ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο νέος εκλογικός νόμος με τον οποίο θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές του 2023 δεν αφήνει περιθώρια σε όσους δεν έχουν ικανή λαϊκή απήχηση να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι - Ένα ακόμα θετικό βήμα της κυβέρνησης αφού ο "θεσμός" απέτυχε στην πράξη

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Ο νέος εκλογικός νόμος με τον οποίο θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές του 2023 δεν αφήνει περιθώρια σε όσους δεν έχουν ικανή λαϊκή απήχηση να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι - Ένα ακόμα θετικό βήμα της κυβέρνησης αφού ο "θεσμός" απέτυχε στην πράξη

 Η κατάργηση της απλής αναλογικής ήταν μια προεκλογική δέσμευση της ΝΔ αφού στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν έφερε τις ευρείες συναινέσεις όπως υποστήριζαν οι αριστεροί αλλά οδήγησε σε πολλά προβλήματα στις διοικήσεις των δήμων. 

Στο δικό μας δήμο π.χ καμία ευρεία συναίνεση δεν είδαμε από ανθρώπους που παλεύουν για τα ίδια ακριβώς πράγματα. 

Οι ψεύτικες διαφορές ανάμεσα σε ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ , ΣΥΡΙΖΑ , ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι πως το ΚΚΕ και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν άσκησαν διοίκηση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ ξεφτιλίστηκαν υιοθετώντας επιλογές που διαχρονικά καταδίκαζαν. 

Με καρέκλες λοιπόν τα ορφανά του Στάλιν γιατί τέτοιοι είναι δεν έφυγαν ποτέ από την αγκαλιά του ΝΑΤΟ και ας είναι κατά αυτούς οι Αμερικανοί φονιάδες των λαών , και ας έκαναν κατά αυτούς τους ανθέλληνες πάντα το πραξικόπημα του 1967, και ας μην άφησαν τον ανθέλληνα και σφαγέα Άρη Βελουχιώτη να μας στερήσει τις ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ μας κάνοντας την χώρα μας ένα κράτος παρία , έρμαιο στις αποφάσεις του Στάλιν - "πατερούλη" και φυσικά που δεν θα είχε τύχη σε έναν κόσμο που επικρατεί η επιτυχημένη σε σύγκριση με τις άλλες συνταγή του καπιταλισμού που προφανώς στέκει ακόμα επειδή δεν φέρνει φτώχεια , εξαθλίωση και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στους πολλούς όπως ο υπαρκτός σοσιαλισμός τους. 

Έτσι ας μην έχει κανείς συνδημότης μας αυταπάτες πως το δίπολο ΔΕΞΙΑ- ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα ατονήσει μπροστά σε μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που προφανώς και είναι ένας ακόμη ΜΥΘΟΣ της Αριστεράς που υιοθετήθηκε και από την άκρα δεξιά και που στην ουσία δεν μπορεί να επιβληθεί σε έναν κόσμο αντιθέσεων και κυρίως εν  μέσω οικονομικής κρίσης. 

Αλλά ας πάμε πάλι στα του "οίκου μας" . Επειδή έως τις δημοτικές εκλογές θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά καλό θα ήταν να γνωρίζουμε από τώρα πως ο νέος νόμος κόβει τα "φτερά" όσων πόνταραν σε ένα 1,5% - 3% στις κάλπες και μια Αντιδημαρχία αφού για να επιτευχθεί η πολυπόθητη πλειοψηφία χρειαζόμαστε το 50% συν μία ψήφο! 

Το ιστολόγιο αυτό δεν κάνει εκπτώσεις και όσες έκανε τις μετάνιωσε εάν και ΠΟΤΕ δεν ήμασταν αφελείς στο τι θα ακολουθούσε. Μάλιστα δεν φοβηθήκαμε να πάρουμε θέσεις για όλα τα θέματα της πόλης και όχι δημοφιλείς αφού για εμάς βασικός λόγος παρουσίας μας είναι να ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ η ΣΟΒΙΕΤΙΑ και όχι να αλλάξει ο χαλίφης που απλώς θα την διατηρήσει. 

Και μπορεί αυτή να μην γκρεμίζεται με την ΨΗΦΟ σας αλλά όπως συνέβη με όλες τις Σοβιετίες θα καταρρεύσει μετά την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ της χρεοκοπία. 

Αφού πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη που καταργεί την απλή αναλογική που ευνοεί μόνο την ΔΙΑΦΘΟΡΑ ( δες Ιταλία κ.ο.κ) να πούμε από τώρα σε όσους "αυτονομήθηκαν" πως το 2023 θα κριθούν με πολιτικά κριτήρια και όχι μόνο με την προσφορά τους στον τομέα που τους ανατέθηκε γιατί αυτό επιβάλλει η Αστική μας Δημοκρατία και είναι για εμάς λογικό. 

Το "καράβι" δεν θα πάει μπροστά ή θα καθηλωθεί από τους "ναύτες" αλλά από την διαταγή που θα δώσει ο κυβερνήτης που επιλέγει τους ναύτες. 

Θα το κάνουμε και λιανά τις επόμενες μέρες με άσχημο είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ τρόπο αλλά εσείς κρατήστε την ΑΛΗΘΕΙΑ και αφήστε να μας κρίνουν για τον άκομψο τρόπο μας όσοι επί τέσσερις και πλέον δεκαετίες βλέπουν έναν δήμο να ρημάζει επειδή δεν πρέπει να στεναχωρήσουμε τον κομμουνιστή και τον πούμε ό,τι πραγματικά είναι . 

Δηλαδή ένας κόκκινος φασίστας που θα παραμένει τέτοιος όσο υμνεί αρνητικά για την κοινωνία  πρότυπα και αποδίδει ΤΙΜΕΣ σε στυγνούς εγκληματίες! 

Άρα ας ανησυχούν όσοι έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους γιατί εμείς προφανώς και δεν θα σεβαστούμε ΚΑΝΕΝΑΝ. 


Γιατί προφανώς και δεν ήρθαμε για δημόσιες σχέσεις ούτε για να "αγκαλιάσουμε" εγκληματίες για να γίνουμε αρεστοί ή να μην μας σκοτώσουν! Αφήνουμε λοιπόν σε άλλους να κάνουν μικροπολιτική και πιάνουμε τα σοβαρά εξηγώντας στους αμόρφωτους ή όσους υποκύπτουν στην αμορφωσιά τους πως ο άνθρωπος περπατούσε πάντα στα δύο πόδια και ποτέ στα τέσσερα.

Στα τέσσερα περπατούσαν όσοι με δική τους επιλογή "σύρθηκαν" σε επιλογές που υποβιβάζουν το ανθρώπινο είδος και το καταστούν αιώνες τώρα εκτός που "ατελή" που είναι λογικό και καταστροφικό για τον πολιτισμό μας. Γιατί πριν καταρρεύσει ένας κράτος ή μια Αυτοκρατορία οικονομικά έχει προηγηθεί η ηθική τους χρεοκοπία. 

Άρα ας παραμείνουν να πιστεύουν θεωρίες αντιεπιστημονικές και ας αναμένουμε όλη μια Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα τους επιβάλλει αφού δεν μπορούν να φέρονται ως άνθρωποι. 

Γιατί διαχρονικά όσοι "βολεύονται"¨ σε συνωμοσιολογικές και αναπόδεικτες θεωρίες αντιδρά σε κάθε εξέλιξη του πολιτισμού. Του δυτικού προφανώς που δεν επιβλήθηκε με την ΒΙΑ αλλά επειδή ήταν ανώτερος! 

Ελπίζουμε να μην στεναχωρήσαμε τους "Ινδιάνους" και τους "Παπούα" της πόλης με τις "καινοφανείς" απόψεις μας και ανέβουν σε τίποτα δένδρα και δεν τα βρίσκουν! τώρα που αποφάσισε ο δήμος να τα κόψει επειδή είναι επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα των δημοτών μας έχοντας όλες τις απαραίτητες άδειες πλην αυτής των "χιμπατζήδων".

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: