ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ειδήσεις της πόλης σε ένα λεπτό

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Οι ειδήσεις της πόλης σε ένα λεπτό



  • Ξεκατίνιασμα δεν είναι η ενημέρωση των συνδημοτών μας για συμμετοχή "ευυπόληπτων" τάχα επιχειρηματιών σε εγκληματικές οργανώσεις με τζίρους εκατομμυρίων. Επομένως ας αφήσουν το θέατρο του παραλόγου όσες και όσοι καλύπτουν την ανομία και ας καταλάβουν πως αφού απέτυχαν το 2013 να μας κλείσουν το στόμα το μέλλον τους είναι προδιαγεγραμμένο. Γιατί εμείς δεν είμαστε ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και φυσικά χαρήκαμε με ό,τι συνέβη το 2019. Το "ποτάμι δεν γυρίζει πίσω" ας το καταλάβουν καλά όλοι οι εχθροί της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 


  • Όχι δεν είναι σε θέση να λύσει η Ελληνική Δικαιοσύνη το θέμα που ανέδειξε η κα Μπεκατώρου για αυτό και η παρέμβαση της πολιτικής ηγεσίας του Τόπου ήταν επιβεβλημένη. Άλλωστε όπως θα δείτε η Δικαιοσύνη κωλυσιεργήσει για υποθέσει που αφορούσαν  μέλη του Δ.Σ της ΕΙΟ και δεν "έτρεξε" καταγγελίες που αράχνιαζαν στα γραφεία της Εισαγγελίας. 

  • Με την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου είμαστε ως μέσο όχι στα λόγια και για αυτό ζητούμε από την κυβέρνηση να αλλάξει τον νόμο για παραγραφή ειδεχθών εγκλημάτων. 

  • Δεν γνωρίζαμε το μοίρασμα τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες από την Περιφέρεια Αττικής και για αυτό δεν ενημερώσαμε νωρίτερα. Επίσης δεν γνωρίζουμε ( όπως και κανείς δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης) ποιες είναι οι οικογένειες ( περί τις 300 εάν πιστέψουμε την διοίκηση του δήμου) που παίρνουν κάθε μήνα τη σακούλα και είναι γραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Μια σακούλα που περιλαμβάνει ένα λίτρο ελαιόλαδο, ένα πακέτο ρύζι, 2 πακέτα μακαρόνια, γάλα και αυτά είναι! Εάν θεωρεί κάποιος πως αυτό λέγεται κοινωνική πολιτική ας δει τι γίνεται σε όμορους δήμους μας γιατί προφανώς και το παραμύθι της αλληλεγγύης δεν μας ενθουσιάζει. Εάν η Πολιτεία έδινε αυτή την βοήθεια ( η κυβέρνηση εννοώ γιατί και ο δήμος για τέτοιος λογίζεται τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν στα κάγκελα) τώρα που ο δήμος αυτά προσφέρει δεν μιλάει κανείς. Βλέπετε μάλλον  θεωρεί ποιο σημαντικές άλλες δαπάνες  και απλώς θα μας λένε τα γνωστά τετριμμένα και κομμουνιστικά αυτοί που στήριξαν όλες τις λάθος πολιτικές και οδήγησαν στην χρεοκοπία της χώρας μας. Ας αφήσουν λοιπόν τις υπεκφυγές και ας κοιτάξουν να μην δίνουν χρήματα σε δομές που δεν προσφέρουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στον δημότη γιατί θα μπει ΤΑΞΗ και στους ΟΤΑ δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το χάλι. Τέλος επειδή αναδείξαμε πρόσφατα την αγορά γάλακτος για τους εργαζόμενους ας μας πουν τι κονδύλι έχουν προβλέψει για το 2021 για αγορές τροφίμων στο κοινωνικό παντοπωλείο γιατί ο "κακός" καπιταλιστής ιδιοκτήτης super market κάποτε θα καταλάβει πως είναι καλύτερο να μοιράζει ο ίδιος την προσφορά του χωρίς μεσάζοντες. 

  • Με απεργίες θα απαντήσουν μαθαίνουμε οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ στην αξιολόγηση των υπαλλήλων. Καλό αυτό μπας και γλιτώσουμε κάποιες χιλιάδες ευρώ ως κράτος για να ριχτούν στην πραγματική οικονομία. Αυτή δηλαδή του ιδιωτικού τομέα που παράγει πλούτο και κράτησε την χώρα όρθια καλύπτοντας τις "τρύπες" του επιτελικού κράτους που μας στοιχίζει 95 δισ. ευρώ ετησίως! 

  • Έχουμε σχολιάσει την απομάκρυνση της κ. Σκλαβενίτη από την θέση Αντιδημάρχου απλώς δεν μας διαβάζετε καθημερινά ή είσαστε ευκαιριακοί αναγνώστες μας. Από το καλοκαίρι τα γράφαμε αλλά μάλλον είχατε πάει διακοπές μαζί με τον Μητσοτάκη αφού λέτε πως είσαστε και δεξιοί στα μηνύματά σας. 

ΗΛΙΟΥΠΟΥΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: