ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επανήλθαν τα φασιστοειδή του Μωραίτη - Όχι δεν απάντησαν για τις ανύπαρκτες επιχειρήσεις του Δημήτρη Μωραίτη ούτε φυσικά είχαν κάτι να πουν για τις φιλοδικτατορικές του απόψεις

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Επανήλθαν τα φασιστοειδή του Μωραίτη - Όχι δεν απάντησαν για τις ανύπαρκτες επιχειρήσεις του Δημήτρη Μωραίτη ούτε φυσικά είχαν κάτι να πουν για τις φιλοδικτατορικές του απόψεις


Οι οπαδοί δικτατόρων , οι συνεργάτες της πρώην φασιστοφυλλάδας "Θέση της Ηλιούπολης" επανήλθαν διαδικτυακά βλέποντας στο πρόσωπό του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη τον κ. Μένιο Φουρθιώτη! 

Έτσι στο καινούργιο παραλήρημά τους τον μπέρδεψαν με "άτομα"  του σιναφιού τους και αποφάσισαν  πως ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ  (απλώς θα συνεχίζουν να λασπώνουν)  σε  όσα απόλυτα δικαιολογημένα και με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ έχουμε παρουσιάσει μέσα από το ιστολόγιό μας. 

Βασιζόμενοι  στην μεγάλη αποκάλυψη του φασίστα σκουπιδιάρη που τον κρατάνε ακόμα στο δήμο επειδή οι φασιστές είναι πάντα "χρήσιμοι", αναπαράγουν πάλι τις γνωστές αθλιότητές τους. 

Δεν τον ενοχλούν τον συνδημότη μας καθόλου οι αίολες καταγγελίες τους , αφού άλλωστε  είμαστε και το μόνο τοπικό ΜΜΕ που καταδικάζουμε και καταδεικνύουμε τον ΦΑΣΙΣΜΟ τόσο τον δικό τους όσο και τον ΚΟΚΚΙΝΟ που υπηρετούν άλλα "σκουπίδια" της πόλης μας. Κάποιοι από αυτούς για να βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον αποφάσισαν και να τα μαζεύουν αλλά αυτό σε επόμενη ανάρτησή μας. 

Άθελα τους μάλιστα οι "φωστήρες" του εγχώριου φασισμού , μας έδωσαν και παρατσούκλι που μας είχαν φορτώσει κάτι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ της πόλης με τους οποίους συχνά - πυκνά έχουν τις ίδιες φασιστικές απόψεις. Τα άκρα άλλωστε ενώνονται όπως είχε αναλύσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που χωρίς αυτόν θα είχαμε γεμίσει "περήφανους" Κασιδιάρηδες!

Ο κος Μωραίτης φορώντας λοιπόν την "διαδικτυακή φούστα" της Κούλας Παρασκευά έβαλε στις γνωστές ομάδες που ανέχονται τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους τα νέα πονήματά του. 



 Καλό θα είναι να ζητήσει συγχώρηση για την απαράδεκτη συμπεριφορά του από τους κίναιδο Μητροπολίτη που ενέπλεξε άθελα σε περιπέτεια, από εμάς μην ζητάει συγχώρηση και μην επιζητεί διάλογο πέρα από τον ΔΗΜΟΣΙΟ. Εμείς έχουμε εδώ και καιρό ξεκαθαρίσει πως με ΦΑΣΙΣΤΕΣ δεν κάνουμε διάλογο. 

Η πόλη δεν έχει ανάγκη από "Μεσσίες",  ας το καταλάβουν καλά όσοι με ΛΑΣΠΗ και χωρίς να προσκομίσουν κανένα απολύτως στοιχείο πέρα από την "αποκάλυψη" (όλοι άλλωστε γνώριζαν τους λόγους για τους οποίους ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, και ούτε επιθυμεί να είναι παρά την προτροπή του τωρινού αλλά και του προηγούμενου Δ.Σ να καταθέσει τα χαρτιά του)  ενός φασίστα σκουπιδιάρη που προφανώς και δεν κατάλαβε πως η ΕΣΗΕΑ είχε τα δικά της κριτήρια για να εντάξει κάποιον στα κατάστιχά της και έχει στις τάξεις της πολλούς που δεν άσκησαν καθόλου δημοσιογραφία αλλά ήταν εκδότες , υπάλληλοι γραφείου τηλεοπτικών σταθμών κ.ο.κ . Αλλά δεν είναι αυτό τώρα το θέμα μας άλλωστε η τωρινή της ηγεσία συνομιλούσε με τον κ. Φουρθιώτη πριν κάποιοι σήμερα και κατόπιν "εορτής" τον στείλουν στον Εισαγγελέα όπου και θα κρίνει εάν έχει δίκιο ή άδικο. 

Δεν είμαστε λοιπόν μέλη της για συγκεκριμένους λόγους (ή για να ακριβολογούμε ο Σταύρος Μαρίνης δεν είναι μέλος της)  και έχει εξηγήσει το γιατί ,και όχι επειδή είμαστε "άεργοι επιχειρηματίες" δίχως επιχειρήσεις όπως ο φασίστας κος Δημήτρης Μωραίτης. 

Δεν ξέρουμε πόσα ακόμα κλικ πρέπει να κάνουν οι αναρτήσεις του "Ερμή" για να αντιληφθεί πως το ΨΕΜΑ δεν μπορεί να νικήσει ποτέ την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Αναμένουμε λοιπόν τα πτυχία και τους "τίτλους τιμής" του "ευγενή" φασίστα και "μεγάλου" συγγραφέα και καλούμε το  ΣΕΔΗ και τις δημοτικές παρατάξεις που ΣΙΩΠΟΥΝ επιδεικτικά για τον εργαζόμενο του δήμου μας με τις ρατσιστικές και φασιστικές αντιλήψεις και ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ  να αναμένουν τα επόμενα δικά μας ρεπορτάζ,  αφού η δική μας ΑΝΟΧΗ στο φασισμό είναι εδώ και καιρό δεδομένη και προφανώς είναι πολύ δύσκολο να φιμώσουν ένα ΜΜΕ που έχει ηλεκτρονική διεύθυνση που λήγει σε com. 

ΥΓ: Βρήκαμε και εμείς ΚΟΙΝΟ του κ. Μωραίτη και του κ. Φουρθιώτη , και μην πάει o νους σας στο κακό ή στο πονηρό! Και οι δύο είναι "θύματα" της υπέρμετρης προβολής που επέλεξαν για τους εαυτούς τους. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο "Ερμής" φασίστας διόρθωσε το κείμενο του αφού προφανώς ουδέποτε ο υπουργός Μάκης Βορίδης υπήρξε αρθρογράφος περιοδικού στο οποίο συμμετείχε ο κος Μωραίτης

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Προφανώς και οι ΦΑΣΊΣΤΕΣ νόμιζαν ότι θα κάνουν ένα "δυνατό" χτύπημα αποκαλώντας " λαμόγιο" έναν άνθρωπο που έχει πληρώσει περισσότερους φόρους από όλους τους φασίστες μαζεμένους.
Η φασιστοπαρεα έχει σπάσει με την αποχώρηση της Σούλα Μανώλη από την " ομάδα" ,οπότε τελείωσαν και οι αναφορές περί τα ψυχικά προβλήματα που έχουμε…
Ο φασίστας Μωραΐτης δεν έχει καν το κουράγιο να απαντήσει ο ίδιος,οπότε βάζει το πιστό του "σκυλί" να ρίχνει την "λάσπη" του.
Άλλωστε στο εξώφυλλο του βιβλίου του γραφει ότι πρέπει να φτιαχτει πρώτα ο άντρας και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ θα φτιαχτεί και η γυναίκα. Οπότε η Madame Παρασκευα, ΑΝΑΓΚΆΣΤΗΚΑ "φτιάχτηκε" δίπλα στον φασίστα "ΆΝΤΡΑ" ΜΩΡΑΪΤΗ ...Τελικά έχουμε την καινούργια Βίβλο του 21 πρώτου αιώνα(ΆΝΤΡΑΣ) γραμμένο από έναν φασίστα που λέγεται Μωραΐτης και οί νέες εντολές του "ΜΕΣΣΊΑ" είναι ότι οι γυναίκες πρέπει να φτιαχτούν αναγκαστικά.
Σαν να μας λέει ότι είμαστε ελαττωματικές,ελλιπείς ,κατώτερα πλάσματα και πρέπει να υποστούμε μία "αναγκαστική μετάλλαξη" την οποία μόνο άντρες όπως ο Μωραΐτης την καταφέρνουν με τον "ανδρισμό" του.:)))
Καλύτερα τρία μέτρα κάτω από την Γη πάρα να υποστώ τέτοια "αναγκαστική μετάλλαξη" για να είμαι άριστη σε φασίστες που αποκαλούν ΠΙΘΉΚΟΥΣ ανθρώπους που έχουν διαφορετική εθνικότητα.