ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Οι γονείς περιμένουν τα παιδιά έξω από σχολείο αλλά τα "πηγαδάκια" δεν λείπουν και δημιουργούν εύλογες ανησυχίες

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Οι γονείς περιμένουν τα παιδιά έξω από σχολείο αλλά τα "πηγαδάκια" δεν λείπουν και δημιουργούν εύλογες ανησυχίες

 


Πλατεία Αγίου Ανδρέα ( Λαμπρινή) και όπως μπορείτε να δείτε οι γονείς περιμένουν τα παιδιά τους με μέτρα προστασίας βέβαια αλλά χωρίς να αποφεύγουν τον συνωστισμό. 

Ανάλογες και χειρότερες εικόνες έχουμε φυσικά ανά την Ελλάδα αφού η απόφαση της κυβέρνησης για άνοιγμα των δημοτικών σχολείων θα κριθεί στην πράξη και όχι στα λόγια. 

Σε 30 μέρες από σήμερα τα καθημερινά κρούσματα θα ξεπερνούν κατά πολύ τα 1000 και βέβαια θα έχουμε και τον ανάλογο αριθμό συνανθρώπων μας σε ΜΕΘ. 

Χρειάζεται να προσέξουμε εμείς αφού ουδείς μπορεί να μας προστατέψει. Βλέπετε η οικονομία δεν μπορεί να παραμείνει εσαεί "κλειστή" και τα εμβόλια δεν προχωράνε με τους ρυθμούς που αναμένουν όλες και όλοι. 

Και βέβαια οι σχολικοί τροχονόμοι επιτελούν σημαντικό έργο αφού ως οδηγοί δεν σταματάμε σε διαβάσεις πεζών έχοντας μια κακή συνήθεια που πολλές φορές έχει οδηγήσει σε τραγωδίες. 

Ευχαριστούμε την αναγνώστριά μας για την φωτογραφία που μας έστειλε. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: