ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο εργατικός Αντιδήμαρχος Καθαριότητας - Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Απορριμμάτων κ. Γιάννης Αντζινάς επιβραβεύτηκε

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ο εργατικός Αντιδήμαρχος Καθαριότητας - Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Απορριμμάτων κ. Γιάννης Αντζινάς επιβραβεύτηκε


 Διαβάσαμε σχεδόν διθυράμβους για τον νέο Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ. Σταύρο Γεωργάκη ( εύηχος τίτλος η πολυπόθητη ανάπτυξη για την νέα Αντιδημαρχία) αλλά τίποτα για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο δήμαρχος μας Γιώργος Χατζηδάκης στον κ. Γιάννη Αντζινά  για τις επίμονες  προσπάθειες που κάνει για μια ΚΑΘΑΡΗ πόλη. 

Απόδειξη της εμπιστοσύνης προς -τον αν μη τι άλλο άνθρωπο των έργων και όχι των λόγων- κ. Γιάννη Αντζινά είναι και το γεγονός (όπως μπορείτε να διαβάσετε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ κάνοντας κλικ εδώ ή στην εικόνα παρακάτω ) πως επέλεξε να τον υποκαθιστά και να τον αναπληρώνει σε περίπτωση απουσίας του. 



Βέβαια αδελφό πρώην δήμαρχο ο Γιάννης Αντζινάς  δεν είχε , και για αυτό ίσως τα τοπικά ΜΜΕ δεν "είδαν" την δική του αναβάθμιση ή έστω επιβράβευση της δουλειάς που έχει κάνει έως τώρα σε έναν τομέα που απέτυχαν πολλοί. 

Και απέτυχαν γιατί προφανέστατα και βασική προϋπόθεση για να πετύχει μια οποιαδήποτε επιχείρηση είναι να επιλέγει η ίδια το προσωπικό της και να μπορεί να απολύει όσους δεν είναι επιμελείς στην εργασία τους. 

Αυτό όπως ξέρουμε δεν συμβαίνει ,αφού έχεις να κάνεις με δημόσιους - δημοτικούς υπαλλήλους που κάποιοι είναι ΜΟΝΙΜΟΙ και κάποιοι άλλοι συμβασιούχοι που αναμένουν την μονιμότητα. 

Επομένως έχουν επιλέξει άλλοι για σένα διαχρονικά με ποιους θα "παλέψεις" και φυσικά στην περίπτωση της πόλης μας όλες οι δημοτικές παρατάξεις κρίνουν λίγους τους υπαλλήλους αυτούς. Εμείς διαφωνούμε και επειδή γνωρίζουμε πως διαχρονικά όσοι "μπαίνουν" στην καθαριότητα καταλήγουν αλλού οδηγούμαστε πως μοναδική συμφέρουσα λύση από άποψη οικονομικού οφέλους για τον δημότη , είναι η ιδιωτικοποίηση της δομής. Ούτε καν οι ΣΔΙΤ, οι οποίες αυξάνουν το κόστος και δεν έχουν και πάντα και το ανάλογο θετικό αποτέλεσμα. 

Αλλά φυσικά και αυτά τα έχετε κρίνει ήδη με την ΨΗΦΟ σας θεωρώντας και εσείς οι πολλοί πως τα σκουπίδια πρέπει να τα μαζεύει το κράτος ,άρα με την υπάρχουσα λάθος κατά εμάς επικρατούσα άποψη ο Γιάννης Αντζινάς είναι ο πλέον κατάλληλος για μια πιο καθαρή πόλη. 

Όσοι δεν έχουν κομματικές παρωπίδες ήδη βλέπουν την διαφορά με ό,τι συνέβαινε ένα χρόνο πριν και σιγά - σιγά θα δουν και άλλα προς θετική κατεύθυνση για να μπορούν να μας βρίζουν και εμάς περισσότερο οι υπάλληλοι της καθαριότητας ,αφού και πεντακάθαρη να γίνει η πόλη μας εμείς θα εμμένουμε πως ένα χρεοκοπημένο κράτος σαν το δικό μας δεν έχει την πολυτέλεια να κρατάει την αποκομιδή των σκουπιδιών ως "αποκλειστική" ασχολία του κράτους για ψηφοθηρικούς λόγους. 




Έτσι ο δήμαρχος επιβράβευσε και τον Γιάννη Αντζινά αλλά και τους εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας που δικαιολογημένα αντιδρούν για τα εργατικά τους δικαιώματα αλλά και εμείς δεν μπορούμε να τους λέμε ψέματα πως η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ τους δεν κινδυνεύει από ένα κράτος που οδηγείται σε φιλελεύθερες επιλογές στον τομέα της εργασίας για να μην καταρρεύσει. 

Ουδείς ζητάει βέβαια από τον νυν δήμαρχο ή τον Γιάννη Αντζινά να εφαρμόσουν πολιτική που δεν πιστεύουν. Το θέμα είναι πως και οι κεντροδεξιοί της πόλης δείχνουν να έχουν διαχρονικά αποδεχθεί πως τα σκουπίδια τα μαζεύει ΜΟΝΟ το κράτος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: