ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στελέχη της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτοεξευφτιλίζονται αφού με την ίδια αποτυχημένη συνταγή το πρόβλημα θα παραμένει άλυτο!

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Στελέχη της κυβέρνησης και της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτοεξευφτιλίζονται αφού με την ίδια αποτυχημένη συνταγή το πρόβλημα θα παραμένει άλυτο!

Οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι στα ίδια πόστα , η Πολιτική Προστασία με το ίδιο προσωπικό , η κακοκαιρία φαίνεται σαφέστατα πιο ισχυρή και το αποτέλεσμα θα είναι και πάλι το ίδιο. 

Έτσι θα μουτζώσεις τους ίδιους γιατρούς που κάποτε χειροκροτούσες στα μπαλκόνια και με δημοσίους υπαλλήλους συγκεκριμένων δυνατοτήτων , αμοιβών αλλά και εξοπλισμό το μόνο που μπορείς να κάνεις έγκαιρα είναι να ΚΛΕΙΣΕΙΣ τα πάντα και όχι να βγαίνεις και να κοκορεύεσαι πως το κράτος ως δια μαγείας άλλαξε χωρίς να έχει κάνει ΚΑΜΙΑ ουσιαστική αλλαγή στον κρατικό μηχανισμό που παραμένει και θα παραμένει στα ίδια επίπεδα , ακόμα και σε θέματα πιο σοβαρά όπως αυτά της Εθνικής Ασφάλειας της χώρας μας. Η κατάντια των ενστόλων βγάζει μάτι και η προσπάθεια κάποιων να μας πείσουν πως η κοινή γνώμη τους εμπιστεύεται είναι εάν πραγματικά ισχύει αυτοκτονική. 

Το να λες ΨΕΜΑΤΑ μονίμως για τις δυνατότητες της χώρας και να κοροϊδεύεις την πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θα γεννήσει ως δια μαγείας ΝΊΚΕΣ αλλά νέες "Μικρασιατικές Καταστροφές" και χαστούκια ανάλογα με την τραγωδία της Κύπρου , που μετά την οποία οι Κύπριοι έχουν αποφασίσει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ πως οι ίδιοι θα αποφασίζουν χωρίς εμάς για το τι θα πράξουν ενώ οι κατηγορίες τους για το χουντικό καθεστώς που τους οδήγησε να χάσουν τους συγγενείς τους βαραίνει μια χώρα που επί 7 χρόνια δεν έκανε όσα όφειλε για να απομακρύνει από την εξουσία που κατέλαβαν βίαια αυτά τα ΚΤΗΝΗ. Ο λαός στην συντριπτική του ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ σιώπησε, συνεργάστηκε και σε κάθε περίπτωση έμοιαζε με τα κράτη παρίες που κατηγορούμε συχνά - πυκνά μέσα από εδώ όπως π.χ η Κίνα , η Ρωσία, η Βενεζουέλα ή ακόμα και η Βόρεια Κορέα. Εάν δεν υπήρχαν επίορκοι στρατιωτικοί που ουδέποτε τιμωρήθηκαν δεν θα υπήρχαν Παπαδόπουλοι, Πατακοί και άλλοι ξεφτιλισμένοι καραβανάδες. Και δυστυχώς και σήμερα το στράτευμα μας που παραμένει ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ και αναξιόπιστο έχει πολλούς τέτοιους καραβανάδες μέσα και το αποδεικνύει με απόστρατους που πολιτεύονται ή ακόμα και με παρουσίες στρατιωτικών σε ΜΜΕ όπου σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Δεν θα γράψουμε τίποτα και φυσικά εμείς δεν θα κατηγορήσουμε όσους επί δεκαετίες έμαθαν να λειτουργούν κατά τον ίδιο τρόπο. Απλώς εξοργιζόμαστε όταν το κράτος εμμένει να χρηματοδοτεί και να ομιλεί επαινετικά για τους βαθμούς τοπικής αυτοδιοίκησης , που με την σειρά τους θα ρίξουν όλο το φταίξιμο σε ένα κεντρικό κράτος που τους ανέχεται τους πληρώνει και που εν πάση περιπτώσει δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ΚΑΘΟΛΟΥ καταστάσεις ,στις οποίες ακόμα και σοβαρά δυτικά κράτη δυσκολεύονται. Εκεί όμως δεν σηκώνουν τα χέρια ΨΗΛΑ και φυσικά δεν διατηρούν ένα προσωπικό που τους εκθέτει κάθε φορά που χρειάζεται να δράσει. 

Αυτή την φορά δεν θα πούμε μπράβο σε κανέναν ακόμα και σε αυτούς που ενεργούν και που οι περισσότεροι κρίνοντας πρωτίστως από την πόλη μας δεν έχουν καμία ειδική  εκπαίδευση 

Τζάμπα ασχολούνται όσοι τέλοσπάνων ασχολούνται με λάθη ή παραλείψεις και αυτή την φορά όπως και τις προηγούμενες κανένα από τα τάχα συστημικά ΜΜΕ δεν έχει κρύψει τίποτα από όσα θα δείτε σε λίγες ώρες στα κεντρικά τους δελτία ειδήσεων και όσοι ξέρετε γραφή και ανάγνωση ακόμα και οιασδήποτε βαλκανικής χώρας θα αντιληφθείτε πως πιο κάτω δεν μπορεί και να θέλει η χώρα να πάει! 

Και αυτό επειδή οι πολλοί δεν επιθυμούν να αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ και όλες και όλοι παλεύουν να επιβιώσουν και να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους και ας γ@μηθούν τα πάντα. 

Το εάν θα έχουμε ή όχι νεκρούς από την κακοκαιρία φυσικά και είναι σημαντικό όπως σημαντικό θα έπρεπε να είναι πως αυτό το κράτος και οι βασικοί θεσμοί του ΔΕΝ λειτουργούν ούτε με ηλιοφάνεια , ούτε με κακοκαιρία αλλά ούτε και όταν κοντεύουμε να έχουμε ένα βιασμό την ημέρα και παράλληλα δικαστές να αποφυλακίζουν ποινικούς σε σύντομο χρονικό διάστημα γιατί εντάξει μη γίνουμε και Αμερική και επαναφέρουμε την θανατική ποινή για ειδεχθή εγκλήματα εμείς οι "πολιτισμένοι". 

Καθίστε στα σπίτια σας έως την Δευτέρα και μετά σιγά- σιγά όσοι δεν έχετε λόγους να μετακινηθείτε αρχίστε να "τσουλάτε" γιατί τα νοσοκομεία έχουν ήδη αρκετούς ασθενείς από την πανδημία μην έχουμε κατάγματα , σπασίματα , κ.ο.κ. 

ΥΓ: Στην ενημέρωση που ολοκληρώθηκε στις 6 παρά δέκα το απόγευμα ο αρμόδιος υπουργός Πολιτικής Προστασίας ζήτησε ένα συγγνώμη από όσους ταλαιπωρήθηκαν, κάτι είναι και αυτό και δεν το είχαμε συνηθίσει. Το παρήγορο πως από Τετάρτη η ΕΜΥ βλέπει πως η κακοκαιρία θα σταματήσει και για την Αττική από αύριο το μεσημέρι και ίσως και νωρίτερα δεν θα έχουμε χιονοπτώσεις. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: