ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μέχρι τις 31/1/2021 ο καθένας που θέλει να προβάλλετε ΘΕΤΙΚΑ από αυτό εδώ το ιστολόγιο πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα στο facebook "Αστυνομικά Ηλιούπολης"

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Μέχρι τις 31/1/2021 ο καθένας που θέλει να προβάλλετε ΘΕΤΙΚΑ από αυτό εδώ το ιστολόγιο πρέπει να αποχωρήσει από την ομάδα στο facebook "Αστυνομικά Ηλιούπολης"

 


Δεν θέλουμε γκρίνια και κυρίως δεν θέλουμε να χάσουμε τους αναγνώστες μας. Αυτούς που δεν μπαίνουν ευκαιριακά για να μας διαβάσουν ,αλλά μπαίνοντας διαβάζουν κατά μέσο όρο πάνω από τέσσερις αναρτήσεις μας. 

Με τον τρόπο αυτόν αυξάνουν τον χρόνο παρουσία τους στο ιστολόγιό μας και στην ουσία μας χαρίζουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που έχουμε αφού για όσους δεν το έχουν ήδη καταλάβει χωρίς διαφημίσεις της Google το ιστολόγιο μας όχι μόνο θα είχε μπλοκαριστεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά θα είχε και νομικά προβλήματα που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν. 

Άρα την άλλη Κυριακή για εμάς τελειώνει το παραμύθι που μας κρατάει στη θέση 1.109 από όλα τα διαδικτυακά μέσα στην Ελλάδα και αρχίζει απαλλαγμένη από αναγνώστες που δεν έχουν για εμάς καμία αξία η νέα πορεία μας στην θέση που πραγματικά μας αξίζει. 

Δηλαδή κάτω από τα 1000 στην Ελλάδα  γιατί προφανώς και ο ΜΟΝΟΣ λόγος που δεν ήμασταν τα προηγούμενα χρόνια εκεί  ήταν πως ναι μεν είχαμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ και διαφορετική θέση από τους πολλούς, αλλά ανεχόμασταν τον Φασισμό τους. 

Γιατί όπως όλοι και όλες γνωρίζουν τις πάνω από 10 ομάδες μας στο facebook φιλοξενήσαμε και τις κομμουνιστικές τους απόψεις παρόλο που το 2016 μας στοχοποίησαν επειδή θίξαμε την αποτυχημένη και χαμένη για εμάς 12ετία της δημαρχίας Δ. Κιντή που ακόμη και σήμερα και για πολλά χρόνια ακόμα θα πληρώνουμε τις αρνητικές της επιπτώσεις για την πορεία του δήμου μας. Άλλωστε για εμάς Δελλαπόρτα και Κιντή τους χώριζε μόνο το χρώμα στον φασισμό που υπηρετούσαν και ουδεμία διαφορά είχαν αφού τις ίδιες "κατσαπλιάδικες" μεθόδους διοίκησης εφάρμοσαν. 

Ο διάλογος τελείωσε με κόκκινους και μαύρους φασίστες αφού βλέπουμε πλέον και άλλα διαδικτυακά μέσα με "μονόπλευρη" ενημέρωση κατά τους επικριτές τους να καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις αναγνωσιμότητας. Ξαφνιάζει ακόμα και εμάς η θέση του liberal.gr που καταδεικνύει πως υπάρχει κοινό ακόμα και για τις μη δημοφιλείς θέσεις πλέον στην κοινωνία μας. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ νίκησε το ΨΕΜΑ στις κάλπες του 2019 στην Ελλάδα και πρόσφατα στις ΗΠΑ οι Ρεπουμπλικανοί πλήρωσαν τις επιλογές του τέως προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να ακούει "ψεκασμένους" και όχι τους ειδικούς επιστήμονες που έγκαιρα τον ενημέρωσαν για την σοβαρότητα της πανδημίας. 

Γιατί προφανώς και σε ένα ιδεολογικό πόλεμο δεν δικαιούται ουδείς να μην παίρνει ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση. Ή να θεωρεί πως είναι δημοκράτης και φασίστας ταυτόχρονα ή να νομίζει πως είναι και με τον Νόμο αλλά και με τους "νταβατζήδες". 

Στην ουσία γνωρίζουμε από τώρα με ποιους θα μείνουμε και θεωρούμε τον αριθμό ικανό για να τα  πάμε ακόμα καλύτερα,  σε μια χρονιά με εξαιρετικές δυσκολίες για όλους μας. 

Και βέβαια για όσους θεωρούν παράλογη ή φασιστική την δική μας "απαίτηση" να τους πούμε πως αυτός ο κόσμος άλλαξε προς το καλύτερο από τις ξεκάθαρες επιλογές και συγκρούσεις και όχι από όσους άφηναν τα πράγματα ακόμα και τα στραβά να παραμένουν ως έχουν. 

Τέλος για τους αναγνώστες μας που μας στέλνουν μηνύματα ,μα γιατί παίζει αυτός και όχι ο άλλος ας κάνουν υπομονή έως την άλλη Κυριακή και ας σεβαστούν το γεγονός πως πριν 8 χρόνια δεν υπήρχε κανείς να μεταφέρει την δική τους "ακραία" φωνή στα κοινά της πόλης. 

Τώρα έχουν ΦΩΝΗ αλλά όχι εκπροσώπηση στο δημοτικό συμβούλιο αφού προφανώς και οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ τοποθετήσεις είναι αυτές που μετράνε. 

Διαβάστε επίσης : 

Για να μην έχουν κάποιοι αυταπάτες για τους λόγους που τα "Αστυνομικά Ηλιούπολης" δεν άντεχαν τα χρόνια πολλά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια: