ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φωτογραφίες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κος Δημόπουλος από την διανομή αγαθών σε οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Φωτογραφίες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κος Δημόπουλος από την διανομή αγαθών σε οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας

 


Τους πρόλαβε ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου ( Η πόλη που θέλω) με φωτογραφίες την μέρα διανομής αγαθών από την Περιφέρεια Αττικής από χρήματα της Ε.Ε , ακολούθησε ο Αντιδήμαρχος Αλληλεγγύης Γιάννης Πούλος με χθεσινές του φωτογραφίες και τρίτος και καταϊδρωμένος ήρθε ο Αντιπεριφερειάρχης με σημερινή του ανάρτηση! 

Βέβαια το βασικό δεν είναι οι φωτογραφίες θα πει κάποιος αλλά η δράση. Και βέβαια όπως μάθαμε ανεπίσημα ενημερώθηκαν τηλεφωνικώς οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου και για τον ακριβή αριθμό του τι μοιράστηκε στην πόλη μας αναμένουνε νέο δελτίο τύπου από την Περιφέρεια Αττικής. 

    Με την σημαία της Ε.Ε οι σακούλες για να μην έχουν κάποιες και κάποιοι αυταπάτες


Το αυτοτελές! λοιπόν γραφείο τύπου της Περιφέρειας ενώ μας ενημέρωσε και ορθώς για την νομική στήριξη που θα παρέχει στους πολίτες που έχασαν τους συγγενείς τους στο Μάτι αλλά ξέχασε να πει πως η Περιφέρεια ως μη όφειλε (έτσι θεωρούμε εμείς με το φτωχό μας μυαλό ενέκρινε κονδύλι 300.000 ευρώ για ιδιωτικό δικηγορικό γραφείο αφού οι 11 δικηγόροι της Περιφέρειας είναι φαίνεται για άλλες δουλειές! 


Αλλά αυτά σε άλλη ανάρτηση αφού προφανώς και σκοπός της ανάρτησης είναι να δούμε και τις φωτογραφίες από την δράση του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) που μάλλον θα έπρεπε να εποπτεύεται καλύτερα από το Υπουργείο Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για να μην πηγαίνουν οι οικονομικοί πόροι της Ε.Ε χαμένοι. 

Ας το δουν στην κυβέρνηση αφού λένε πως θα διορθώσουν τα πράγματα σε ό,τι χρεοκόπησε την χώρα μας. Επί της ουσίας τώρα η δράση αφορούσε συγκεκριμένων αριθμό συνδημοτών μας που έχουν γραφεί στα κιτάπια αλλά που για εμάς είναι σαθρή και φυσικά αδιαφανής αφού ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα καλύπτει όσους ποντάρουν σε αυτόν για να αποφεύγουν τις "ενοχλητικές" φωνές των συναδέλφων μου. 

Δεν πειράζει θα γίνουμε κάποτε Ευρωπαϊκό κράτος και δυτικό ,και φυσικά ευθύνες έχουμε όλοι εμείς που εκλέγουμε όσους δεν μπορούν αλλά κυρίως δεν θέλουν να προχωρήσουν στις αναγκαίες για την χώρα μεταρρυθμίσεις. 

Και βέβαια όλες και όλοι έχουν αντιληφθεί πως στην Περιφέρεια Αττικής οι πολλοί επέλεξαν διοίκηση που δεν θέλει. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: