ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υποκρισία να αναζητάς άδειες λειτουργίας σε καταπατημένες από τον δήμο εκτάσεις που ανήκουν πλέον στην ΕΤΑΔ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Υποκρισία να αναζητάς άδειες λειτουργίας σε καταπατημένες από τον δήμο εκτάσεις που ανήκουν πλέον στην ΕΤΑΔ


Διαβάζουμε στο ιστολόγιο του Άγγελου Κάνδηλα εάν έχουν άδειες οι παιδικές χαρές και το αθλητικό κέντρο στο Χαλικάκι. 

Καλή ερώτηση και την απάντηση θα βρει στα δελτία τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης αλλά και σε όσους "επαναστάτες" έχουν οδηγήσει τον δήμο μας στα σημερινά του χάλια. 

Ανάμεσα σε αυτούς και η νυν διοίκηση που επί δημαρχίας Βαλασόπουλου προφανώς και εκτός από παράλογες διεκδικήσεις και εννοώ πως δεν μπορείς μετά από 40 χρόνια να εξακολουθείς να διεκδικείς ακίνητα και εκτάσεις που δεν σου ΑΝΗΚΑΝ ΠΟΤΕ και που με καταλήψεις "πέτυχες" να τα δώσεις στο αδηφάγο επιτελικό κράτος που μας κοστίζει 95 δισ. ευρώ ετησίως για να τα αξιοποιήσει δίδοντας τα σε κάποιον που να είναι ΙΚΑΝΟΣ για αυτό. 

Γιατί προφανέστατα και ο αείμνηστος Δ. Κιντής αυτό που έκανε είναι να πετάει "παλιοσίδερα" μέσα σε εκτάσεις του κληρονόμου Νάστου για να "κατοχυρώσει" ιδιοκτησίες. 

Έτσι έχουμε τις συγκεκριμένες παιδικές χαρές , τους εν λόγω αθλητικούς χώρους αφού μετά από 19 συνολικά χρόνια μαύρου και κόκκινου φασισμού δεν βρέθηκε καμία κυβέρνηση να πει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ σε διεκδικήσεις εις βάρος μιας χώρας που χρεοκόπησε από τέτοιες πρακτικές των δημοτικών της αρχόντων. 

Στο "έγκλημα" φυσικά και συμμετείχαν όλες οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης που στο όνομα του λαϊκισμού ξέχασαν όλους τους βασικούς κανόνες του καπιταλισμού και της Αστικής Δημοκρατίας και δεν σεβάστηκαν διαχρονικά την ιδιωτική περιουσία συγχρωτιζόμενοι με την πλέμπα της Αριστεράς. 

Αυτής που διοικεί στην ουσία τον δήμο μας , αυτοί που με συλλογικότητες, ΣΕΔΗ και ενεργούς φασίστες ταλαιπωρεί επί δεκαετίες τον δήμο και την πόλη μας. 

Ας πούμε λοιπόν σε όλους πως οι εποχές άλλαξαν και δεν θα τους "σώσει" κανένας "πατερούλης" από την Νέα Τάξη Πραγμάτων που δεν θα σεβαστεί προφανώς τους διαχρονικούς υπονομευτές της Αστικής μας Δημοκρατίας ούτε τα διαδικτυακά φερέφωνά τους που υποκριτικά κάνουν πως δεν κατανοούν γιατί καμία παιδική μας χαρά ή δομή δεν έχει άδεια αφού όλες έγιναν στο πόδι! 

Στο αριστερό γιατί το δεξιό θα τους "κλωτσήσει" μια για πάντα στέλνοντας τους εκεί που πραγματικά αξίζουν στα "σκουπίδια" της Ιστορίας! 

ΥΓ: Η φωτογραφία από το ιστολόγιο του Κάνδηλα που δείχνει το Αθλητικό Κέντρο στο Χαλικάκι που εξυπηρετεί τις ανάγκες των δημοτών μας αλλά που για να γίνει χρειάστηκε κάποιος να χάσει την ιδιωτική του περιουσία όπως θα χάσουμε σύντομα και τις δικές μας αφού οι πολλοί ακολούθησαν την λάθος συνταγή. Υποκριτικά κλαίνε όσοι τους παίρνουν τα σπίτια για οφειλές όσοι πανηγύριζαν όταν το κράτος έπαιρνε την ιδιωτική περιουσία κάποιου που δεν χρώσταγε σε ΚΑΝΕΝΑΝ. 

Ας μην ανησυχούν το κράτος - "αρπακτικό" θα τις βγάλει και τις άδειες και θα ξεγελάσει και την Ε.Ε για τα στάνταρ που βάζουν αφού άλλωστε μια ζωή η χώρα μας δεν τηρεί ΤΙΠΟΤΑ απλώς συμμετέχει σε οργανισμούς για να έχει οφέλη μη εκπληρώνοντας ό,τι συμβαίνει εδώ και χρόνια στον υπόλοιπο πολιτισμένο δυτικό κόσμο.

Η σωστή ερώτηση λοιπόν θα ήταν για ένα δεξιό ιστολόγιο εάν έχουν τίτλους ιδιοκτησίας για αυτά τα ακίνητα και όχι εάν έχουν άδειες σε ακίνητα που δεν τους ανήκουν! Η ΕΤΑΔ δηλαδή το Ελληνικό Δημόσιο που τα έχει πλέον θα φροντίσει να τους βγάλει αφού άλλωστε ίσως χρειαστεί σε μερικά χρόνια εκτός από τις εκμισθώσεις να προχωρήσει και σε εκποιήσεις σε ιδιώτες εάν δεν το έχουν αντιληφθεί οι "επαναστάτες" της πόλης που απαιτούν τον δικό μας σεβασμό. 

Εμείς "κατσαπλιάδες" δεν σεβόμαστε και για τον λόγο αυτό προφανώς με ένδικα μέσα προσπαθούν να μας φιμώσουν. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: