ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η καταπολέμηση του ΦΑΣΙΣΜΟΥ φυσικά και αφορά την πόλη μας και όποιος ενοχλείται με το Χρόνια Πολλά σε έναν πρώην πρωθυπουργό που έκλεισε τους Χρυσαυγίτες στην φυλακή δεν μπορεί να είναι δικός μας συνομιλητής !

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Η καταπολέμηση του ΦΑΣΙΣΜΟΥ φυσικά και αφορά την πόλη μας και όποιος ενοχλείται με το Χρόνια Πολλά σε έναν πρώην πρωθυπουργό που έκλεισε τους Χρυσαυγίτες στην φυλακή δεν μπορεί να είναι δικός μας συνομιλητής !



 Λογαριασμός που ανήκει στους ιδιοκτήτες του "Ηλιούπολη για όλους " ενημέρωσε τον διαχειριστή ( έναν εκ των δέκα) για την δική μας απάντηση στις φασιστικές επιλογές του. 

Και προφανώς του φάνηκε παράξενο πως μπορεί να είναι Σταλινοφασίστας και Κασιδιάρης ταυτόχρονα. Μα φυσικά και επειδή  το μόνο που χωρίζει όλα τα κόμματα που βάλλουν κατά της Αστικής μας Δημοκρατίας είναι το χρώμα του φασισμού τους. 

Την ώρα λοιπόν που κατεβάζει φασιστικά από την ομάδα του τις δικές μας αναρτήσεις διαφημίζει υποψήφιο βουλευτή του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη , ενώ παράλληλα δημοσιεύει απόψεις "ψεκασμένων" που αμφισβητούν την πανδημία και βάλλουν κατά της κυβέρνησης επειδή έκλεισε τα "πρόβατα" μέσα και δεν τα αφήνει να τα φάει ο "λύκος". 

Και φυσικά το γεγονός πως μας παρουσιάζει το μήνυμα του "Giorgos Helioupolitis"  καταδεικνύει πως η κ. Μπενά ως υποκρίτρια που διαχρονικά είναι φωνάζει για τα fake προφίλ των άλλων αλλά όχι για τα δικά της. Με ένα τέτοιο ειδοποίησε τον "αριστερό" της ομάδας για να κάνει  εν συνεχεία την  "πατάτα" του. 

Προσωπικά καθόλου δεν με ενδιέφερε να αναρτώ σε ομάδα που συμμετέχουν ως μέλη οι γνωστοί ανήθικοι υβριστές μου. Δεν έχω να πω κάτι ή  να μοιραστώ με ό,τι χειρότερο έχει αναδείξει η πόλη μας. 

Αυτοί θα συνεχίζουν να υβρίζουν , και εμείς θα συνεχίσουμε να καταδεικνύουμε στους πολλούς τον έκδηλο φασισμό τους, αφού προφανώς και με ξεφτιλισμένους εμείς δεν θέλουμε ούτε καλημέρα. 

Σε κάθε περίπτωση και επειδή κάποιοι κάνουν πως δεν κατάλαβαν, οποιοσδήποτε είναι μέλος της συγκεκριμένης ομάδας ( θα ακολουθήσουν και άλλες δεν έχουμε θέμα εμείς έτσι και αλλιώς ) δεν θα έχει την παραμικρή  ΘΕΤΙΚΗ προβολή από τα δικά μας διαδικτυακά μέσα. 

Καθαρές κουβέντες χωρίς μισόλογα και αστερίσκους ,όποιος δεν καταδικάζει ΔΗΜΟΣΙΑ τον ΦΑΣΙΣΜΟ κόκκινο ή μαύρο μην επιζητά από εμάς οίκτο .Ας παραμείνει να συνδιαλέγεται με όσους έχουν ίδιες ιδέες και απόψεις με εκείνον. 

Εμείς συνομιλητές "φαντασμάτων" δεν θα γίνουμε ,και διαχρονικά κάναμε και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να οδηγηθούν οι φασίστες στον φυσικό τους χώρο. 

Επειδή προφανώς και κάποιοι θα μας αμφισβητήσουν για όσα παρουσιάζουμε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ (αυτός που τάχα μας απάντησε δεν ξέρει καν τι έχει αναρτηθεί στην ομάδα που είναι διαχειριστής!  και από δικούς μας "φίλους")  φυσικά και η συνέχεια θα είναι εξίσου διασκεδαστική για όλες και όλους που μας διαβάζουν επειδή όπως και να το κάνουμε έχουμε αποδείξει διαχρονικά τι πρεσβεύουμε. 

ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: