ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Προφανώς και ήταν λίγα τα χρήματα που δόθηκαν στα ΜΜΕ για να μας μάθουν να φοράμε μάσκες

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Προφανώς και ήταν λίγα τα χρήματα που δόθηκαν στα ΜΜΕ για να μας μάθουν να φοράμε μάσκες


Ο αριθμός των 67.027 ελέγχων αλλά ιδίως των 1433 παραβάσεων καταδεικνύει πως τελικά τα χρήματα που δόθηκαν στα ΜΜΕ για να μας "διδάξουν" το αυτονόητο ήταν λίγα! 

Τα μαγαζιά λιανικής άνοιξαν και φυσικά όποιος έχει κοινή λογική καταλαβαίνει πως σε ένα μήνα από σήμερα τα νέα δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Όσο κάποιοι ( αρκετοί από ό,τι φαίνεται) θεωρούν τους εαυτούς τους άτρωτους από την covid-19 τόσο θα "ανοιγοκλείνουμε" αφού προφανώς και η κόπωση είναι εμφανής σε όλες και όλους μας. 

Άρα όσο και εάν μας κατηγορούν άδικα οι "ανύπαρκτοι διαδικτυακά" εμείς όντως σας είπαμε πρώτοι την αλήθεια. Όπως σας την είπαμε και πριν ένα χρόνο όταν οι συνωμοσιολόγοι σας μίλαγαν για γριπούλα όπως σας την είπαμε και προεκλογικά το 2019 αλλά κάποιοι κάνετε τώρα πως "πέσατε από τα σύννεφα". 

Ροζ ή γαλάζια τα "σύννεφά" σας από εμάς θα διαβάζετε ΑΛΗΘΕΙΕΣ αφού άλλωστε δεν οφείλουμε σε κανέναν τίποτα. Τα χειρότερα δεν πέρασαν και φυσικά ουδείς δικαιούται να ρίχνει στις πλάτες των άλλων τις προσωπικές του ευθύνες. 

Εμείς δεν θα κάνουμε τα τετράποδα ανθρώπους δεν έχουμε άλλωστε "παιδαγωγικό" ρόλο ούτε πιστεύουμε σε "Μεσσίες" αλλά στην κοινή λογική. Σε αυτή που λέει πως ακόμα και εάν ζούμε την μεγάλη συνωμοσία των Νεοταξιτών εφόσον δεν έχουμε ενναλακτική οφείλουμε να σεβαστούμε αυτούς που θέλουν να ζήσουν έστω και με τις "μάσκες" τους που "φιμώνουν" την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους!

Και προφανώς στις "κραυγές απόγνωσης" αυτών των ΦΑΣΙΣΤΩΝ εμείς δεν θα μασήσουμε! Και μην ξεχνάτε να βρίζετε τα ΜΜΕ αφού άλλωστε ό,τι "αλήθεια" εντός ή εκτός εισαγωγικών μάθατε έως σήμερα την οφείλετε αποκλειστικά σε αυτά και στους σκληρά εργαζόμενους που δεν ξέρουν από ωράρια και αργίες και πλέον δεν πληρώνονται "πλουσιοπάροχα" για να σας σερβίρουν τις ειδήσεις. 

Άλλωστε και τις "καλές" εποχές αυτές του υπέρμετρου δανεισμού της χώρας ελάχιστα έπαιρναν μπροστά στους κρατικοδίαιτους που βγήκαν βόλτα στα Προπύλαια για να μας "σώσουν" από την Νέα Τάξη Πραγμάτων! 

Μια Νέα Τάξη που προφανώς και δεν θα σεβαστεί την "ιδιαιτερότητα" ή τις ιδεοληψίες κανενός που θεωρεί πως ο κόσμος δεν πρέπει να αλλάξει προς την σωστή κατεύθυνση κατά τους Νεοταξίτες προς την λάθος όσων ακόμα πιστεύουν πως η Γη είναι τετράγωνη! 

Ο Νεολογισμός που χρησιμοποιείται από ακροδεξιούς και ακροαριστερούς αλλά ατυχώς και από ΔΕΞΙΟΥΣ είναι εφεύρημα των κομμουνιστών μετά την διάλυση της ΕΣΣΔ που προειδοποιούμε για το "κακό" που έρχεται! Προφανώς και είναι κενός περιεχομένου και απευθύνεται σε όσους ονειρεύονται παγκόσμιες συνωμοσίες και θεωρούν τους πολίτες ανεύθυνους των εξελίξεων. 

Προφανώς και ουδείς "ψεκασμένος" θα πειστεί πως αποφασίζει κάθε κράτος για την τύχη του και δεν του φταίνε οι Νεοταξίτες που και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν να ενώσουν έναν κόσμο γεμάτο αντιθέσεις. 

ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: