ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η συγκινητική ανάρτηση του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα για τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Η συγκινητική ανάρτηση του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημοτικής Αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα για τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου




Σαν σήμερα... Γιάννης Αναγνώστου ! Ένας Άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια. Ένας Δήμαρχος που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να ολοκληρώσει το όραμα του εξαιτίας των ανθρώπων που δεν φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών του.
Δάσκαλε σε ευχαριστώ για αυτά που μου εντρύφησες!

Με Εκτίμηση
Κόκλας Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη & Δημ. Αστυνομίας


Δεν έχουμε να συμπληρώσουμε απολύτως τίποτα, ως τοπικό ΜΜΕ έχουμε ασκήσει σκληρή κριτική από το 2013 που υπάρχουμε για την διοίκηση του Γιάννη Αναγνώστου αναγνωρίζοντας του παράλληλα  το γεγονός πως έφυγε από τον δημαρχιακό θώκο οικονομικά φτωχότερος. 

Ως μέσο δεν παίξαμε κανέναν απολύτως ρόλο κατά την διάρκεια της θητείας του, και φυσικά τον είχαμε ψηφίσει το μακρινό 2006 αλλά και το 2010 για να συνεχίσει την θητεία του. Αυτά προφανώς προς γνώση όσων θεωρούν πως ήμασταν απέναντί του. 

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 προφανέστατα και "αδικήθηκε" από εμάς αφού ξεκάθαρα στηρίξαμε την επίσημη επιλογή της ΝΔ τότε. Όπως διαφωνήσαμε μαζί του και με τις δύο επιλογές του για τον δεύτερο γύρο στις εκλογές του 2014 & του 2019. Του αναγνωρίσαμε όμως πως ήταν ΔΗΜΟΣΙΕΣ και πως είχε ξεκάθαρες θέσεις πάντα , ενώ πήρε και ευθύνες που δεν του αναλογούσαν γιατί ήταν και παραμένει άνθρωπος της ευθύνης και όχι της ανευθυνότητας. 

Αλλά αυτά είναι Ιστορία , παραμένει ο τελευταίος και ο μοναδικός μετά την μεταπολίτευση κεντροδεξιός δήμαρχος μας ,και φυσικά ήταν και είναι συναινετικός, αναζητά ευρύτερες συμμαχίες και ενδιαφέρεται για το καλό της πόλης μας. 

Οι διαφωνίες μας άλλωστε με όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων σε κομβικά για την πόλη μας θέματα είναι γνωστές ,και δεν αναμένουμε τίποτα καλό για την πόλη από διοικήσεις που συντηρούν δομές που παραχαράσσουν την Ιστορία του Τόπου μας. 

Οι εποχές δεν είναι συναίνεσης ,έχει φανεί και στις αποτυχημένες κυβερνητικές συμμαχίες της περιόδου 2012-2015 αλλά και σε αυτές του 2015-2019 ,και η χώρα στέκεται ακόμα όρθια επειδή υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση. 

Ενδεχομένως να πάψει να στέκεται όταν δεν θα υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση αλλά δεν θέλουμε να είμαστε μάντεις κακών. 

Σίγουρα σε μια δεύτερη θητεία ο κος  Γιάννης Αναγνώστου θα ήταν σοφότερος και θα έκανε επιλογές που δεν θα τον πρόδιδαν όταν έπαψαν να έχουν καρέκλα. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: