ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λίγα στοιχεία για τον φερόμενο ως βιαστή -ιερέα Σ.Β - Θύμα σκευωρίας λέει πως έπεσε ο δικηγόρος του θεωρώντας αναξιόπιστη την καταγγέλλουσα

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Λίγα στοιχεία για τον φερόμενο ως βιαστή -ιερέα Σ.Β - Θύμα σκευωρίας λέει πως έπεσε ο δικηγόρος του θεωρώντας αναξιόπιστη την καταγγέλλουσα




Άνθρωπος με ισχυρές προσβάσεις στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών φέρεται να είναι ο κατηγορούμενος ιερέας ο οποίος από το δεξί χέρι του Αρχιεπισκόπου, τον τότε επίσκοπο Θεσπιών Συμεών και νυν μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών έλαβε το οφίκιο – όπως λέγεται στην εκκλησία το μεγαλύτερο εκκλησιαστικό αξίωμα που μπορεί να πάρει ένας παντρεμένος ιερέας – του πρωτοπρεσβυτέρου.Ο κατηγορούμενος ιερέας φέρεται να είχε πολύ καλές σχέσεις με τον κ. Συμεών ενώ τον χειροτόνησε ιερέα ο νυν μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος.

Ο δικηγόρος του ιερέα κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος τον οποίο τυγχάνει να γνωρίζουμε μας θεωρεί πως ο πελάτης του είναι αθώος και πως στην οικία του δεν βρέθηκε κανένα πορνογραφικό υλικό κάτι που μας επιβεβαίωσαν και αστυνομικές πηγές. 

Στο πλευρό του αλλά αυτό κρίνεται από  εμάς "φυσικό" βρίσκεται και τον στηρίζει η σύζυγός του καθώς και μία από τις κόρες του που βρέθηκε μάλιστα στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων κατά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα. Ζήτησε και πήρε αναβολή για να ετοιμάσει την απολογία του για τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Γνωρίζοντας τον δικηγόρο του φερόμενου ως βιαστή ανήλικης είμαστε ως τοπικό ΜΜΕ βέβαιοι πως τον έχει πείσει για την αθωότητά του. Ελπίζουμε να είναι αθώος αλλά σε κάθε περίπτωση εμείς ως ΜΜΕ έχουμε υποχρέωση να δημοσιοποιούμε τα ΠΑΝΤΑ ας το καταλάβουν καλά εχθροί και φίλοι πως εάν ο οιοσδήποτε είναι αθώος δεν έχει να φοβηθεί απολύτως ΤΙΠΟΤΑ από την κριτική ή την κατακραυγή μιας κοινωνίας η οποία για εμάς στην πλειοψηφία της ζέχνει! 

Σε κάθε περίπτωση όσο χώρο αφιερώσαμε για τον ιερέα με το πρόσωπο του τον ίδιο και περισσότερο θα αφιερώσουμε εάν αποδειχθεί πως η έφηβη  κοπέλα που τον καταγγέλλει είναι μυθομανής. Η παρακολούθηση των ειδικών αστυνομικών έχει καταγράψει απλώς συναντήσεις έφηβους άνδρες και γυναίκες και φυσικά όλο το υλικό αυτό είναι μέρος μιας δικογραφίας που δεν θα αργήσετε να διαβάσετε στα ΜΜΕ. 

Ο ιερέας ήταν αγαπητός όπως είδατε και στα ρεπορτάζ μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών ενώ έχει λευκό ποινικό μητρώο κάτι που δεν μας λέει και κάτι αφού ξέρουμε μια πλειάδα ποινικών με ΛΕΥΚΑ μετά από βουλεύματα. Το παράξενο στην δική του υπόθεση είναι πως δεν έχει πάει σε δικαστήριο ούτε καν ως μάρτυρας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: