ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : "Ένοχη" σιωπή από διοίκηση και ΣΕΔΗ για επώνυμη καταγγελία εργαζόμενης του δήμου μας - Και φυσικά όπως πάντα εμείς δεν είμαστε εδώ για να παρατηρούμε αλλά για να παίρνουμε ΘΕΣΗ

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

"Ένοχη" σιωπή από διοίκηση και ΣΕΔΗ για επώνυμη καταγγελία εργαζόμενης του δήμου μας - Και φυσικά όπως πάντα εμείς δεν είμαστε εδώ για να παρατηρούμε αλλά για να παίρνουμε ΘΕΣΗ

 Όλες και όλοι γνωρίζουν πως δεν θεωρούμε αξιόπιστες τις "Αμαζόνες" της ομάδας του facebook "Οι Ηλιουπολίτισσες" αλλά προφανώς και όταν μια εργαζόμενη του δήμου μας και μέλος τους καταγγέλλει μη αποδεκτές συμπεριφορές από τον Γενικό γραμματέα του δήμου Ηλιούπολης κ. Σωτηρόπουλο απαντάς στις αιτιάσεις της. Και βέβαια δεν είδαμε και το ΣΕΔΗ να βγάζει ανακοίνωση άρα μάλλον δεν θεωρούν αξιόπιστη την καταγγέλλουσα. 

Σε εμάς βεβαίως δεν έγινε καμία καταγγελία αφού ως μέλος της ομάδας στο facebook "Οι Ηλιουπολίτισσες" προτίμησε να δώσει συνέντευξη στο  site magapo.gr ( της κας Τσακογιάννη). Επειδή η φωτογραφία δεν παραπέμπει σε καταγγελία ατυχώς την διαβάσαμε χθες αφού ως γνωστόν δεν ενημερωνόμαστε παρά μόνο από τους αναγνώστες μας και αυτοί δεν διαβάζουν τα πάντα ή ίσως δεν μας στέλνουν "θέματα" από αλλού γνωρίζοντας την αρνητική γνώμη μας για την ιδρύτρια της ομάδας αλλά και για κάποια μέλη της. 

Διαβάσαμε με προσοχή λοιπόν την καταγγελία της κας Πόλα Βασιλάκη και δεν την θεωρούμε μυθομανή άρα αναμένουμε μια απάντηση από την διοίκηση και το ΣΕΔΗ που είναι λαλίστατο όταν εμείς λέμε την άποψή μας αλλά όχι για να υπερασπίσουν την συνάδελφό τους εκτός και την θεωρούν μυθομανή. 

Στα πάνω από 25 χρόνια που ασχολούμαι με καταγγελίες ποτέ δεν είδα κάποιον να εκτίθεται γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να αποδείξει τα όσα λέει εκτός και τα έχει καταγράψει. 

Κάτι απόλυτα ΝΟΜΙΜΟ και ας σκούζει το ΣΕΔΗ για το αντίθετο. Ο πολίτης έχει κάθε δικαίωμα να καταγράψει τον οποιοδήποτε σε δημόσιο χώρο και φυσικά το Δημαρχείο ως τέτοιος νοείται για να μην έχουν και κάποιοι αυταπάτες. 

Το ό,τι δεν μπορεί ο δημοσιογράφος ( όχι εμείς προφανώς ) να δημοσιοποιήσει το υλικό χωρίς νομικές συνέπειες είναι κάτι που έφτιαξε ο Βαγγέλης Βενιζέλος με έναν Νόμο που έχει καταργηθεί στην πράξη πολλές φορές από πολλούς συναδέλφους μου και που έχει οδηγήσει σε πρωτόδικη καταδίκη μόνο δύο όσο γνωρίζω. 

Θεωρούμε λυπηρό που το ΣΕΔΗ δεν έβγαλε ανακοίνωση για το θέμα και ακόμα χειρότερο το γεγονός πως τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ δεν ανέδειξαν μια καταγγελία. 

Για να μην νομίζουν λοιπόν πως θέλουμε να τους "κλέψουμε" το θέμα σας προτρέπουμε να διαβάσετε όσα ισχυρίζεται η κα. Βασιλάκη κάνοντας κλικ εδώ 

Θα βάζαμε και φωτογραφία της αλλά προτιμούμε να βάλουμε του μέσου που την φιλοξένησε για να μην βάλουμε της ιδρύτριας της ομάδας "Οι Ηλιουπολίτισσες" κα. Γωγώ Τσακογιάννη και παρεξηγηθούμε και πάλι πως το κάνουμε για τα κλικ. 

Και μιας και ασχολήθηκα να γράψω πως κάποια θέματα είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα στο site αυτό. Αυτά που θεωρητικά δεν έχουν σχέση με την πολιτική αλλά αναζητούν πολιτικές λύσεις και διαφορετική Παιδεία. 

Κάτι γίνεται και προς αυτή την κατεύθυνση με ΘΕΤΙΚΟ πρόσημο από την αρμόδια υπουργό κα. Κεραμέως και ας αντιδρούν όσοι ξεβολεύονται και φέρουν ευθύνες για τα χάλια της Παιδείας μας. 

ΥΓ: Το να είναι "τρελή" η κα. Βασιλάκη δεν γίνεται άρα ας απαντήσουν για την ουσία της υπόθεσης , ας εξηγήσουν τους λόγους της διάκρισης ως διοίκηση και το λαλίστατο σωματείο που ξέρει να καταγγέλλει τους Γκαίμπελς του διαδικτύου όσους αναδεικνύουν την ΑΛΗΘΕΙΑ ας βγει και αυτό να μας πει γιατί επί τρεις μέρες και δεν ξέρουμε και πόσες μέρες πριν το ήξεραν δεν αντέδρασε. Για το θέμα της κα. Βασιλάκη δεν φταίει ο "κακός" καπιταλισμός ας μην αρχίσουν πάλι τα κομμουνιστικά τους και μας τσαντίσουν. Περίεργο και το γεγονός πως η αντιπολίτευση δεν ασχολήθηκε έτσι για να παίξει και αυτή τον θεσμικό της ρόλο. Φαίνεται η καταγγέλλουσα δεν έχει κομματική στάμπα και ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους "πρόβατα". Και στο ερώτημα της ανάρτησης προφανώς και δεν πρέπει να τιμωρείται κάποιος εάν λέει αλήθεια αλλά μόνο εάν λέει ψέματα. Και η δική μας εμπειρία και η ΣΙΩΠΗ διοίκησης και ΣΕΔΗ γέρνει την πλάστιγγα στο να λέει μια ΑΛΗΘΕΙΑ που δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να ακουστεί. Σε κάθε περίπτωση ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις από όλους και όχι βέβαια αδιαφορία είναι για εμάς η σωστή αντιμετώπιση. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: