοπής και ο συμπαθής και αξιοπρεπής συμπολίτης μας ο κος Γιώργος έχει ανάγκη ενός δικηγόρου ή φοροτεχνικού για να συντάξει μια ενδικοφανής προσφυγή προς την ΔΟΥ Ηλιούπολης για την εξέταση αυτού του πρωτοφανούς ατοπήματος του κράτους σε βάρος του ασθενούς και πάμφτωχου συνδημότη μας. 

Την προσφυγή θα πάει ο ίδιος ο κος Γιώργος στην ΔΟΥ της πόλης μας και φυσικά το μόνο που θέλει είναι να του την συντάξει κάποιος που γνωρίζει με στοιχεία που θα του προσκομίσει ο παθών. 

Το θέμα ανέδειξε η συνδημότισσά μας κα. Αλεξία Γιαπιτζάκη (που πέραν της αναδείξεως του θέματος δεν έχει καμία άλλη εμπλοκή)  και έως σήμερα δεν έχει βρεθεί ουδείς να επικοινωνήσει με τον κος Γιώργο στο τηλέφωνο 6939-318210 (Γιώργος Μινάρδος) και να ενδιαφερθεί αφού η προθεσμία υποβολής προσφυγής λήγει σε μερικές μέρες. 

Είναι η τέταρτη ανάρτηση που αφιερώνουμε για το θέμα και προφανώς η δική μας προσπάθεια θα συνεχιστεί έως ότου λυθεί κάτι που φαντάζει απλό αλλά στην ουσία δεν είναι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Εμείς θα εξακολουθούμε να αναδεικνύουμε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας και στο θέμα του συνδημότη μας κ. Γιώργου Μινάρδου



Δεν υπάρχουν σχόλια: