ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Με επιτυχία στέφθηκε η συνάντηση των μελών και των φίλων του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας που έγινε στην πόλη μας

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Με επιτυχία στέφθηκε η συνάντηση των μελών και των φίλων του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας που έγινε στην πόλη μας



Μέλη και φίλοι του Εξωραϊστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας πέρασαν και γεύτηκαν καταπληκτικά γλυκά από τα κορίτσια του Συλλόγου ,που έβαλαν εκτός από την καλή τους διάθεση και την εθελοντική τους εργασία,  όλη τους την μαεστρία για να σαγηνεύσουν όσες τυχερές και τυχερούς πέρασαν από την οδό Αλκαίου 1 (Ηλιούπολη) από τις 11 το πρωί της Κυριακής έως και τις 7 το απόγευμα! 

Τα γραφεία του Συλλόγου περίμεναν όλες και όλους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα που είχε ως απώτερο στόχο την συλλογή τροφίμων και καθαριστικών για το παιδικό χωριό SOS της Βάρης. 

Προϊόντα από ελαιόλαδο και μαρμελάδα έως αξιόλογα χειροποίητα κοσμήματα ανέμεναν στο χώρο όσους ξέρουν να στηρίζουν και να εκτιμούν όσες έμαθαν να προσφέρουν χωρίς αυτό να αποτελεί "επαγγελματική" τους ενασχόληση όπως ατυχώς συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις. 

Είχαμε υποσχεθεί πως θα περνούσαμε να στηρίξουμε την προσπάθεια στην κα. Αργυρώ Αδαμοπούλου που παραμένει απίστευτα ενεργή και γεμάτη καλή διάθεση για να συνεισφέρει μαζί με μια σπουδαία ομάδα ανθρώπων που συνδράμουν στις δράσεις του Συλλόγου. 

Έτσι στο πέρασμα μας από εκεί γνωρίσαμε αρκετούς από όσους στηρίζουν ενεργά τον  Εξωραϊστικό Σύλλογο, ανάμεσά σε αυτούς και η αξιόλογη  τραγουδίστρια κα Νάντια Καραγιάννη (  δίπλα στην κα. Αδαμοπούλου ενώ ο μοναδικός άνδρας της φωτογραφίας είναι ο Dr. Χρήστος Παπαθανασόπουλος)  για τους οποίους θα σας μιλήσουμε σε άλλη μας ανάρτηση. Και φυσικά δεν θα παραλείψουμε να αναφέρουμε και όλες και όλους όσοι προσέφεραν την οιαδήποτε βοήθεια στα παιδικά χωριά SOS αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτές τις μέρες κάποιοι δεν έχουν όσα όλες και όλοι εμείς θεωρούμε αυτονόητα. 


Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε πως συναντήσαμε για το χρονικό διάστημα που μείναμε εκεί και τον συνδημότη μας Νίκο Καραβαγγέλη μαζί με τον μικρό του γιο που ήρθε για να στηρίξει την δράση την οποία και μπράβο του είχε αναδείξει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. 

Φυσικά και δεν θα αδικήσουμε όσους εμείς δεν πετύχαμε αφού θα επανέλθουμε γράφοντας αναλυτικά όλες και όλους όσους συνεισέφεραν στην εν λόγω δράση. 

Μερικές από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε και που φυσικά δεν αποτυπώνουν την θετική διάθεση και το κλίμα εθελοντισμού που συναντήσαμε από τις κυρίες και τους κυρίους του συλλόγου που έχουν παράδοση στις δράσεις αλληλεγγύης και όχι μόνο. 









Πανέμορφη και η οικολογική τσάντα με το λογότυπο του Συλλόγου που μπορείτε να χρησιμοποιείται για τις καθημερινές σας αγορές ... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: