ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Χωρίς τηλεφωνικές υποκλοπές και κρυφές κάμερες η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν βγαίνει- Ας το γνωρίζουν αυτό οι Εφέτες που φαίνεται θεωρούν πως μπορεί η ΑΛΗΘΕΙΑ να λάμψει ως δια μαγείας !

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Χωρίς τηλεφωνικές υποκλοπές και κρυφές κάμερες η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν βγαίνει- Ας το γνωρίζουν αυτό οι Εφέτες που φαίνεται θεωρούν πως μπορεί η ΑΛΗΘΕΙΑ να λάμψει ως δια μαγείας !



Η Πρόεδρος Εφετών Ευγενία Μπιτσακάκη και οι Εφέτες Αναστάσιος Αναστασίου και Δημήτριος Καβαλλάρης τους καταδίκασαν, με σύμφωνη πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας Νικόλαου Φιστόπουλου, για παράβαση του άρθρου 370 Α για την παράνομη υποκλοπή της ιδιωτικής συνομιλίας του δικηγόρου με τον επιχειρηματία, χωρίς τη συναίνεση του.

Δεν θα γράψουμε τίποτα άλλο . Έως το τέλος του έτους όλα τα προαναφερόμενα ονόματα θα είναι εκτός δικαστικού σώματος αφού προφανέστατα και η χώρα μας δεν είναι Ρωσία για να ανεχθεί τέτοιες αποφάσεις και ούτε φυσικά είναι σε θέση να εμποδίσουν τους συμμάχους μας να τους "ξεβρακώσουν". 

Ντροπή , όνειδος και κυρίως παντελώς έλλειψη ΗΘΙΚΗΣ από αυτούς που περιμένουμε να καταδικάσουν ΒΙΑΣΤΕΣ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ και άλλους ποινικούς για ειδεχθή αδικήματα και καταδικάζουν τον πιο καταξιωμένο Έλληνα ποινικολόγο χωρίς να έχει κάνει καν υποκλοπή. 

Κυριάκο μάζεψε τους γιατί θα φύγεις πολύ σύντομα μαζί τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: