ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Πανηγυρίζουν οι του Αραμπατζή που ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης  δεν θα είναι πλέον αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ και αντικαταστάθηκε από τον δήμαρχο Ζωγράφου κ. Βασίλη Θώδα. Τόσο πολύ τους ενδιαφέρει το καλό της πόλης που θεωρούν πως θα μας "σώσουν" οι άλλοι την ώρα που είναι εμφανές πως η αλλαγή έχει να κάνει με το κυβερνητικό σχέδιο για την ανάπτυξη και προστασία του Υμηττού στο οποίο δεν τους βλέπουμε να είναι και ιδιαίτερα θετικοί! Μάλλον το σαμποτάρουν πουλώντας στο κεντροδεξιό κοινό που τους έχει απομείνει "κόκκινες επαναστάσεις" και σανό πως τάχα πάνε για την δημαρχία! 

  • Πως θα βλέπαμε στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ της πόλης να ξιφουλκούν διαδικτυακά για το ποιος είναι πιο ικανός ανάμεσα στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν το φανταζόμασταν. Και βέβαια ο δεύτερος γύρος εάν συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό θα οδηγήσει σε διάσπαση του Κινήματος που έτσι και αλλιώς εκπροσωπεί ένα χονδρικά 10% στον χώρο της κεντροαριστεράς. 

  • Καθώς οδεύουμε προς εθνικές εκλογές ( ακόμα και εάν γίνουν το 2023) η κυβέρνηση θα κάνει προσλήψεις και διορισμούς σε  θέσεις και αξιώματα και όποιος προλάβει πήρε! 

  • Μέσα στο 2022 θα γνωρίζουμε σίγουρα εάν η κεντροδεξιά ενωθεί για να έχει τύχει στις κάλπες του 2023 για τις δημοτικές εκλογές στην πόλη μας ή θα πάμε με δύο ή και τρεις υποψηφίους από τον χώρο της. Οι δύο έχουν ήδη εκδηλώσει δημόσια την πρόθεση τους να κατέβουν εκ νέου και βέβαια ο τρίτος αναμένει να δει εάν τελικά αξίζει τον κόπο να ηγηθεί μιας τουλάχιστον μικρής διάσπασης βρίσκοντάς τα με τον έναν εκ των δύο ή να μην κατέβει καθόλου! 

  • Δεν γνωρίζουμε κανέναν υποψήφιο βουλευτή ή βουλευτή της ΝΔ που θα ήθελε να ηγηθεί για την δημαρχία της πόλης μας στις κάλπες του 2023 και μιλάμε με όλους. 

  • Η ΝΔ στις κάλπες δεν πάει για ΗΤΤΑ όπως σας λένε αλλά για να επαναλάβει ένα 32% με 35% που θα την καταστήσει το πιο "ανθεκτικό" κόμμα από την μεταπολίτευση έως και σήμερα! 

  • Επισκεπτόμενοι χθες το απόγευμα τον δήμο Ζωγράφου για προσωπική μας υπόθεση επιβεβαιώσαμε πως στον τομέα της καθαριότητας η μόνη λύση είναι η ιδιωτικοποίηση. Τέτοιο σκουπίδι δεν συναντάμε ούτε στην Ηλιούπολη όπου οι περισσότεροι δημότες αντιλαμβάνονται πως το στοίχημα της καθαρής πόλης είναι μια ακόμη αριστερή αυταπάτη όσων εμμένουν στο να κρατηθεί η δομή υπό κρατικό- δημοτικό έλεγχο. 

  • Γιορτινή η πόλη , ευχαριστημένοι οι επιχειρηματίες από τον στολισμό στα κεντρικά σημεία, χριστουγεννιάτικα χωριά και όλες και όλοι στηρίζουν τις δράσεις της διοίκησης για στήριξη της ντόπιας επιχειρηματικότητας. Το βλέπουμε άλλωστε στις ανακοινώσεις του ενός εκ των δύο εμπορικών συλλόγων και βέβαια δεν ενθυμούμαστε τα τα προηγούμενα 9 χρόνια να υπάρχουν ανακοινώσεις συλλόγων που να μιλούν με θέρμη για τα χριστουγεννιάτικα χωριά. Γκρινιάρηδες αλλά χωρίς επιχείρημα όσοι θα ήθελαν εκδηλώσεις "Εθνοσωτηρίου" εν όψει των Χριστουγέννων αλλά οι εποχές άλλαξαν! 

  • Το παραμύθι των αντιεμβολιαστών θα ολοκληρωθεί με το τέλος της πανδημίας που δεν αργεί παρόλες τις δυσοίωνες προβλέψεις που διαβάζουμε και εμείς με σκεπτικισμό. 

  • Σας έχουμε ρεπορτάζ την Κυριακή το απόγευμα για δράση που γίνεται στην πόλη μας ενόψει των εορτών ώστε να βοηθηθούν μικρά παιδιά που μεγαλώνουν σε ιδρύματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: