ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ......

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ......



  • Τελικά οι "συνεχιστές" μας  ήθελαν προφανώς να μας πείσουν τι "ωραία" ήταν η χούντα και έτσι βρεθήκαμε χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο να διατηρούμε το παρόν ιστολόγιο και όπως όλες και όλοι γνωρίζουν να έχουμε ήδη ενεργό και να "τρέχουμε" με καθημερινές δεκάδες αναρτήσεις ένα για τα Νότια Προάστια με την υποστήριξη τοπικών παραγόντων τεσσάρων δήμων του κεντρικού και νότιου τομέα Αθηνών. 

  • 250 φωτογραφίες έχουμε ήδη συλλέξει από την "καθαρή" Ηλιούπολη και ετοιμάζουμε αφιέρωμα με την διαφορά πως ενώ οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ισχυρίζονται ψευδώς πως τους καλούν οι δημότες να καταγράφουν τα ΑΙΣΧΗ εμείς ήδη διοργανώνουμε ομάδα νομικών για να κινηθούν εναντίον της δημοτικής αρχής με την συνδρομή γνωστού τηλεοπτικού ποινικολόγου. Ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αντιδικήσει και ΔΗΜΟΣΙΑ με "νομικό" της πόλης που θεωρεί πως οι ΜΥΘΟΙ κρατάνε αιώνια! 

  • Δεν έχει μηνιαία εφημερίδα ο δήμος Ηλιούπολης έχει αυτή του εκδίδει ο κος Καραμαγκάλης και ανήκει στον χώρο της κεντροαριστεράς . Όπως και η πόλη μας δεν διαθέτει ΔΕΞΙΟ εμπορικό σύλλογο κάτι που τονίσαμε σε κυβερνητικά στελέχη που προφανώς θεωρούν έναν εκ των δύο φιλικά προσκείμενο προς τις αρχές και τις αξίες που εκπροσωπεί το κόμμα της ΝΔ. Ο ένας εμπορικός είναι για την Βόρεια Κορέα και ο άλλος για την Κούβα. Εμείς στηρίζουμε ΜΟΝΟ όσους επιχειρηματίες αρνούνται και δεν είναι μέλη των δύο αυτών συλλόγων που προφανέστατα και θα τους δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα από αυτά που καλούνται να "επιλύσουν" ή για να είμαστε ακριβείς να μεσολαβήσουν προς την εκάστοτε Εξουσία τοπική ή κεντρική για να τους τα επιλύσει. 

  • Θα τα βρουν θέλουν δεν θέλουν οι τρεις εναπομείναντες κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης σε πείσμα όσων παλεύουν για να μην βρεθεί κεντροδεξιός υποψήφιος στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2023. Άλλωστε και τότε κυβέρνηση η ΝΔ θα είναι και θα αναμένει να συνεργαστεί με κάποιον "δικό" της που θα κάνει την πόλη μας να αλλάξει επιτέλους επίπεδο. Προς τα πάνω γιατί προς τα κάτω τα κατάφεραν μια χαρά οι κομμουνιστές και οι συνοδοιπόροι τους. 

  • Δεν μπαίνουμε σε όλες τις ομάδες του facebook που αφορούν θέματα της πόλης μας και για τον λόγο αυτό και δεν απαντάμε ΑΜΕΣΑ σε όσα κάποιοι μας καταμαρτυρούν. Ευχαριστούμε όσες και όσους μας ενημερώνουν αφού αυτοί ορθώς πράττουν και είναι μέλη παντού για να μπορούν να κρίνουν ποιος διαχρονικά τους κοροϊδεύει και ποιος όχι. 

  • Δεν είδαμε μεγάλη ευαισθησία από τις πόρνες της πόλης για τον βιασμό μιας ορφανής κοπέλας που δεν ήταν του συναφιού τους! Ας γνωρίζουν πως η έρευνα για μαστροπεία που έχει διατάξει ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου θα αφορά και εκδιδόμενες που δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα για να ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα στον κόσμο. Η 24χρονη που είναι άλλη πάστα σύντομα θα δώσει συνέντευξη σε πασίγνωστο δημοσιογράφο που δεν είναι και ιδιαίτερα συμπαθής στην πόλη μας αλλά που  οι έρευνές του φέρνουν αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: