ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η ανάρτηση του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Η ανάρτηση του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα

 

Όταν βρέχει σκέφτομαι τους ντελιβεράδες... Καλύτερα να φτιάξω μια σαλάτα ,ένα τοστ, πάρα να παραγγείλω ένα σουβλάκι ή κάτι άλλο.

Ίσως με αυτή την "κίνηση" γλυτώσω κάποιο διανομέα από διανυκτέρευση στο Κ.Α.Τ... Εμείς οι οδηγοί αυτοκινήτων ας δείξουμε λίγο παραπάνω προσοχή τώρα που βρέχει στους διανομείς που βρίσκονται στον δρόμο.


Παναγιώτης Κόκλας - Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Θεωρητικά μη πολιτική η ανάρτηση του  κος Κόκλα αλλά εμείς που θέλουμε να σας κάνουμε να ασχολείστε με την πολιτική με αφορμή την εν λόγω ανάρτηση του Αντιδημάρχου στα social media να καλέσουμε την κυβέρνηση στις προτεραιότητες που βάζει για τους εμβολιασμούς να εντάξει όσους καθημερινά έρχονται σε επαφή με χιλιάδες ανθρώπους για να τους εξυπηρετήσουν. Τους διάφορους διανομείς δηλαδή. Γιατί σε αυτή την κρίση δεν πρέπει να νιώθει κανείς παραγκωνισμένος και δυστυχώς νιώθουν πάρα πολλοί. 

Για πολλούς ο ντελιβεράς  είναι και ο μοναδικός άνθρωπος που βλέπουν μου έλεγε μια ηλικιωμένη κυρία που λόγω σοβαρής πάθησης έχει μήνες να βγει από την οικία της και όχι εξαιτίας της πανδημίας. 

Η πανδημία απλώς επιβάρυνε μια καθημερινότητα που ατυχώς για εκείνη δεν τις επιτρέπει τις μετακινήσεις εκτός οικίας και την έχει καθηλώσει στο σπίτι της. Μετακινείται μόνο με την βοήθεια των παιδιών της και ευτυχώς που έχει σκέφτηκα επισκεπτόμενός την για προσωπικό της θέμα. 

Με λύπη διαπιστώνω πως ηλικιωμένοι άνθρωποι που διαμένουν στην επαρχία καλούνται να κάνουν χιλιόμετρα για το εμβόλιο της "σωτηρίας" ή για ακριβολογώ της ανάσχεσης του θανατηφόρου ιού. 

Για ακόμη μια φορά το ιστολόγιο δικαιώνεται πως με τέτοιο επιτελικό κράτος που στοιχίζει 95 δισ. ευρώ και δεν κατανοεί το αυτονόητο μέλλον για την χώρα δεν ΥΠΑΡΧΕΙ. Και βέβαια έχουν διαπιστωθεί και άλλες δυσλειτουργίες στην πραγματοποίηση των εμβολιασμών αλλά όλα στην ώρα τους αφού εμείς νερό στον μύλο του λαϊκισμού δεν θα ρίξουμε όσο η χώρα δίνει μάχη κατά του ιού και κατά των επιθετικών γειτόνων μας που κάποιοι κάκιστα τους θεωρούν αξιόπιστους συνομιλητές. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: