ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλημέρα και υπομονή ο Θεός ή η Φύση θα προνοήσει για να "απεγκλωβιστείτε"

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Καλημέρα και υπομονή ο Θεός ή η Φύση θα προνοήσει για να "απεγκλωβιστείτε"

 


Συνδημότης μας ( δεν θέλω να αναφέρω το όνομα του εάν και τον εκτιμώ όπως και πολλούς άλλους που ίσως έχουμε "κοντραριστεί" στο παρελθόν,  ή θα "κοντραριστούμε" στο μέλλον ,μου έστειλε τέσσερις φωτογραφίες που έγιναν αφορμή για το σημερινό μου κείμενο. 

Και βέβαια θα παίξω με ευχαρίστηση και τις πέντε και θα σχολιάσω μόνο την τελευταία χωρίς βέβαια να θέλω με αυτό να ακυρώσω την ΣΩΣΤΗ σκέψη του για ό,τι διαδραματίστηκε με την κακοκαιρία "Ελπίδα" και που βέβαια θα διαδραματιστεί και στο μέλλον και για να μην έχουμε θύματα θα πρέπει αντί να τσακωνόμαστε ή να ζητάμε να παραιτηθεί η κυβέρνηση ( λες και με άλλη δεν θα συνέβαινε) να σκεφτούμε πως θα βάλουμε έστω μισό λιθαράκι για να μην κλαίμε μονίμως. Και βέβαια οι ελπίδες όλων ακόμα και των πιο ισχυρών οικονομικά εναπόκειται στο μεταφυσικό στα δόγματα στις Θρησκείες που όσοι τα πιστεύουν ΛΥΤΡΩΝΟΝΤΑΙ αφού αναμένουν έναν καλύτερο και ΤΕΛΕΙΟ άλλο κόσμο.


Αυτό το ψάξαμε έγινε 3 μέρες πριν από την ημερομηνία που αναγράφει στις 3/1/2022 αφού την επομένη υπήρχαν ήδη δεκάδες δημοσιεύματα στον αμερικανικό τύπο και στον διεθνή και βέβαια οι συνθήκες ήταν πιο σκληρές αλλά πιο οργανωμένο και πιο έτοιμο σε τέτοιες περιπτώσεις και όχι μόνο είναι η μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη και ΕΚΕΙ ο ιδιώτης που εκμεταλλεύεται το τμήμα της οδού ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕ ούτε με μισό δολάριο όσους εγκλωβίστηκαν Εδώ αποζημιώθηκαν και κάποιοι "πονηροί" της αντιπολίτευσης σε συνεργασία με δικηγορικά γραφεία τους λένε να πάνε δικαστικά για να πάρουν τάχα παραπάνω χωρίς να τους λένε σε πόσα χρόνια και με τι είδους ταλαιπωρία! 



Η τελευταία μας πάει γάντι και ως ιστολόγιο και κλείνοντας να ευχαριστήσουμε και πάλι τον συνδημότη μας για τις φωτογραφίες που έγιναν η αφορμή για την πρώτη ανάρτηση της ημέρας! 

Καλή μέρα σε όλους ΔΥΣΤΥΧΩΣ (σιγά μην δεν γκρινιάζαμε και εμείς) η Ηλιούπολη έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού και των "μαθητευόμενων" ή πιο "έμπειρων" μάγων ή σωτήρων της αντιπολίτευσης που προσπαθούν να μας πείσουν πως θα "χειρίζονταν" καλύτερα το υπάρχον προσωπικό ( γελάμε εδώ) θα τους οργανώναμε καλύτερα ( διαβάστε την χθεσινή ανακοίνωση του ΣΕΔΗ για να δείτε ποιους θα οργάνωναν) και πως οι δρόμοι θα παρέμεναν ανοιχτοί και οι δημότες μας χαρούμενοι! 

Δεν θέλουμε να τσακωθούμε και πάλι με όσους είναι στους δρόμους και ενεργούν , σας λέμε απλώς πως παρά τις προσπάθειές τους ( και δεν είναι ειρωνικό τους είδαμε με τα μάτια μας) η εκάστοτε δημοτική αρχή θα πρέπει να έχει πριν την κακοκαιρία εξασφαλίσει συνέργειες με ιδιώτες και βέβαια ΤΖΑΜΠΑ δεν θα σου εκχιονίσει κανείς την πόλη. 

ΥΓ: Ο στρατός είναι για τον πόλεμο,  και όχι για να εκχιονίσει την Αττική Οδό του Μπόμπολα και πολλών άλλων που παίρνουν πόδι αφού στον διαγωνισμό που ξεκινάει οι δικές μας πληροφορίες λένε πως θα επικρατήσει ο σχηματισμός άλλων εταιριών. Και μιλάμε πως θα πάρουν την εκμετάλλευση της Αττικής Οδού για 25 ολόκληρα χρόνια. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: