ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εικόνες εγκατάλειψης μετά την κακοκαιρία & Πλακάκια όδευσης τυφλών σε πεζοδρόμιο που οδηγούν τους τυφλούς σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ και τους αναγκάζουν να βγουν στον δρόμο!

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Εικόνες εγκατάλειψης μετά την κακοκαιρία & Πλακάκια όδευσης τυφλών σε πεζοδρόμιο που οδηγούν τους τυφλούς σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ και τους αναγκάζουν να βγουν στον δρόμο!

Στάση Μαρκέα έξω από τα σχολεία Υμηττού επί της Ηλιουπόλεως. Αύριο τα παιδιά θα περιμένουν στην στάση για το λεωφορείο και τα κλαδιά περιμένουν εκεί κάποιος να τα μαζέψει. Και βέβαια κινδυνεύουν γιατί η οροφή της στάσης έχει λυγίσει όπως μπορείτε να δείτε και εσείς 

Τις φωτογραφίες μας έστειλε  φίλος και αναγνώστης του ιστολογίου μας. 


Όπως βλέπετε η στάση είναι σπασμένη και θα πέσει σε κανένα κεφάλι,  ας ενημερώσουν τον ΟΑΣΑ τόσοι δημοτικοί υπάλληλοι ενεργούν καθημερινά στο σημείο εκτός και έχουν ΡΕΠΟ λόγω της κακοκαιρίας . Η εικόνα και στην πλευρά που ανήκει στον δήμο Ηλιούπολης με πεσμένα κλαδιά δένδρων είναι ίδια. Το θέμα είναι οι δήμοι , η Περιφέρεια Αττικής και ο ΟΑΣΑ να συνεργαστούν πριν γίνει το μοιραίο και για τον λόγο αυτό κάνουμε και το ρεπορτάζ . Εμείς δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως θα γίνουμε σοβαρό δυτικό κράτος εάν πρώτα δεν αλλάξουν πάρα πολλά! 

Έξω από το κλειστό του Υμηττού η εικόνα είναι επίσης τραγική 



Αρμοδιότητες Περιφέρειας Αττικής και δήμων Υμηττού - Δάφνης , Αθηναίων κ.ο.κ . Και τα παρουσιάζουμε για να φιλοτιμηθεί κάποιος και να πάει να τα μαζέψει έως την επόμενη κακοκαιρία όπου δένδρα που φτάνουν στον "Θεό" και δεν κόβονται θα προξενήσουν ευχόμαστε μόνο "σκουπίδια" και μικρές υλικές ζημιές σε οχήματα και όχι κάτι τραγικό για το οποίο θα κάνουν όλοι πως "έπεσαν από τα σύννεφα" ενώ για μήνες δεν προνοούν όσον αφορά το πράσινό τους. 


Για το τέλος ο φίλος και αναγνώστης μας είχε το "καλύτερο" στην οδό Καρέα στον αριθμό 19 το πλακάκι όδευσης τυφλών οδηγεί σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ και αναγκάζει το ΑμεΑ να βγει στον δρόμο . Δεν ξέρουμε ποιοι παρέλαβαν αυτό το έργο , αυτό που και εσείς βλέπετε είναι πως δεν μπορεί να περάσει στην ουσία ούτε αρτιμελής και όχι κάποιος με προβλήματα όρασης. Ντροπή! 



Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως το σημείο βρίσκεται κοντά στο νεκροταφείο. Εάν τελικά επιβιώσει το άτομο με ειδικές ικανότητες ή ΑμεΑ όπως έχει επικρατήσει να τα ονομάζουμε, θα αποφύγει από την εγκληματική αμέλεια των αρμοδίων να καταλήξει εκεί! 



Ευχαριστούμε και πάλι τον φίλο , αναγνώστη και πολύτιμο συνεργάτη μας για τις φωτογραφίες αλλά και το ρεπορτάζ γιατί εμείς απλώς το "ανεβάσαμε" 

Και για να έχουν και σαφή εικόνα και να ξεκαθαρίσουν οι "αρμόδιοι" τι ανήκει σε ποιον δείτε και τον χάρτη. Το αρμόδιοι σε εισαγωγικά γιατί μετά από κάθε κακοκαιρία ΟΛΟΙ δηλώνουν αναρμόδιοι και ρίχνει ο ένας τις ευθύνες στον άλλο. Θύμα τους πάντα ο πολίτης που πρέπει να θυμάται και αυτός την κρίσιμη ώρα της κάλπης και να επιβραβεύει τους ικανούς ή έστω αυτούς που δεν τον κοροϊδεύουν μες στα μούτρα του! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: