ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Για να μην έχουν κάποιοι αυταπάτες για τους λόγους που τα "Αστυνομικά Ηλιούπολης" δεν άντεχαν τα χρόνια πολλά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Για να μην έχουν κάποιοι αυταπάτες για τους λόγους που τα "Αστυνομικά Ηλιούπολης" δεν άντεχαν τα χρόνια πολλά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

 


Ουδείς εντυπωσιάστηκε από την επιλογή των ΦΑΣΙΣΤΩΝ της ομάδας "Αστυνομικά Ηλιούπολης" να κατεβάσουν τις αναρτήσεις μας από την ομάδα τους αφού αρέσκονται στο  να αναρτούν ύβρεις από τους ρατσιστές οπαδούς του κατά φαντασίαν υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Μωραίτη, που προφανώς χάρηκε επειδή υπάρχουν και άλλοι Φασίστες στην πόλη μας εκτός από αυτόν και βγήκε να επαινέσει τους "συντρόφους" του. Τα εισαγωγικά περιττά, λείπουν μόνο οι αηδιαστικές φωτογραφίες αλλά εδώ είμαστε εμείς  για να γνωριστούμε όλοι ως "συνδημότες" καλύτερα. 

Το αποτέλεσμα της ασφαλούς "εξόδου" του  ένα ακόμα χυδαίο πόνημα που φιλοξενήθηκε βέβαια στην ομάδα που τάχα δεν "άντεξε" το "Χρόνια Πολλά" το δικό μας, στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά! Γιατί όντως το παρακάναμε και "λερώσαμε" τον υπέροχο τοίχο της ομάδας σας που έχει φιλοξενήσει από φωτογραφίες του Στάλιν μέχρι "σεισάχθειες" από συνοδοιπόρους του Κασιδιάρη! 

Και έτσι λογικά  επιτρέψατε ως  ΦΑΣΙΣΤΕΣ που είσαστε , στον ΦΑΣΙΣΤΑ και ΡΑΤΣΙΣΤΗ Μωραίτη με τα δεκάδες ΔΗΜΟΣΙΑ ποστ του υπέρ δικτατόρων  να βρίζει έναν πρώην πρωθυπουργό και να αποκαλεί ακροδεξιούς υπουργούς της κυβέρνησης! 

Μικρό το κακό αφού προφανώς και η πλέμπα που σας παρακολουθεί αρέσκεται στο να υβρίζει τους ικανούς και να αποθεώνει το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ που αντιπροσωπεύεται. "Επανάσταση" εις βάρος της κοινωνίας που βέβαια δεν είναι άμοιρη ευθυνών και για αυτό βρισκόμαστε ως χώρα εδώ που βρισκόμαστε. 

Και βέβαια εμείς χαιρόμαστε που η ομάδα σας διέγραψε έναν επαγγελματία δημοσιογράφο που έχει δουλέψει στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εκπομπές για να φιλοξενήσετε την Κούλα και την Δημητρούλα. 

Παράγραφος του πονήματος της Κούλας 


Μέχρι τέλους λοιπόν.. όπως ο και πρόεδρος της καρδιάς μας Αντώνης Σαμαράς  με όλους τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ κόκκινους και μαύρους που θεωρούν πως μπορούν να μας σταματήσουν στο να επιτελούμε με απόλυτη συνέπεια το λειτούργημά μας . Επί 25 συναπτά έτη άλλωστε έχουμε "τσακίσει" με το ρεπορτάζ μας πολλές Κούλες και Δημητρούλες για να φοβηθούμε αυτές. 

Ο υβριστής του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ο αντιμνημονιακός "συγγραφέας" με το φουλάρι 


Όσο για τους φασίστες υβριστές μας όπως τους έχουμε τονίσει και άλλες φορές θα έχουν την τύχη του Κασιδιάρη με την διαφορά πως αυτοί δεν θα γίνουν ούτε δημοτικοί σύμβουλοι, πόσο μάλλον βουλευτές!

Οι φαντασίες του Δημήτρη Μωραίτη για σχέση του με την τραγουδίστρια Αναστασία Τερζή . Την έκανε και Ηλιουπολίτισσα από Γλυφαδιώτισσα για να μην τρέχει!  Πάλι καλά που δεν της άλλαξε και φύλο! 


Τέλος  για το τι αντιπροσωπεύει το ιστολόγιο του κ. Μωραίτη όλες και όλοι γνωρίζουν. Άλλωστε είναι το τρίτο του. Τα άλλα δύο έπεσαν επειδή συκοφαντούσαν κάποιους που δεν άντεχαν να ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ καθημερινά τον φασισμό ανεξαρτήτως χρώματος όπως κάνουμε εμείς με συνέπεια μέσα από το ιστολόγιό μας. Έτσι και επειδή οι φασίστες είναι δειλοί όταν ο κ. Απόστολος Στασινόπουλος  (βρέθηκε και ένας δημότης μας να καταφύγει στις αρμόδιες αρχές) πήγε στο ΑΤ Ηλιούπολης και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για το ιστολόγιο "Εμείς θα τα Λέμε", οι κότες το έριξαν. Και όταν βέβαια εμείς αποκαλύψαμε πως το "Ηλιουπολίτικο Βήμα" ήταν ταυτοποιημένο στην Google με κινητό που ανήκει στον Δημήτρη Μωραίτη, το έριξε απογοητεύοντας όσους έως τότε είχε κατασυκοφαντήσει. Και απογοητεύθηκαν επειδή βέβαια δεν είχαν πλέον τα "πειστήρια" της διαχρονικής χυδαιότητας που πρεσβεύει κάποιος που θέλει να βγάζει βιβλία για κάτι που δεν κατέχει.



ΥΓ: Άρα αφήστε τα "απολιτίκ" σε εμάς αγαπητοί 10 διαχειριστές! της ομάδας "Αστυνομικά - Ηλιούπολης" , και μείνετε με τους φασίστες σας έως ότου δικαιωθείτε για τον "αγώνα" σας. Έναν αγώνα που έχει στην δική σας ομάδα από αναρτήσεις υπέρ του Στάλιν! έως υβριστικές αναρτήσεις για μια κυβέρνηση νόμιμα εκλεγμένη που δίνει αγώνα για να μας βγάλει όσο το δυνατόν λιγότερο αλώβητους από την πανδημία.   Εμείς όπως ΔΗΜΟΣΙΑ έχουμε γράψει δεν θα έχουμε καμία θετική αναφορά για κανένα μέλος σας, που ανέχεται εδώ και καιρό την δική σας διαδικτυακή ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ. Άλλωστε είναι καιρός και σε αυτή την πόλη να ξαναγνωριστούμε! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: