ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι Πασόκοι της πόλης διαφημίζουν το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους ενώ πριν μερικά χρόνια έψεγαν τη ΝΔ που μας έβαλε στην ΕΟΚ τότε, Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα!

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Οι Πασόκοι της πόλης διαφημίζουν το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους απόρους ενώ πριν μερικά χρόνια έψεγαν τη ΝΔ που μας έβαλε στην ΕΟΚ τότε, Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα!

 


Αφού έμαθαν και  οι σοσιαλιστές το ΤΕΒΑ καλά πάμε. Γιατί νομίζαμε πως είχαν μείνει στους σοσιαλιστικούς "παραδείσους" της Ρουμανίας του Τσαουσέσκου ή της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ του Στάλιν και των διαδόχων του. 

Θετικό που και οι ιερείς της Ορθοδόξου Ελλαδικής Εκκλησίας δεν θυμήθηκαν τις Σταυροφορίες και τους τάχα κακούς δυτικούς- "Φράγκους" και έτσι συνεργάζονται αρμονικά με την πλειοψηφία των κρατών -μελών της Ε.Ε που είναι Καθολικοί. Για να πάρουν βέβαια γιατί τις μπηχτές και την λατρεία προς την βάρβαρη Ανατολή την βγάζουν πολλοί ιεράρχες της. 

Και βέβαια αντί να βγάλουν και μια φωτογραφία με τον Αντιπεριφερειάρχη κος Δημόπουλο προτίμησαν να μας κάνουν να αναρωτηθούμε πως έλειπαν από την προχθεσινό μοίρασμα των τροφίμων. 

Άμα ήταν Περιφερειάρχης η  κα Δούρου θα είχαν βγάλει δέκα φωτογραφίες μαζί της . Το ίδιο βέβαια θα έκανε  και ο τέως δήμαρχος που την στήριζε για να μην νομίζουν κάποιοι πως μας κοροϊδεύουν.


 

Την είδηση πάντως της διανομής τροφίμων την είχαμε αφού μερίμνησε διαδικτυακά ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Η πόλη που θέλω" κος Θανάσης Αθανασίου που δεν φοβήθηκε να βγάλει φωτογραφία με τον Αντιπεριφερειάρχη. Γιατί έναν φόβο από μην γίνουν διαδικτυακός στόχος των "κατσαπλιάδων" ή της  Αριστερής πλέμπας της πόλης την έχουν κάποιοι "δεξιούληδες" που θεωρούν πως θα κρατήσουν τις καρέκλες τους στηρίζοντας τους διαχρονικά πολέμιους των Αρχών και Αξιών που πρεσβεύει η παράταξη της ΝΔ που έβαλε την χώρα μας στην σωστή πορεία. Αυτή που γεμίζει τα καλάθια με τρόφιμα και όχι με φούμαρα. Αυτή που στηρίζει την Αστική Δημοκρατία και δεν κλείνει το μάτι ούτε στον κόκκινο αλλά ούτε και στον μαύρο φασισμό. 

Γιατί και οι Απριλιανοί και οι Χρυσαυγίτες μπήκαν στη φυλακή επί ΝΔ! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: