ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μερικές ώρες κράτησε η πρωτιά του ilioupolinews.gr αλλά εμείς ως οφείλαμε τους είπαμε και θα τους ξαναπούμε μπράβο - Άρα τζάμπα χάρηκαν οι κατίνες της πόλης μας

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Μερικές ώρες κράτησε η πρωτιά του ilioupolinews.gr αλλά εμείς ως οφείλαμε τους είπαμε και θα τους ξαναπούμε μπράβο - Άρα τζάμπα χάρηκαν οι κατίνες της πόλης μας

 


Λίγες ώρες κράτησε η πρωτιά του ilioupolinews.gr και θα χαρούμε να επαναληφθεί βεβαίως και να τους πούμε και πάλι μπράβο. Όμως  οι "ανύπαρκτοι" διαδικτυακά που δεν έβαζαν ΠΟΤΕ τις μετρήσεις της alexa.com ανάρτησαν αιφνιδιαστικά τις μετρήσεις πρωί-πρωί. 

Όπως βλέπετε στην ανανέωση που κάνει καθημερινά η alexa.com το ilioupolinews.gr είναι και πάλι μερικές θέσεις πίσω μας. Στη δεύτερη θέση αλλά όχι στην τέταρτη και δικαιείται της προσοχής όσων θέλουν να διαφημίσουν τις δράσεις τους ή την επιχείρησή τους. 


Και βέβαια αυτοί που σας ενημέρωσαν για πρώτη φορά  για τις θέσεις της alexa.com που κάποτε έσκουζαν όταν την αναρτούσαμε για να μην αποκαλυφθεί το "μεγάλο" μυστικό της θέσης τους είναι πολύ πιο κάτω.




Δεν υπάρχουν σχόλια: