ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Απίστευτη ακόμα και για εμάς επισκεψιμότητα είχε η συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που αναπαράχθηκε αυτούσια από το ιστολόγιό μας και δόθηκε στον συνάδελφο κος Τσιούτσια και στην "Καθημερινή της Κυριακής".


  • Μάλλον όλο και πιο πολλοί αντιλαμβάνονται πως οι ιδεοληψίες της Αριστεράς είναι καταστροφικές για την χώρα. 







  • Δεν θέλαμε να αναφερθούμε για το περιστατικό με τα λάδια σε δρόμους όπου φιλοξενούνται λαϊκές αγορές. Οι λόγοι γνωστοί σε όσους μας διαβάζουν συστηματικά και βέβαια το ευτυχές είναι που δεν θρηνήσαμε θύματα δεδομένου πως οι δικυκλιστές είναι τελείως ακάλυπτοι σε τέτοιες "παγίδες". Δεν γνωρίζουμε όπως φυσικά και κανείς από πιο όχημα έφυγαν τα λάδια ή εάν έφυγαν από όχημα ή ... ένα σωρό εκδοχές. Το θέμα αναδείχθηκε άλλωστε από δημότες μας από το site του κ. Καραμαγκάλη και υπήρχε και ανάρτηση στο facebook από τους "αρμοδίους". Η κατάσταση με τα φορτηγά στους δρόμους όπου φιλοξενούν λαϊκές είναι γνωστή όπως και η εμμονή της Πολιτείας να μην θέλει για ψηφοθηρικούς λόγους να τους "μαντρώσει" σε σταθερά σημεία. Η Περιφέρεια στηρίζει τον "θεσμό" της λαϊκής αγοράς ο κόσμος τις στηρίζει και ο δήμος αφού έχει οικονομικά οφέλη άρα όλα "καλώς" και τα "καλύτερα" έρχονται.. 

  • Δεν σταματάνε να μας δημιουργούν προβλήματα όσοι θίγονται από την δημοσιογραφική μας έρευνα και είναι δύο χρόνια πριν τις δημοτικές εκλογές του 2023. Φανταστείτε δηλαδή τι έχει να γίνει όσο πλησιάζουμε στις κάλπες. 

  • Και αφού δεν τα κατάφερε  με  το δημοτικό ραδιόφωνο η κα. Σκλαβενίτη την απομάκρυναν. Αναμένουμε κάτι να αλλάξει και στο Lime Radio αφού προφανώς και ήταν θετική η δημιουργία του αλλά κάπου στην πορεία χάθηκε ο αρχικώς ενθουσιασμός και βέβαια χωρίς προβολή και διαφημιστική καμπάνια τίποτα δεν μπορεί να γίνει συνήθεια.

ΝΤΠ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: