ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γελάνε με τον πόνο του συνδημότη μας Γιώργου Μινάρδου όσοι υποστηρίζουν όσους έχτισαν καριέρες πουλώντας "αλληλεγγύη"

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Γελάνε με τον πόνο του συνδημότη μας Γιώργου Μινάρδου όσοι υποστηρίζουν όσους έχτισαν καριέρες πουλώντας "αλληλεγγύη"

Προφανώς και δεν υπάρχει σωτηρία για κανέναν, όσο η υποκρισία περισσεύει, και όσο αυτοί που πρέπει να αναδεικνύουν τα προβλήματα δηλαδή τα τοπικά ΜΜΕ αντί να ψέξουν τους ανύπαρκτους θέλουν να τους οδηγήσουν στον δικό τους διαδικτυακό κατήφορο.

Και βέβαια δεν αναμέναμε καμία λύση από τον υβριστή μας κος Τασούλα και  πρόεδρο μιας Ένωσης  που η κοινωνική της προσφορά είναι γνωστή εξαιτίας του δικού μας ρεπορτάζ πλέον σε όλες και όλους , πέραν της ειρωνείας για όσους χρήζουν βοήθειας.  


Ούτε βέβαια είχαμε αυταπάτες πως τοπικά ΜΜΕ που διαχρονικά έχουν συμβάλει με την στάση τους στο να μην αλλάξει τίποτα σε αυτή την πόλη προς θετική κατεύθυνση θα αναδείκνυαν το θέμα αλλά δεν περιμέναμε βέβαια πως θα υποστήριζαν όσους αυτάρεσκα μας ομιλούν για τις ευθύνες της κυβέρνησης και την ανευθυνότητά της μη κοιτώντας το πρόσωπο τους στον καθρέπτη για να δουν πως μέρος του προβλήματος είναι προφανώς και οι ίδιοι. 

Άλλωστε εάν περιμένει κανείς πως θα μας οδηγήσουν σε έναν καλύτερο κόσμο οι "βολεμένοι" του συστήματος πλανάται πλάνην οικτρά. 

Από την πλευρά μας θα εξακολουθήσουμε να σας ενημερώνουμε για ό,τι θεωρούμε χρήσιμο πως πρέπει να γνωρίζετε αφού άλλωστε εάν είχατε επαρκή ενημέρωση από τα άλλα τοπικά ΜΜΕ δεν θα είμασταν εμείς πρώτοι. 

Και όπως βλέπετε έχουμε δυσαρεστήσει εχθρούς ανίκανους να μας βλάψουν και φίλους εντός ή εκτός εισαγωγικών που θα πρέπει να γνωρίζουν πως για εμάς η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρά να την προβάλλεις.

Γιατί εάν δεν την κάνεις κοινό κτήμα τότε μέχρι και τον αντιμνημονιακό Τσίπρα βλέπεις σε θέση πρωθυπουργού. Γιατί το 2014 κάποια ΜΜΕ προτίμησαν να κρατήσουν ίσες αποστάσεις από ΑΛΗΘΕΙΑ και ΨΕΜΑ  στο όνομα τάχα της αντικειμενικής ενημέρωσης, και εξίσωσαν τους θύτες με τα θύματα.

ΥΓ: Να πούμε και τα χαιρετίσματά μας στους όψιμους φιλελεύθερους που μούτζωναν το Κοινοβούλιο και το έγραφαν και λάθος για να μας δείξουν πόσο σέβονται την Αστική μας Δημοκρατία. Το θέμα του κος Μινάρδου θα λυθεί εκείνο που θα μείνει για ακόμη μια φορά είναι η υποκρισία όσων ονειρεύονται τίτλους και καρέκλες πουλώντας αλληλεγγύη. Το σχόλιο φιλοξενήθηκε σε ομάδα στο facebook που ενδίδει στον λαϊκισμό κόκκινο ή μαύρο αφού ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του. Να συγχαρούμε και την συνδημότισσά μας Αλεξία Γιαπιτζάκη που θεωρεί πως θα κάνει τα από επιλογή τετράποδα σε δίποδα , συνομιλώντας μαζί τους. Χάσιμο χρόνο είναι αφού βασική προϋπόθεση διαλόγου είναι να υπάρχουν κοινές παραδοχές κάτι που θα τηρήσουμε απαρέγκλιτα ως τοπικό ΜΜΕ.  

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: