ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ........

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ........



  • Οι δημοσιογράφοι προφανώς και δεν λύνουν τα προβλήματα που θέλουν πολιτικές λύσεις. Ούτε είναι υποχρεωμένοι να διακινούν την οποιαδήποτε "ψεκασμένη" θεωρία για να γίνουν αρεστοί και αποδεκτοί. Κρίνονται καθημερινά για το λειτούργημα τους και προφανώς δεν θα απολογηθούν παρά μόνο σε αυτούς που τους παρακολουθούν συστηματικά και όχι ευκαιριακά για το τι επιλέγουν αυτή να παρουσιάσουν ως είδηση. Ακούω χρόνια τις αίολες κατηγορίες κατά ΜΜΕ και συναδέλφων από ποινικούς, επιστήμονες, πολιτικούς , συνδικαλιστές , κ.ο.κ και στο συμπέρασμα που έχω καταλήξει είναι πως ουδείς θέλει τον δημοσιογράφο μέσα στα "πόδια" του  και είναι αρεστός όταν ασχολείται με την διαφθορά των άλλων. Επειδή ήδη δεκάδες πένες ή μάλλον πληκτρολόγια υποχώρησαν εκ νέου στον άκρατο λαϊκισμό να ενημερώσουμε πως όσα mail και εάν μας στείλουν θα ακολουθήσουμε την γραμμή για εμάς ΑΛΗΘΕΙΑΣ για τους υβριστές μας όπως αυτοί την ονοματίζουν που κρατήσαμε και την περίοδο 2013-2019 όταν οι σειρήνες του λαϊκισμού χόρευαν με τα νταούλια στο Σύνταγμα σχίζοντας μνημόνια! 

  • Όποιος θεωρεί πως ο δήμος κάνει έκνομες ενέργειες μπορεί να καταφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη αντί να κάνει υποδείξεις στα τοπικά ΜΜΕ πως θα λειτουργούν. Επί της ουσίας το ilioupolinews.gr έπραξε το αυτονόητο στην περίπτωση του κοψίματος των δένδρων που ήταν εμφανώς επικίνδυνα σε πάρκο της πόλης και κόπηκαν για αυτό τον λόγο. Συγχαρητήρια λοιπόν που δεν υπόκυψαν στον λαϊκισμό που οι ίδιοι με εξέθρεψαν γιατί προφανώς και όταν προβάλεις και δίνεις βήμα σε "ψεκασμένους" το "πληρώνεις" με υποδείξεις. Να θυμίσουμε για πολλοστή φορά πως στην Ελλάδα κουμάντο κάνουν οι πολιτικοί που εκλέγονται και καμία συντεχνία ούτε αυτή των δικαστών μπορεί να επιβάλλει κάτι εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Στην πόλη μας το γνωρίζουμε ή θα έπρεπε να το γνωρίζουμε καλά αυτό αφού η απόφαση του ΣτΕ για απομάκρυνση του ΚΥΤ είναι μια απόφαση εις βάρος του κοινωνικού συνόλου και για τον λόγο αυτό δεν εφαρμόζεται από τις διαδοχικές κυβερνήσεις που ΟΡΘΩΣ την αγνοούν. Όσοι λοιπόν θεωρούν πως δεν έχουμε Δημοκρατία στην χώρα μας επειδή οι πολιτικοί δεν εφαρμόζουν κάτι εξόφθαλμα λάθος ας αναζητήσουν σε άλλες "δημοκρατίες" την εφαρμογή των ανεδαφικών τους διεκδικήσεων αφού άλλωστε εάν τους άκουγε το πολιτικό προσωπικό της χώρας σήμερα θα ήμασταν Βενεζουέλα. Όνειδος για εμάς και η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ για το ρέμα της Πικροδάφνης που αποδεικνύει περίτρανα πως οι ορισμένοι δικαστές επιλέγουν να μην συνεισφέρουν με τις αποφάσεις τους στο να προχωρήσει επιτέλους η χώρα μας μπροστά. Ας βγάλουν και παράνομα τα μνημόνια αφού προφανώς και επιζητούν άλλους ρόλους για τους εαυτούς τους. 
  • Το άνοιγμα του λιανεμπορίου προφανώς και έγινε για οικονομικούς λόγους κάτι που δεν αντιλαμβάνονται όσοι ξεχύθηκαν για να ψωνίσουν χθες με τις γνωστές εικόνες που δεν αναπαραγάγαμε ως μέσο αφού προφανώς και "δεν πέσαμε από τα σύννεφα". Αύριο ανοίγουν και άλλα καταστήματα και αργά αλλά σίγουρα θα οδηγηθούμε πάλι σε αδιέξοδα. Στο τέλος και όσο ο εμβολιασμός δεν μπορεί να υποστηριχθεί από το επιτελικό κράτος των 95 δισ. ευρώ θα οδηγηθούμε σε νέο lockdown αφού προφανώς και ουδείς είναι άτρωτος στον κινεζικό θανατηφόρο ιό που όσο και εάν παλεύει ο ΠΟΥ να τον "χρεώσει" αλλού και όχι στην Κίνα η ΑΛΗΘΕΙΑ θα βγει.

  • Μπορεί να δυσανασχετούν και να έχουν και κάποια δίκια όσοι επαγγελματίες παραμένουν ανενεργοί λόγω της πανδημίας αλλά με δεδομένο πως τα νέα από τις μεταλλάξεις του ιού δεν είναι θετικά θα πληρώσουν ένα κράτος που προφανώς και δεν μπορεί να προστατέψει κανέναν που θεωρεί πως όλα είναι μια θεωρία συνωμοσίας που έχει στόχο στον περιορισμό των ελευθεριών μας. Έτσι την ώρα που η εστίαση καταστρέφεται οι χθεσινές εικόνες στην Ερμού έδειξαν πως δεν καταλάβαμε απολύτως τίποτα ή απλώς πως κουραστήκαμε τόσο που θεωρούμε πως θα μας σώσει το ΕΣΥ. Επειδή οι δυνατότητες του ΕΣΥ είναι δεδομένες και χωρίς πανδημία καλό θα ήταν να αποφύγουμε τον συγχρωτισμό που θα μας οδηγήσει σε κάποιο νοσοκομείο. Δύσκολο αφού τα πάντα είναι ψυχολογία αλλά δυστυχώς όταν κάποιοι επιστήμονες έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου οι κυβερνήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο απλώς πόνταραν στην τύχη. Και τελικά αυτή μας γύρισε την πλάτη. 
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: