ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τους ενοχλεί που δεν τους αφήνουμε να λειτουργούν τα "μαγαζάκια" τους και που υπάρχει ΑΝΤΙΘΕΤΗ άποψη στην ομερτά της πόλης αλλά ό,τι και να κάνουν δεν θα απαλλαγούν

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Τους ενοχλεί που δεν τους αφήνουμε να λειτουργούν τα "μαγαζάκια" τους και που υπάρχει ΑΝΤΙΘΕΤΗ άποψη στην ομερτά της πόλης αλλά ό,τι και να κάνουν δεν θα απαλλαγούν

 Αφού σας ευχαριστήσουμε για τις χθεσινές προβολές στη σελίδα μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι αλλαγές που σήμερα παρατηρείται στο ιστολόγιο μας ήταν αναγκαίες για την εύρυθμη λειτουργία του και δεν αφορούν δική μας εικαστική παρέμβαση. 

Προφανώς και έχοντας εξαντλήσει όλα τα μέσα ( ένδικα, συκοφαντίες, διασπορά fake news, κ.ο.κ) τώρα ανακάλυψαν και πνευματικά δικαιώματα στην απέλπιδά προσπάθειά τους να "απαλλαγούν" από την διαδικτυακή μας παρουσία. 

Εμείς συνεχίζουμε αφού προφανώς και οι χιλιάδες πλέον αναφορές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν έπιασαν τόπο και φυσικά η δική μας διαφορετική ματιά θα συνεχιστεί επειδή υπάρχουν όλες και όλοι εκείνοι που την "αντέχουν". 

Σύντομα θα αποκτήσουμε και διαδικτυακό "αδελφάκι" και βέβαια ευχαριστούμε όσες και όσους μας εμπιστεύονται για την δική τους προβολή που είναι ΔΩΡΕΑΝ και ας καταφύγουν και για αυτό οι "θιγόμενοι" στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα. 

Άλλωστε τηρούμε κατά γράμμα όσα ορίζει η σχετική νομοθεσία για τα ιστολόγια και είναι και ο μοναδικός λόγος που δεν στήνουμε ένα site ή δεν ανοίγουμε μια ΑΜΚΕ για να το παίζουμε και εμείς φιλάνθρωποι. 

Η υποκρισία όσων θεωρούν πως ενημέρωση είναι η απλή καταγραφή "γεγονότων" προφανώς και τους καθιστά επικίνδυνους για την δημοσιογραφικό λειτούργημα  που βάλλεται από τους "κατσαπλιάδες" του ΣΥΡΙΖΑ και διάφορους φασίστες που κατέφυγαν στη Δικαιοσύνη για να φιμώσουν δύο συναδέλφους. 

Ραντεβού στις κάλπες ή νωρίτερα όταν όσοι μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ διαφωνούν με τις επιλογές του Αλέξη Τσίπρα τον ανατρέψουν! 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: