ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Προσπάθεια συγκάλυψης του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα από ένα κράτος που σε αγαστή συνεργασία με την πλειοψηφία των πολιτών του είναι βουτηγμένο στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Προσπάθεια συγκάλυψης του βιασμού της Γεωργίας Μπίκα από ένα κράτος που σε αγαστή συνεργασία με την πλειοψηφία των πολιτών του είναι βουτηγμένο στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ


Πεντάστερο ξενοδοχείο που  δεν έχει κάμερες στους διαδρόμους έξω από τα χλιδάτα δωμάτια του  ή αυτές δεν δημοσιοποιούνται για να δούμε όλοι εμείς τελικά εάν η παθούσα οδηγήθηκε από έναν ή περισσότερους "λεβέντες" στη σουίτα του. 

Οι εξετάσεις όπως όλα δείχνουν έως την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές θα "δικαιώσουν" τον γόνο- βιαστή  , οι άλλες "αξιόλογες" γυναίκες που συμμετείχαν στο πάρτι δεν είδαν κάτι το μεμπτό και απομένει η αστυνομία να το "παλεύει" , που φυσικά και οι "δημοκρατικοί" πολίτες αυτής της χώρας δεν τους θέλουν στα σπίτια τους , τις επιχειρήσεις τους και κάποιοι πιο ακραίοι και στις γειτονιές τους. 

Απομένουν δημοσιογράφοι που βρίσκουν το ΘΑΡΡΟΣ να ΦΩΝΑΞΟΥΝ πως κάτι δεν πάει καλά σε μια χώρα που ανήκει στη Δύση αλλά λατρεύει τον Πούτιν! 

Αηδία όχι μόνο για τις δημόσιες δομές της χώρας , αλλά και για μια πλειοψηφία πολιτών που εάν δεν βιώσει στο ΠΕΤΣΙ της την ΑΔΙΚΙΑ δεν αντιδρούν,   και δεν αντιδρούν  γιατί απλώς η κοινωνία μας είναι ΣΑΠΙΑ. 

Μέχρι τον επόμενο βιασμό για τον οποίο θα πέσουμε και πάλι από τα σύννεφα ας αναρωτηθούμε όλες και όλοι μας σε τι κοινωνία θέλουμε να ζήσουμε. 

Γιατί εν τέλει μόνο "τσιπαρισμένοι" θα είμαστε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ υπό την επίβλεψη του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ που βασικά η "ηθική" μας δεν μας το επιτρέπει! Η ηθική μας ή η ανηθικότητά μας; 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: