ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λεωφόρος Αρχιμήδους στην Ηλιούπολη , για την Κατεχάκη το κλείσιμό της, έχει γίνει ήδη θέμα σε όλα τα ΜΜΕ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Λεωφόρος Αρχιμήδους στην Ηλιούπολη , για την Κατεχάκη το κλείσιμό της, έχει γίνει ήδη θέμα σε όλα τα ΜΜΕ

Φωτογραφία αναγνώστριά μας 

Σε "ετοιμότητα" ο κρατικός μηχανισμός έως τώρα έχει πετύχει να μην λειτουργεί το Αεροδρόμιο και βέβαια είναι ΝΤΡΟΠΗ το γεγονός πως κάθε φορά μας πρήζουν για την ετοιμότητα ενός κρατικού μηχανισμού που δεν μπορεί να κρατήσει ΑΝΟΙΧΤΗ ούτε την εθνική οδό. 

Για τον δήμο Ηλιούπολης δεν περιμέναμε να κάνουν κάτι άλλωστε είναι γνωστά τα πρόσωπα της πολιτικής προστασίας και οι "εθελοντές" μην κατεβάζετε και τα σκουπίδια σας γιατί για καμία εβδομάδα θα έχουμε θέμα και το μόνο που μας "σώζει" είναι πως η κακοκαιρία δεν θα κρατήσει πολύ. 

 Καλώς έκλεισαν τα σχολεία άλλωστε και λόγω covid-19 θα έπρεπε για εμάς τα μαθήματα να γίνονται με τηλεκπαίδευση και σίγουρα πλέον εθνικές εκλογές το 2023 στο τέλος της θητείας τους γιατί δεν γνωρίζουμε κανέναν πρωθυπουργό να θέλει να εγκαταλείψει την καρέκλα του πιο σύντομα! 

Ας ελπίσουμε να μην έχουμε θύματα και όσοι δεν έχετε λόγο μην μετακινείστε από τις οικίες σας που ενδέχεται να μείνουν χωρίς ρεύμα αφού ήδη παρατηρούνται προβλήματα που αντιμετωπίζει έως τώρα επιτυχώς η σύμπραξη κράτους και ιδιώτη. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: