ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Ελληνική Δικαιοσύνη ένας ΒΟΘΡΟΣ αλλά το θέμα είναι πάντα πολιτικό και ας ενωθούν έστω και μια φορά οι πολιτικές δυνάμεις για να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ με αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Η Ελληνική Δικαιοσύνη ένας ΒΟΘΡΟΣ αλλά το θέμα είναι πάντα πολιτικό και ας ενωθούν έστω και μια φορά οι πολιτικές δυνάμεις για να ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ με αυτά τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

 

Οι Εισαγγελείς ενοχλήθηκαν επειδή τα ΜΜΕ κατέγραψαν στην περίπτωση του βιασμού μιας 24χρονης την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ τους. 

Δεκάδες φορές έχω κληθεί απολογούμενος από διάφορους εισαγγελείς για ρεπορτάζ σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές που δυστυχώς δεν υπάρχουν αλλά που ο παρουσιαστής τους και αυτή την φορά "ξεγύμνωσε" για ακόμη μια φορά τον ρόλο δικαστικών λειτουργών αλλά και άλλων δημοσίων υπαλλήλων όπως π.χ της περιβόητης ιατροδικαστού ( εδώ θα έχει και συνέχεια γιατί δεν μιλάμε για την νοοτροπία ενός δημοσίου υπαλλήλου που ατυχώς στην χώρα μας είναι ΜΟΝΙΜΟΣ και εκθέτει την εκάστοτε πολιτική ηγεσία)

Η δική μου αίσθηση από την επαφή με δικαστικούς λειτουργούς ήταν και παραμένει η ΙΔΙΑ ανικανότητα, ελλιπείς γνώσεις και σε μικρότερο ποσοστό ΔΙΑΦΘΟΡΑ. 

Η διάκριση των Εξουσιών και η ατολμία ενός πολιτικού συστήματος που θα πρέπει να καθαρίσει τον χώρο είναι το ζητούμενο. 

Η κάθαρση στο ποδόσφαιρο ( σίγουρα από πριν είμαστε καλύτερα) έγινε επειδή πλέον υπάρχουν ξένοι διαιτητές. 

Στην υπόθεση της Δικαιοσύνης θα πρέπει να εφαρμοστεί η ίδια συνταγή και πρέπει αυτό να γίνει γιατί πρέπει να είσαι παντελώς αφελής , βλαμμένος ή πορωμένος για να μην αντιλαμβάνεσαι πως την κυβέρνηση δεν την ευνοούν οι διώξεις που επιχειρούνται π.χ αυτή την περίοδο σε εκδότες και δημοσιογράφους. 

Και προφανέστατα κανένας Λεβέντης δεν είναι πιο ισχυρός από όσους με την δική μας ΨΗΦΟ βλέπουν ακόμα και πραγματικά μεγάλους επιχειρηματίες ως υποψήφια θύματά τους. 

Ουδείς μπορεί να σταθεί από τέτοιους Λεβέντηδες χωρίς την ΑΝΟΧΗ του πολιτικού συστήματος που αντί να σιωπά και εάν δεν αντιλαμβάνεται πως πάμε για νέο 2012-2015 θα είναι άξιο της μοίρας του. 

Το να αφήσουμε την Δικαιοσύνη να κάνει την "δουλειά" της προφανέστατα και μπορεί να χαροποιεί όσους δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στην ισχυρότερη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του κόσμου. 

Και είναι ισχυροί γιατί κανένα σκουπίδι που δεν εκλέγεται δεν τολμάει να βγάλει ανακοίνωση κατά ενός πολιτικού συστήματος που δεν φέρει παρά ελάχιστη ευθύνη επειδή κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι ξύνουν τα αρχίδια τους έως ότου βγουν στην σύνταξη. 

Και οι διώξεις στους τρεις εκδότες- δημοσιογράφους αλλά και οι Λεβέντηδες θα μπουν φυλακή αφού όπως και στην περίπτωση άλλης πολύκροτης ΔΙΚΗΣ η εισαγγελέας έμεινε ΜΟΝΗ της απέναντι σε ένα κοινό αίσθημα που εάν και "αμόρφωτο" δεν ήταν προς το παρόν και εύχομαι για πάντα να αμφισβητήσει την Αστική Δικαιοσύνη στη χώρα μας. 

Αντί να ψάχνουν για διαρροές οι Εισαγγελείς ας προσέχουν όταν κυκλοφορούν στους δρόμους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: