ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παναγιώτης Κόκλας: O σχεδιασμός της επόμενης ημέρας ξεκινάει πριν τελειώσει η προηγούμενη

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Παναγιώτης Κόκλας: O σχεδιασμός της επόμενης ημέρας ξεκινάει πριν τελειώσει η προηγούμενη



O σχεδιασμός της επόμενης ημέρας ξεκινάει πριν τελειώσει η προηγούμενη. Στις αναρτήσεις μου, σε προσωπικά μηνύματα και σε τηλεφωνικές συνομιλίες σχολιάζατε δικαίως με αγανάκτηση τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία. Στην συνέχεια προέβαινα σε ταυτοποίηση των αναφορών σας για να μπορέσουμε να κρίνουμε κατά πόσο ήταν εφικτό να επιλυθούν. Λύσεις δυστυχώς σε όλα τα προβλήματα δεν μπόρεσαν να δοθούν . Λέω δυστυχώς και αυτή είναι η αλήθεια γιατί η κακοκαιρία και το ουσιαστικό μένος αυτής, δεν μπορούσε να προβλεφτεί . 

Αντικειμενικά κανένας μας δεν περίμενε αυτό τον όγκο του χιονιού . Ιδιαίτερα όμως θα ήθελα να αναφερθώ στα προβλήματα του ηλεκτροφωτισμού, που αν και ήταν η πιο τραγική συνέπεια της κακοκαιρίας, δεν έγκειται στην αρμοδιότητα της Δημοτικής Αρχής . Σαφώς και υπήρχαν ελλείψεις, θα μπορούσαμε και καλύτερα , αλλά η γνώση φέρνει και συμμόρφωση.


Οφείλουμε όμως ως Δημοτική αρχή, σε προβλήματα που υπάρχουν λύσεις να δοθούν, αλλά και για αυτά που δεν υπάρχουν να προσπαθήσουμε να βρούμε.
Ειλικρινά λυπάμαι για τις δυσμενείς και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε όλοι μας.

Με Εκτίμηση
Κόκλας Παναγιώτης
Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας


Δεν υπάρχουν σχόλια: