ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνελήφθη ιερέας για βιασμό 16χρονης και πορνογραφία ανηλίκων ( καθαρές φωτογραφίες από την προσαγωγή του) - Μπράβο στον Εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Συνελήφθη ιερέας για βιασμό 16χρονης και πορνογραφία ανηλίκων ( καθαρές φωτογραφίες από την προσαγωγή του) - Μπράβο στον Εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο



Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.
Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης ιερέας στο ναό Αγίου Τιμοθέου και Μαύρας της Ηλιούπολης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή. 

Ο συγκεκριμένος ιερέας σήμερα ιερουργεί είναι εφημέριος στον  Ναό Αγίου Δημητρίου Όπλων στα Κάτω Πατήσια. 

Ενώ πριν υπηρετούσε στον Ιερό Ναό Αγίου Τιμοθέου και Αγίας Μαύρας Ηλιούπολης

Ενώ για όσους πηγαίνουν στις ενορίες της πόλης μας είχε παραστεί σε πλήθος εκδηλώσεων. Αλλά αυτά προφανώς είναι "ψιλά γράμματα" για κάποιους που εμμένουν να μας βγάζουν "τρελούς" ακόμα και όταν τους λέμε να αυτός είναι με πρόσωπο και αναμένουμε να φάμε ακόμα μία μήνυση για το ονοματεπώνυμο που δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα αφού η πράξη του βιασμού καταγγέλθηκε πολύ καθυστερημένα! 

Σύμφωνα με την αστυνομίας, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι διέπραξε τα συγκεκριμένα αδικήματα σε βάρος ανήλικης 16χρονης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιερέας είναι πατέρας τριών παιδιών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:


«Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.


Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.


Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη».


Πηγή: skai.gr

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Η Εισαγγελία Αθηνών αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως καλύπτει κάθε ΑΝΩΜΑΛΙΑ δεν έχει δώσει την άδεια δημοσιεύσεως του ονόματος Σ. Β. και της φωτογραφίας του ιερέα που λόγω ατυχώς για όσους και σήμερα "έπεσαν από τα σύννεφα" ήταν επιφορτισμένος πριν ελάχιστο χρονικό διάστημα με το να διαπαιδαγωγεί την χριστιανική νεολαία.

Αφού συγχαρούμε τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για τις δεκαήμερες δράσεις τους στην πόλη μας να επισημάνουμε για ακόμη μια φορά την ανεπάρκεια του ΑΤ Ηλιουπόλεως και φυσικά δεν θα "μασήσουμε" στο να δημοσιοποιήσουμε εάν τελικά καταργηθεί ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα που προστατεύει κάθε κατακάθι της πόλης και όλης της χώρας  ενδιαφέρουσες φωτογραφίες με ανθρώπους που είμαστε σίγουροι πως σήμερα έπεσαν από "τα ροζ συννεφάκια τους"! 

Καλούμε τον δικηγόρο της οικογένειας να βγει σε οιοδήποτε ΜΜΕ και να μιλήσει για το θέμα, αφού εάν αναμένει πως χωρίς "θόρυβο" θα κινηθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη προφανώς ζει σε μια παράλληλη πραγματικότητα. 

Οι περιγραφές της 17χρονης και η κατάθεσή της έτσι και αλλιώς είναι θέμα χρόνου  να βγουν στην δημοσιότητα παρά τις ποινές που προβλέπει η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ υλικού της προδικασίας! 

Και μια καθαρή φωτογραφία από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αφού ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα έχει καταργηθεί στην πράξη! 



ΥΓ: Μπράβο στον Εισαγγελέα κ. Νίκο Στεφανάτο και όχι επειδή είναι πατριώτης μας,  αλλά επειδή δεν μασάει να επιτελέσει ό,τι η ΗΘΙΚΗ του , του επιβάλλει , και η κοινή γνώμη απαιτεί. Μακάρι να είχαμε και άλλους τέτοιους δικαστικούς αλλά δυστυχώς δεν έχουμε,  σπανίζουν . Σε απλά ελληνικά ούτε κατηγορία για βιασμό δεν θα είχε απαγγείλει άλλος εισαγγελέας στη θέση του. Κυρίως όμως μπράβο σε ενστόλους που το πήραν "πατριωτικά" έστω και εάν δεν κατάφεραν το ΑΠΟΛΥΤΟ,  που του ευχόμαστε να το πετύχουν στην επόμενη επιχείρησή τους. 

Τέλος τους ευχαριστούμε και για την ενημέρωση παρόλο που όλες και όλοι γνωρίζουν πόσο σκληροί αλλά δίκαιοι είμαστε με κάποιους συναδέλφους τους. 

Η δική μας δυσοίωνη πρόβλεψη είναι πως ο συγκεκριμένος ιερέας για αυτή την υπόθεση δεν θα τιμωρηθεί και ευελπιστούμε με την δημοσιοποίηση των στοιχείων της ταυτότητάς του να βγει κάτι πιο "φρέσκο" αφού και η έρευνα στο σπίτι του δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. 

Η Ελλαδική Εκκλησία τον έθεσε σε αργία έως ότου κριθεί από τις δικαστικές αρχές αλλά και από τις εξηγήσεις που θα κληθεί να δώσει στις εκκλησιαστικές αρχές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: