ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μια οφειλόμενη απάντηση στην κα Σούλα Μανώλη - Σε ευχαριστούμε που "έπεισες" τόσους ποινικούς να μην καταφύγουν στη Δικαιοσύνη!

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Μια οφειλόμενη απάντηση στην κα Σούλα Μανώλη - Σε ευχαριστούμε που "έπεισες" τόσους ποινικούς να μην καταφύγουν στη Δικαιοσύνη!



 Η μυθομανής κα Μανώλη "ξεχύθηκε" και πάλι διαδικτυακά και συνομιλώντας για πολλοστή φορά με τους οπαδούς του κ. Δημήτρη  Μωραίτη στην ομάδα Αστυνομικά - Ηλιούπολης βγήκε να με συκοφαντήσει. 

Αφού ενημέρωσε τους ατυχείς που την πιστεύουν πως είναι ανατολίτισσα και πλέον "παντρεμένη" βγήκε να βγάλει την "χολή" της,  θεωρώντας για ακόμη μια φορά πως θα σιωπήσουμε στις ΦΑΝΤΑΣΙΕΣ της. 

Έτσι συνομιλώντας με ανθρώπους που έχουν  το ΨΕΜΑ ως πρώτη τους φύση,  μας ενημέρωσε για το πόσο "φιλεύσπλαχνη" είναι και πόσους "κρατάει" από το να μην μηνύσουν τον "συκοφάντη" Σταύρο Μαρίνη που προφανέστατα χαλάει την "σούπα" σε όσες σαν την κα Μανώλη και τους διαδικτυακούς της φίλους αποκαλούν "πιθήκια" πρόσφυγες και μετανάστες. Βέβαια και η κα Σούλα και ο κος Δημήτρης προσπαθούν να εξαπατήσουν τους συνδημότες μας αναφέροντας "χαζά" πράγματα που δεν ισχύουν. Και εάν η κα Μανώλη δεν έχει κίνητρο παρά την εμμονή της με εμάς ο κος Μωραίτης επιθυμεί διακαώς να "χτίσει" πολιτική καριέρα παρουσιαζόμενος ως "προοδευτικός" , "μορφωμένος" και επιτυχημένος και όταν ερχόμαστε εμείς να αποκαλύψουμε τα ψέματα του αποκαλούμαστε τρελοί! 

Εμείς μιλάμε με στοιχεία , αυτός επικαλείται τους οπαδούς του για τα "θαύματά" του αφού θεωρεί τον εαυτό του "Μεσσία" της πόλης από την παρακμή που έχει περιέλθει. Και βέβαια εμείς δεν ισχυριζόμαστε πως όλα βαίνουν καλώς αλλά τόσο ξεφτιλισμένοι όπως ο ίδιος σε θέση ευθύνης δεν έχουν ακόμα έρθει τουλάχιστον όσα χρόνια παρακολουθούμε εμείς καθημερινά τα κοινά της πόλης. Και εμείς έχουμε γεννηθεί εδώ όχι σαν κάποιους "τουρίστες" της Μυκόνου που δεν ξέρουν καν που πέφτει το "Χαλικάκι"¨. 


Δεν ξέρουμε εάν παρέστησαν στο "γάμο" της κα Σούλας  προσωπικότητες της πόλης σαν τον  κ. Μωραίτη, την κα. Παρασκευά, ή τον κ. Δήμου , πάντως γάμος δεν έγινε,  εάν και θα ελπίζαμε να γίνει μπας και ησυχάσουμε από τα ενοχλητικά μηνύματα της ρατσίστριας που υποδύεται εδώ και δύο χρόνια το θύμα. 

 Μπορεί ως "ανατολίτισσα" που δηλώνει η κα. Μανώλη (διαβάστε τις ανοησίες της στην εικόνα από το σχόλιο της στο facebook)   ο "Πατριάρχης" της να την "μάζευε",  κάτι που βέβαια εμείς ως μέσο θεωρούμε απαράδεκτο,  αφού πιστεύουμε στην ισότητα των δύο φύλων και στην ελεύθερη βούληση και επιλογή οιοδήποτε. 

Και η κα Μανώλη αποφάσισε να αυτοεξεφτελίζεται και μαζί της παρέσυρε και όσες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον "γυναικοκαβγά" από τον καραμπινάτο ΡΑΤΣΙΣΜΟ. 

Και βέβαια και ο όρος "γυναικοκαβγάς" ρατσιστικός είναι αλλά που να το καταλάβει η κα Τσακογιάννη που βγήκε να μας μιλήσει για την "Πατριαρχία" αγνοώντας ή αποκρύπτοντας εσκεμμένα ακόμα και τις "ρίζες" του δικού της "Πατριάρχη"! 

Έτσι ουδείς "μαζεύει" κανέναν λοιπόν κα Σούλα  και δεν θα αποφύγουμε και στο μέλλον να απαντάμε σε όσους θεωρούν πως μπορούμε να σιωπήσουμε στα ΤΕΡΑΤΩΔΗ ψέματά τους. 

Σε ψέματα που μας αφορούν αφού η υποψήφια δημοτική σύμβουλος  της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στις κάλπες του 2019 αφού φαντάστηκε την σχέση μας μόλις είδε την αντίδρασή μας η σχέση έγινε φλερτ και στο τέλος μας κατηγορεί για "πούστηδες" προφανώς θεωρώντας πως μιλάει με ανθρώπους που έχουν τις δικές της φαντασίες και που θεωρούν πως "δοξάζονται" κρυπτόμενοι. 

Τώρα σε όσον με αφορά την προσωπική μου ζωή δεν συνηθίζω να κρύβω τις σχέσεις μου ή να εξαπατώ τις πρώην συντρόφους μου,  και δεν έχω αφήσει καμία ανύμφευτη που να θέλει,  εκτός και θεωρεί την ίδια που έστησε "γάμο" στην Αγία Μαρίνα χωρίς γαμπρό,  ως θύμα μου! 

Άλλωστε στο "Μακελειό" που έστησε για να δικαιολογήσει τον ρατσισμό της είδαμε να συμμετέχουν όσοι ενοχλούνται από την δική μας παρουσία και θα ενοχληθούν και στο μέλλον αφού έχουμε αλλεργία με την υποκρισία. 

Και βέβαια βασική προϋπόθεση για να παντρευτείς κάποιον είναι να έχεις σχέση μαζί του , και φυσικά αυτό δεν συνέβη ΠΟΤΕ κάτι που έχουν αντιληφθεί  έστω και πολύ αργά ακόμα και οι "Αμαζόνες" . 

Οι αναγνώστες του ιστολογίου μας κα Μανώλη, σχολιάζουν και γράφουν την δική τους άποψη και όχι φυσικά την δική μας,  άρα και απηχούν τις δικές τους απόψεις και όχι τις δικές μας. 

Και βέβαια έχουμε αποτρέψει από τον σχολιασμό όσους θεωρούν πως αυτό το ιστολόγιο αλλά και οι ομάδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τόπος "συνάθροισης" φασιστών. 

Άρα ουδείς κα Μανώλη (και πόσο μάλλον εγώ) δεν υποχρέωσα ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ να βρίσκετε σε σχέση εκτός γάμου. Και βέβαια εάν ανησυχείτε εάν είμαι gay και παράλληλα ομοφοβικός ( μόνο μια ηλίθια σαν και σένα θα μπορούσε να κάνει αυτό τον συνδυασμό) δηλώνω πως προφανέστατα και δεν είμαι ούτε το πρώτο αλλά ούτε το δεύτερο. 

Ως συντηρητικός πολίτης βέβαια θεωρώ πως για οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο ή συμμετέχοντα με τα κοινά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ προσωπική ζωή. Προσωπική ζωή δεν υπάρχει και για τα δημόσια πρόσωπα και αυτό  είναι μια κατάκτηση του δυτικού κόσμου που τον ξεχωρίζει από κράτη -παρίες όπου η κριτική κατά των δημοσίων προσώπων "πληρώνεται" με πολυετείς φυλακίσεις. Και στην χώρα μας στο παρελθόν αλλά και στα περισσότερα δυτικά κράτη τα ΜΜΕ αποκάλυψαν όσα οι κυβερνώντες θα ήθελαν να αγνοούν οι πολίτες. 

Εγώ τουλάχιστον ως δημοσιογράφος το υπηρέτησα με συνέπειες το παραπάνω "δόγμα" , και στην εποχή μας οι Λιγνάδηδες και οι Νίκοι Γεωργιάδηδες θα είχαν την τύχη του Χάρη  Τομπούλογλου γιατί πολύ απλά ο πολίτης έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να γνωρίζει εάν ο πολιτικός που επιλέγει να ψηφίσει ανήκει στους ομοφυλόφιλους , και τι πρότυπο οικογένειας θα φέρει όταν με την ψήφο του θα καθορίζει και θα απονέμει ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. 

Και βέβαια άλλος τρόπος αποκάλυψης δεν υπάρχει παρά μόνο οι κρυφές κάμερες ,οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις γιατί προφανέστατα και ουδείς θα σου πει πως του αρέσει να βιάζει 12χρονα! Και κανένα "θύμα" δεν μπορεί να βγει από τα εισαγωγικά εάν δεν έχει πειστήρια για όσα έχει υποστεί. 

Έτσι και για εμάς δεν μετράει καμία μαρτυρία που δεν συνοδεύεται με στοιχεία και για εμάς στοιχείο δεν είναι το τι δηλώνει ο οιοσδήποτε. Άλλωστε από τέτοιους θρασείς απατεώνες έχουμε γεμίσει και έχουμε ταλαιπωρηθεί. 

Η ΝΔ στην οποία ανήκω είναι ένα φιλελεύθερο κόμμα που πιστεύει στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων αλλά όχι όσα οι ίδιοι θα ήθελαν. Σέβεται τις μειοψηφίες αλλά δεν νομοθετεί με βάση τα θέλω καμίας αλλά σύμφωνα με αυτό που θεωρεί πιο ωφέλιμο για τους πολλούς. 

Και φυσικά το πρόβλημα υγείας της αδελφής μου είναι γνωστό στους πάντες όπως και ο δικός μου αγώνας να κρατηθεί εκτός ασύλων και άλλων δομών που δείχνουν την ποιότητα ενός συστήματος Υγείας στα κράτη και κυρίως τον  πολιτισμό του. 

Και ο δικός μας αντιμετωπίζει ακόμα τους ψυχικά ασθενείς ως παρίες και θα το πράττει για χρόνια ακόμα αφού τους θεωρεί πολίτες δεύτερης ή και τρίτης κατηγορίας. 

Άλλωστε ως άνθρωπος ποτέ δεν θα έκρυβα ένα πρόβλημα αφού αυτό δεν θα με έκανε αυτό που είμαι σήμερα αλλά θα με οδηγούσε να ζω μέσα σε ένα ΨΕΜΑ όπως κάνουν πολλοί οι οποίοι ενοχλούνται από την ΑΛΗΘΕΙΑ αυτού του ιστολογίου που δεν μπαίνει σε ¨καλούπια" αυτού που χονδρικά κάποιοι αποκαλούν "πολιτική ορθότητα"

Όσο για τα κλικ που "προσφέρετε" εσείς οι μυθομανείς και φασίστες  σε αυτό το ιστολόγιο προφανώς και είναι ελάχιστα σε σχέση με τα χιλιάδες όσων μας διαβάζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ για πράγματα που αφορούν την πόλη και βαρέθηκαν να βουλιάζουν μέσα στο ΨΕΜΑ ή να ζουν με ΜΥΘΟΥΣ. 

ΥΓ: Μαζί με τα "πτυχία" του Δημήτρη Μωραίτη καλό θα ήταν η κα Μανώλη να μας μας προσκομίσει και το "πιστοποιητικό γάμου της" γιατί εμείς δεν είμαστε της άποψης να αποκαλούμε τον οιοδήποτε όπως το φαντάζεται , δεν το πράττουμε σεβόμενοι πρωτίστως όσους διαβάζουν εμάς για να μαθαίνουν ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Και βέβαια εξαιτίας του κατάπτυστου νόμου Βενιζέλου για τα δήθεν προσωπικά δεδομένα δεν αποκαλούμε όπως θα έπρεπε κάποιες και κάποιους αλλά με το φύλο και τα στοιχεία που αναγράφει η αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους. Τέλος για να ενημερώσουμε και αυτή και τους φασίστες συνοδοιπόρους της εκατοντάδες φορές από το 1995 έως και σήμερα έχουμε βρεθεί κατηγορούμενοι για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και σε όλες έχουμε αθωωθεί. Έτσι το λευκό μας ποινικό μητρώο ίσως "προκαλεί" κάποιους σε περιπέτειες που δεν θα τους οδηγήσουν στην κατάληξη που θέλουν. Και βέβαια έχουμε ανεβάσει τα πάντα στο διαδίκτυο αφού πρέπει να είσαι πολύ αφελής για να θεωρείς πως οιοδήποτε έγγραφό σου που έχει να κάνει με δημόσιες αρχές δεν είναι προσβάσιμο στον οιοδήποτε θέλει να το βρει.  Δέκα διαδικτυακά ΜΜΕ έχει η πόλη φιλοξενείστε βρε παιδιά να σας πει για τους "κακοποιητές" έτσι και αλλιώς έχετε αποδείξει πως "τσιμπάτε" εύκολα σε κάθε "αδικημένο" ή τάχα "αλληλέγγυο" που για να γίνει γνωστός τα βάζει πότε με την διοίκηση του δήμου ( χωρίς να προσκομίζει μισό στοιχείο) και πότε με εμάς που απλώς καταγράφουμε μια ΑΛΗΘΕΙΑ που άλλοι δεν τολμούν να σας πουν. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: