ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μας καλούν να αποκαλύψουμε τους "υπονομευτές" τους την ώρα που συνεγελάζονται μαζί τους!

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Μας καλούν να αποκαλύψουμε τους "υπονομευτές" τους την ώρα που συνεγελάζονται μαζί τους!

 


Προφανώς και το like της φίλης του φερόμενου ως αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης Δημήτρη Μάλαμα κάτω από  ανάρτηση της κ. Μπενά  δεν φοβίζει εμάς που δεν τον φοβηθήκαμε τον εκλιπών  όσο ζούμε, απειλούσε , εκβίαζε και έδινε εντολές ξυλοδαρμού σε όσους δεν ανταποκρίνονταν στις εκβιαστικές οικονομικές του απαιτήσεις συνεργαζόμενος με επίορκους αστυνομικούς. Και όλα αυτά βέβαια δεν είναι φαντασίες αλλά μέρος της έρευνας της ΕΥΠ μέρος της οποίας έχει δοθεί στην δημοσιότητα. 

Άρα επί της ουσίας το ποιος είναι ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ το κρίνουν οι πολλοί και όχι βέβαια οι μειοψηφίες που αναζητούν ρόλους και αξιώματα. 

Για όλες τις άλλες αίολες ως συνήθως "καταγγελίες" της κα Μπενά ας αναμένει να πληροφορηθεί και αυτή όπως και οι αναγνώστες μας όσα δεν δημοσιοποιήσαμε σεβόμενοι κοινούς φίλους. Να μας κατηγορεί όμως και το site που φιλοξενούσε προεκλογικά το 2019 βαρυσήμαντα άρθρα των νυν διοικούντων ως συνεργούς της διοίκησης μάλλον διαβάζει ΘΕΣΗ της Ηλιούπολης που εάν είχε έστω ένα κείμενο την ημέρα θα την είχε προ πολλού περάσει σε θέση στην alexa.com. Βέβαια εννοούμε για το site το οποίο διαφημίζει και στο οποίο δεν έχει ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ως γνωστόν. 

Η πόλη είναι "μικρή" για να μας χωρέσει όλους και βέβαια εμείς δεν είμαστε αναγκασμένοι να κυκλοφορούμε με προστασία για να αυξάνουν κάποιοι τα κέρδη τους από έκνομες δραστηριότητες. 

Και προφανώς η δική μας "απειλή" δεν απευθύνεται προς την κατά τα άλλα συμπαθή σε εμάς κα Μπενά ( γιατί ελάχιστα προφανώς καταλαβαίνει από όσα γράφουμε) αλλά στην κυρία που με πλάτες άλλων θεωρεί πως θα κυκλοφορεί για πολύ ακόμα καιρό ελεύθερη γράφοντας στα παλιά της υποδήματα τους Νόμους του κράτους. Ενός κράτους που φυσικά και υπέκυπτε και  σε νταβατζήδες του κοινού ποινικού δικαίου πριν η πρεσβεία φίλης και συμμάχου χώρας, ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση πως το "πάρτι" τελείωσε. 

Όποιος αναζητεί λοιπόν απεγνωσμένα ποιος του "μπλοκάρει" το προφίλ του στο facebook ας κατανοήσει πως αυτό συμβαίνει άμα διακινεί υλικό που θεωρεί το facebook ως spam και μπορεί να προκύψει από τις συνεχείς αναρτήσεις της για να εξυπηρετήσει όλους τους διαφημιζόμενούς της. 

Μια χαρά αναρτεί , μια χαρά χαιρόμαστε και εμείς που και άλλα site της πόλης διαφημίζουν με πιο επαγγελματικό τρόπο επιχειρήσεις της πόλης μας. Κατανοούμε πως είναι να μην μπορείς να ανεβάσεις την "πραμάτεια" σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά δεν βλέπουμε πως εμείς θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε αφού όσες φορές αποκαλύψαμε κάποιους αυτή συνέχιζε να τους διαφημίζει!  Για όλα τα άλλα που θεωρεί πως εμείς πράττουμε την καλούμε να καταφύγει στις αρμόδιες αρχές αφού το παραμύθι της νομιμότητας δεν πούλαγε ποτέ σε εμάς. 

Εάν αναζητούν παρανόμους και πραγματικούς εγκληματίες ας κοιτάξουν γύρω τους εμείς θα ξεβρωμίσουμε αυτή την πόλη αφού η όποια ΑΝΟΧΗ μας δεν είχε να κάνει προφανώς με δικό μας ΦΟΒΟ ή ΕΝΟΧΗ αλλά με την πάγια αρχή μας να δημοσιεύουμε με ΣΤΟΙΧΕΙΑ και οπτικοακουστικό υλικό όλα όσα καταγγέλλουμε ΔΗΜΟΣΙΑ. 

Και τότε βέβαια μια πόλη που τάχα είναι "δημοκρατική" και "ηθική" θα πέσει για ακόμη μια φορά από τα σύννεφα! Αφού έτσι το θέλουν λοιπόν έτσι ας γίνει και φυσικά εμείς δεν το προκαλέσαμε και το γνωρίζουν πρώτα από όλους οι αναγνώστες μας που αποτελούν και την ΚΥΡΙΑ πηγή πληροφοριών και στοιχείων για αυτό το ιστολόγιο μαζί με υπηρεσίες που παλεύουν καθημερινά για να σταθεί αυτή η χώρα και πάλι στα πόδια της. 

Εκ του ασφαλούς τέλος εμείς δεν γράψαμε  ΠΟΤΕ γιατί δεν είναι και του χαρακτήρα μας. Και το τίμημα να τα βάζουμε με εχθρούς αλλά κυρίως "φίλους" αλλά και φίλους εκτός εισαγωγικών το πληρώνουμε διαχρονικά για αυτό και είμαστε "χρεωμένοι" και δεν κάνουμε τατουάζ με χρήματα που προέρχονται από την εκμετάλλευση άλλων γυναικών που υπέστησαν τα πάνδημα από γουρούνια φίλους μας, γιατί για άλλα πρόσωπα θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη εάν δεν προλάβουν άλλοι πρώτα. 

Και βέβαια εμείς που δεν είμαστε υποκριτές ξεκάθαρα προτιμούμε τους δεύτερους!  

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: