ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό...

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό...



  • Έως το τέλος του μήνα λήγει  το δικό μας  "τελεσίγραφο" σε  όσους  θεωρούν πως μπορούν  να πατάνε σε δύο "βάρκες" ταυτόχρονα χωρίς να κινδυνεύουν να πέσουν στο "νερό". Εννιά μέρες είναι και βέβαια εάν νομίζουν πως μας δουλεύουν θα υποστούν τις συνέπειες. 

  • Οι "ανύπαρκτοι διαδικτυακά" περιμένουν απάντηση αγνοώντας προφανώς πως αυτή τους έχει δοθεί ήδη. 

  • Με διαχειριστή πρώην υποψήφια βουλευτή της ΝΔ οι διαχειριστές της ομάδας "Αστυνομικά Ηλιούπολης" προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι απολιτίκ. Αφήνουν στην άκρη ό,τι μας χωρίζει ισχυρίζονται αλλά παράλληλα αφήνουν στην άκρη και την Δημοκρατία που βέβαια είναι οξύμωρο να λες πως υπηρετείς φιλοξενώντας φασίστες . Αυτά τα πάνω από χρώματα και κόμματα να τα πουν σε αφελείς γιατί ή είσαι με τον κατά συρροή δολοφόνο Κουφοντίνα ή με τα θύματά του και με τους δύο δεν μπορεί να είσαι. Και φυσικά η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται ώστε να κάνει την χάρη στον κάθε φασίστα που πάλεψε μια ζωή για να την ανατρέψει. Μπράβο στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που κράτησε αποστάσεις ( ήδη συμπαθή σε εμάς στέλεχός τους τους "άδειασε" με δήλωσή του σε ραδιοφωνικό σταθμό) εάν και θα μπορούσε να διαγράψει μερικά από τα "σκουπίδια" που βγήκαν να υπερασπίσουν τα δικαιώματα ενός κατά συρροή δολοφόνου. 

  • Δεν είναι όλες οι αναρχικές ομάδες του ίδιου φυράματος . Αυτό για τον αναγνώστη μας που μας βρίσκει επιεικείς με συγκεκριμένη ομάδα και μας "απειλεί" για συμμετοχή σε αυτή! Δεν έχουμε κάτι να του απαντήσουμε εκτός πως σωστά κατάλαβε πως εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να καταδικάσουμε μη βίαιες ενέργειες της συγκεκριμένης ομάδας που αναδεικνύουν την υποκρισία όλων μας. Και επειδή το ψάξαμε το ποιος μας κατηγορεί φυσικά και να του πούμε πως η ακτιβιστική δράση τους εναντίον παιδεραστή μας βρίσκει ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ αφού η Ελληνική Δικαιοσύνη τον απάλλαξε για λόγους που θα κληθεί σύντομα να εξηγήσει. Γιατί προφανώς και οι καιροί άλλαξαν όπως κατάλαβε όποιος κατάλαβε μετά την απόφαση για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή κόντρα στην πρόταση της "αξιοσέβαστης" εισαγγελέως. Ας προχωρήσει λοιπόν στις "αποκαλύψεις" του εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν ξεφτιλισμένο που το παίζει τάχα δημοκράτης. 

  • Οδοκαθαρίστριες και οδοκαθαριστές με σκούπες και όχι σε κεντρικά σημεία της πόλης είναι μια εικόνα που πιστώνετε ΘΕΤΙΚΑ στη διοίκηση Χατζηδάκη και φυσικά στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Αντζινά. Και βέβαια κάτι που βλέπουν οι πολλοί δεν έχουμε κανέναν λόγο να το αποκρύψουμε μένοντας βέβαια συνεπείς στην πάγια θέση μας για ιδιωτικοποίηση της δομής αφού δεν πιστεύουμε πως το Κράτος πρέπει να μαζεύει τα σκουπίδια. 

  • Ανήσυχοι οι επικριτές των μεταρρυθμίσεων της υπουργού Παιδείας κα Νίκης Κεραμέως επειδή σπάει την ομερτά. Που θα κρύβουν τώρα από λαθραία τσιγάρα έως "πολεμοφόδια" με αστυνομία μέσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα; 

  • Δεν γνωρίζαμε την δράση της Περιφέρειας Αττικής και του Αντιπεριφερειάρχη κος Δημόπουλου και για αυτό δεν ενημερώσαμε νωρίτερα η δική μας ξεκάθαρη απάντηση  σε όσους μας ερωτούν σχετικά. Το δελτίο τύπου μας ήρθε μόλις πριν λίγα λεπτά και την δράση μάθαμε μετά από ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Θανάση Αθανασίου και της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω". Σε αντίθεση για την ανάλογη δράση στον δήμο Δάφνης - Υμηττού μας είχε ενημερώσει σχετικά ο δήμαρχος κος Αναστάσιος  Μπινίσκος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: